Προς το περιεχόμενο

LG X110 κλώνος του MSI Wind

FatMellonMike

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πλαίσιο κυκλοφορεί αυτό:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1167383&page=1&comparelist=1167383+1145401+1150243&category=69977907&catalog=21

Τόσο από την φωτογραφία, όσο και από τα τεχνικά χαρακτηριστικά, σαν ένας ακόμα κλώνος του Wind μου φαίνεται.

Το έχει δει κανείς?

Περί τίνος πρόκειται?

Το ευχάριστο είναι ότι έχει 160 Gb HDD, SRS WOW HD, Trusurround XT ήχο, UMTS/HSDPA 3G Module και 2 χρόνια εγγύηση.

Άντε και να δούμε.

Πάντως για την μπαταρία δεν λέει τίποτα.

Για βάρος λέει 1.2 κιλά.

Λέτε τα παραπανίσια 200 gr να είναι για τα παραπάνω 3-cells της μπαταρίας?

Τότε έχει να γίνει πανηγύρι.

.

Δημοσ.

Καλό! Για οθόνη όμως 10" έχει κάπως μεγάλο πλαίσιο. Από τη φωτογραφία δείχνει μεγαλύτερο από το Wind, που ήδη είναι μεγαλύτερο από τα λοιπά netbooks. Βέβαια αν δεν τα δείς από κοντά δεν μπορείς να βγάλεις πραγματικό συμπέρασμα. Το πληκτρολόγιο πάντως φαίνεται πολύ καλό.

Δημοσ.

Οι διαστάσεις του Wind, από το site της MSI:

http://global.msi.com.tw/index.php?func=prodtmpspec&maincat_no=135&cat2_no=582&cat3_no=&prod_no=1474#menu

είναι: 260(L) X 180(D) X 19-31.5(H)mm

Οπότε δεν είναι και πολύ μακριά από αυτές που δίνει το Πλαίσιο για το LG: 261,8 x 180 x 31 mm

-----Προστέθηκε 26/9/2008 στις 12 : 39 : 47-----

Καλό! Για οθόνη όμως 10" έχει κάπως μεγάλο πλαίσιο. Από τη φωτογραφία δείχνει μεγαλύτερο από το Wind, που ήδη είναι μεγαλύτερο από τα λοιπά netbooks. Βέβαια αν δεν τα δείς από κοντά δεν μπορείς να βγάλεις πραγματικό συμπέρασμα. Το πληκτρολόγιο πάντως φαίνεται πολύ καλό.

Ξέρεις, επειδή έχω το Wind για μένα και η γυναίκα μου έχει το ASUS eee PC900,

συγκρίνοντάς τα, το όλο πλαίσιο του wind είναι προσαρμοσμένο στο πληκτρολόγιό του.

Οι διαστάσεις του (πλάτος) είναι μόλις 2 χιλιοστά μεγαλύτερες από το πλάτος του πληκτρολογίου.

Και αυτό γιατί πιστεύω ότι ο όλος σχεδιασμός στηρίχτικε στο consept της χρήσης πληκτρολογίου μεγέθους 92% του κανονικού που κατά την γνώμη μου είναι το ελάχιστο μέγεθος πληκτρολογίου που μπορείς να πληκτρολογείς με τυφλό σύστημα.

Με το πληκτρολόγιο του ASUS είναι αδύνατον να χρησιμοποιήσεις τυφλό σύστημα.

Ακόμα και με 4 δάκτυλα να πληκτρολογείς, το ποσοστό των λαθών που κάνεις σε σχέση με ένα κανονικό πληκτρολόγιο είναι σημαντικά μεγαλύτερος.

Εδώ που έφτασε η τεχνολογία, πλέον τα μεγέθη των συσκευών περιορίζονται από τις ανθρώπινες διαστάσεις προκειμένου να είναι χρηστικές.

Αναφορικά λοιπόν με το πληκτρολόγιο, η γνώμη μου είναι ότι για έναν άντρα το ελάχιστο μέγεθος είναι της τάξης του 92% του κανονικού.

Η επιλογή της MSI ήταν πολύ σωστή.

Όσες φορές πάω να χρησιμοποιήσω το ASUS της γυναίκας μου, βλαστημάω από τα λάθη που κάνω στην πληκτρολόγηση.

-----Προστέθηκε 26/9/2008 στις 12 : 48 : 10-----

Ξέρεις τι σκέφτηκα?

Με όλα αυτά τα netbooks που άρχισαν να κυκλοφορούν στην αγορά και την καινούρια κατηγορία που δημιουργήθηκε στην αγορά των PC, θα άξιζε τον κόπο κάποιο περιοδικό σε κάποιο από τα συγκριτικά τέστ που σίγουρα θα κάνει, να συμπεριλάβει και ένα τεστ αξιοπιστίας πληκτρολόγησης.

