Προς το περιεχόμενο

tropic thunder

gusteg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ είμαι στην πρώτη κατηγορία, είναι μια γελοία ταινία, που το ξέρει ότι είναι γελοία και κοροϊδεύει την γελοιότητα και έχει πολύ γέλιο

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

την ειδα το πρωι. εκτος απο τον downey δεν μπορω να πω οτι θα την θυμαμαι για πολυ καιρο.

6/10 και μονο για μερικα σημεια που το σωζουν.

και γελαω και ευκολα και δεν γελασα σε αυτο τοσο..

Δημοσ.

http://www.trailerspy.com/movie-trailers/video/906/Tom-Cruise-Scene-from-Tropic-Thunder-Leaked

Μονο και μονο για αυτη τη σκηνη αξιζει να την δεις!! :P

Μια ακομα παρωδια - κωμωδια ειναι που αν σου αρεσει το γελοιο χιουμορ, οι βρισιες και τα υπονοουμενα τοτε θα πρεπει να την δεις.. Συμφωνω με τον Toufa, εχει καποιες αστειες σκηνες που το σωζουν και γενικα περναει αρκετα ευχαριστα η ωρα (για το αντρικο κοινο).. Αν θες να πας για να φιλοσοφησεις και να ανεβασεις τον δεικτη του IQ σου, μην δοκιμασεις καν.. αυτα απο μενα :-)

Δημοσ.

hancok στο 20λεπτο ειχε αδειασει το μισο cinema

την ειδα σπιτι, απο τις πατατες της χρονιας και το αξιζει

zohan παρα πολυ καλο το συνιστω ανεπιφυλακτα

το tropical thunder το ειδα λιγο σπιτι και μετα σινεμα

αρκετα καλο, στο σινεμα δειχνει 5λεπτα που δεν υπαρχουν στα divxakia

Δημοσ.

Το είδα κι εγώ χθες.Τίποτα το τρομερό,μια μέτρια ταινία με μερικές καλούτσικες σκηνές να τη σώζουν.Κι εδώ θέλω να σταθώ και σε κάτι άλλο...όταν είπα σε έναν πως δεν μου άρεσε το Zohan,μόνο που δεν έπεσε να με φάει.Γενικά είμαι άτομο που γελάει δύσκολα σε κωμωδίες αλλά το Zohan ήτανε τρελή πατάτα.

Στις μέρες μας,κάτι τέτοια αποκαλούμε κωμωδίες? Που πήγε το παλιό,καλό,έξυπνο χιούμορ?

Δημοσ.

Δεν έχω δει το Zohan, οπότε δε μπορώ να κρίνω τα λεγόμενά σου. Αλλά, είμαι σίγουρος ότι ερμηνείες επιπέδου (γιατί ναι, μιλάμε για εμπνευσμένες ερμηνείες) Tropic Thunder δεν είχε. Επίσης δε βλέπω το λόγο να αναφέρονται ταινίες που δεν σας άρεσαν σε αυτό το thread και να πρέπει να πιστέψουμε σε κάτι. Η ταινία είναι αστεία, ο προβληματισμός που θέτει ο slipknot, ισχύει, αλλά όχι για αυτό το thread.

Δημοσ.

Αριστουργημα σιγουρα δεν ειναι αλλα αλλα αν και δεν περιμενα ποτε να το πω αυτο σε αυτη την ζωη, ο τομ κρουζ ειναι ολα τα λεφτα.

Δημοσ.

Εγώ παίζει να έχω δει πάνω από 20 και φορές το τέλος που ο Tom Cruise χορεύει το Get Back του Loudacris...

Απλά παίζει να είναι ο καλύτερος ρόλος του EVER... (σε κωμωδία τουλάχιστον)

Πάντως η ταινία είναι μόνο για σπίτι...

Για cinema με την καμία!

Δημοσ.

Ειλικρινά απορώ με το 7.7 του imdb, το 83% και certified fresh των δισκοίλιων κριτικών του rottentomatoes και τις άπειρες διθυραμβικές κριτικές που έχω διαβάσει για την ταινία.

Αν εξαιρέσουμε τον κατα κοινή ομολογία εξαιρετικό χαρακτήρα που υποδύεται ο tom cruise και κάποια καλά σχόλια του Kirk Lazarus η υπόλοιπη ταινία ακροβατεί μεταξύ κλανιάς και κοκαΐνης.

Ούτε με σφαίρες για σινεμά, καμιά Κυριακή 3 το μεσημέρι στο Mega μετα απο πολύ φαι..

Δημοσ.

Sorry για το offtopic αλλα το Zohan δε βλεποταν με την καμια.Τελειως απαλευτη ταινια.Το σταματησα 3 φορες απο τη βαρεμαρα,το συνεχισα αλλη μερα και παλι δεν καταφερα να το τελειωσω.Stop and DELETE ενα τεταρτο πριν το τελος...Απο τις χειροτερες ταινιες(δεν την χαρακτηριζω καν κωμωδια) EVER!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...