Προς το περιεχόμενο

tropic thunder

gusteg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το είδα χθες και μπορώ να πω ότι ήταν πολύ καλή κωμωδία, και το στυλ του χιούμορ της ήταν πολύ διαφορετικό από αυτό που μας έχει συνηθίσει τελευταία το hollywood. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

στα 10 λεπτα το εκλεισα

ΕΛΕΟΣ ποση καταντια πια απο τους αμερικανους

Wanted, Hancok, Zohan, Tropic Thunder ...............

ακατασχετο υβρεολογιο ανθρωποι που πετανε και πιανουν διαστημοπλοια στον αερα κλπ ................

Ολες οι ταινιες τους η μια πιο αηδια απο την αλλη

Δημοσ.
στα 10 λεπτα το εκλεισα

ακατασχετο υβρεολογιο ανθρωποι που πετανε και πιανουν διαστημοπλοια στον αερα κλπ ................

'Ακυρος τελείως.

Δημοσ.

Wanted, Hancok, Zohan ήταν κορυφαία!!! Tropic Thunder μια αηδία και μισή στα 10 λεπτά το έκλεισα!!!

Δημοσ.
στα 10 λεπτα το εκλεισα

φιλε ετσι ειναι το hollywood....οι ταινιες αυτες ειναι καλες για να περασεις την ωρα σου αν δεν εχεις τιποτα καλυτερο να κανεις....για ποιοτητα παιζουμε στον ευρωπαικο κινηματογραφο κ για πρωτοτυπια στον νοτιοαμερικανικο

-τα ασιατικα προσωπικα δεν μου αρεσουν αν και καποια ειναι αριστουργηματα....απλα ειμαι λιγο κολλημενος-

Δημοσ.

ok να περασεις την ωρα σου αλλα να δεις και κατι ενδιαφερον και εξυπνο

ολες οι ταινες αυτες ειναι παρωδιες αλλων ταινιων

δηλαδη φτιαχνουμε μια σαχλαμαρα και μετα φτιαχνουμε αλλη μια πιο σαχλαμαρα για να κοροιδεψουμε αυτα που εδειχνε η προηγουμενη?

Δημοσ.
ok να περασεις την ωρα σου αλλα να δεις και κατι ενδιαφερον και εξυπνο

ολες οι ταινες αυτες ειναι παρωδιες αλλων ταινιων

δηλαδη φτιαχνουμε μια σαχλαμαρα και μετα φτιαχνουμε αλλη μια πιο σαχλαμαρα για να κοροιδεψουμε αυτα που εδειχνε η προηγουμενη?

.....αφου πουλαει

Δημοσ.

Τόσο χάλια ε?

Πάντως το Hancock ήταν η υπέρτατη ξενέρα του μήνα για μένα,για κωμωδία πήγα,σε καθυστερημένη περιπέτεια έπεσα..

Τελείως παραπλανητικό το τρέιλερ.

Δημοσ.
στα 10 λεπτα το εκλεισα

Δε την έχω δει ακόμα, σκοπεύω να την δω όμως. Από αυτά που έχω διαβάσει δεν είναι παρωδία του ράμπο 4, σατιρίζουν ολόκληρη τη βιομηχανία και τον τρόπο που παράγουν ταινίες. Πήρε και καλές κριτικές ως τώρα, ενώ συνήθως οι παρωδίες αν και πάνε καλούτσικα εμπορικά, οι κριτικοί τις θάβουν. Οπότε δε μπορεί, κάτι διαφορετικό θα έχει από τις συνήθεις σαβουροκωμωδίες (εκτός από το καλό καστ).

Δε νομίζω πως πέφτει στην ίδια κατηγορία με το Zohan για παράδειγμα ή τις άλλες ταινίες που έβαλες στο ίδιο τσουβάλι. Μήπως φταίει πως είδες μόνο τα πρώτα 10'; Καλά, δε νομίζω πως αξίζει να κάτσεις να το δεις ολόκληρο τώρα που σε χάλασε τόσο... από την άλλη όμως δε μπορείς να κράζεις τόσο ταινία που στην ουσία δεν την έχεις δει.

Δημοσ.

Μακριά λέμε!!! Απίστευτα βαρετή και σαχλή. Μέτραγα μόνο ατάκες από άλλες ταινίες να περνάει η ώρα (2 απο lotr, κάποια θα μου ξέφυγε). Μακριά!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

μου αρέσει πάντως που υπάρχει ομοφωνία απόψεων :)

σύμφωνα με το imdb http://www.imdb.com/title/tt0942385/

δεν την θεωρούν και τόοοοοσο άσχημη

όπως και να έχει η ερμηνεία του Robert Downey Jr. είναι εξαιρετική

θα έλεγα να την δείτε ολόκληρη για να έχετε σαφή εικόνα

(και στο αθηνοραμα δεν έχουν τόσο κακή άποψη)

Δημοσ.

μα καλά τόσο διαφορετικές απόψεις?αν κατάλαβα είναι ταινία που ή θα την λατρέψεις ή που θα την μισήσεις, ένα είναι σίγουρο, εγώ θα είμαι στην πρώτη κατηγορία!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...