Δηλαδή, να πληκτρολογηθεί ένα κείμενο από επαγγελαμτίες δακτυλογράφους και να μετρηθεί το ποσοστό λαθών.

Θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε τι συμπεράσματα θα βγαίναν.

Δημοσ.

Συμφωνω απολυτα για το πληκτολογιο του msi (εχω τον κλωνο του multirama). Γραφω σχεδον οπως και στο κανονικο pc μου. Των asus ειναι για τα πανηγυρια (τουλαχιστον για το 901 που δοκιμασα, για το 1000 δεν ξερω αλλα και παλι δεν εχω ακουσει τα καλυτερα)

Δημοσ.

Ενας πωλητης στο πλαισιο μου ειπε οτι ειναι 6cell και οτι ερχεται μονο με παραγγελια,πολυ καλη συνθεση στην κατηγορια του,με δεδομενο οτι κανει 400ευρω.

Δημοσ.

Πάντως αυτά τα preorder με τα netbook μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Όλοι βάζουν στα site τους μηχανήματα που δεν υπάρχουν, με άγνωστη ημερομηνία παραλαβής και παράδοσης στους πελάτες και με τεχνικά χαρακτηριστικά τα οποία μπορεί να διαφέρουν απο τα αρχικά.

Με το LG συγκεκριμένα γράφει "Coming soon" στο επίσημο site της LG οπότε καταλαβαίνετε πόσο καιρό θα κάνει για να φτάσει στο ΠΛΑΙΣΙΟ. Στο τηλέφωνο που τους κάλεσα μου είπαν ότι δεν υπάρχει ούτε εκτίμηση για τον χρονο παραλαβής.

Με τα MSI, Advent κτλ μια απο τα ίδια...άγνωστη ημερομηνία παραλαβής.

Εχω εκνευριστεί και αποφάσισα να περιμένω να περάσει το πρώτο κύμα αγοραστικού πανικού. Ίσως βγω και πιο κερδισμένος τελικά γιατί οι νέες παραλαβές μπορεί να έχουν καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά,τιμές και να έχουν απαλλαγεί από τις "παιδικές ασθένειες" (bios, wifi etc).

Δημοσ.

Εχω εκνευριστεί και αποφάσισα να περιμένω να περάσει το πρώτο κύμα αγοραστικού πανικού. Ίσως βγω και πιο κερδισμένος τελικά γιατί οι νέες παραλαβές μπορεί να έχουν καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά και να έχουν απαλλαγεί από τις "παιδικές ασθένειες" (bios, wifi etc).

σιγουρα θα βγεις κερδισμενος,ας μην ξεχναμε τον atom 330 και την πτωση των τιμων

ηδη υπαρχει καπου το asus 1000h με 349? αλλα θελει και 20-25? να ερθει.

http://ae.lge.com/products/model/detail/x110.jhtml#

μπααααααααα....δεν νομιζω οτι εχει 6 μπαταριες

Δημοσ.

Αν παρατηρήσετε στα specs που αναφέρονται σε αυτό το link αναφέρεται: Weight: 1.19kg (with a standard battery)

Επομένως θα υπάρχει option και για ενισχυμένη μπαταρία γεγονός που μάλλον επιβεβαιώνει ότι η standard battery θα είναι 3cells..

Δημοσ.
Αν παρατηρήσετε στα specs που αναφέρονται σε αυτό το link αναφέρεται: Weight: 1.19kg (with a standard battery)

Επομένως θα υπάρχει option και για ενισχυμένη μπαταρία γεγονός που μάλλον επιβεβαιώνει ότι η standard battery θα είναι 3cells..

σιγουρα θα ζυγιζει 1.45kg με 6 cell περιπου,ας ελπισουμε οτι εχει κανει λαθος το πλαισιο,και ειναι αυτο με τις εξι.

Δημοσ.

Με αφορά και μένα το θέμα της μπαταρίας και θα περιμένω να δουμε τις εξελίξεις γιατί ήδ δουλέυω με ένα LG και ειμαι απολυτα ικανοποιημένος...

Δημοσ.

Μάλλον δεν έχει 6αρα μπαταρία.

Αν έχει είναι καλή περίπτωση.

Πραγματι με τα preorder σπαστικά. Είχα παραγγείλει το wind αλλα

το ξεπαρηγγειλα. Να δούμε πότε θα μου καταθέσουν πίσω τα χρήματα.

Περιμένω 10 μέρες.

Θα περιμένω να κοπάσει λίγο ο χαμός.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...