Tigra Club Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Λοιπον το προβλημα μου είναι για να τρελαινεσαι.Εχω ενα router Lynksis WAG200.Σε αυτο συνδεόμουν με το laptop(ανοίγοντας το κουμπάκι που έχουν τα toshiba) και το pc με ενα stickακι της Netgear.Μια μέρα,αφού εγκατεστησα SP3 στο pc μου πέταγε ενα εικονίδιο που ελεγε περιορισμένη συδεσημότητα και κατι τετοια.Βλέπω οτι οταν συνδέεται δεν παίρνει ip.Το laptop δουλευει κανονικά.Παίρνω το stickακι και το βάζω πάνω στο laptop.Τα ίδια ακριβώς.Γραφει "ανακτηση διευθηνσης δικτύου" και περιορισμένη συνδεσημοτητα.Και οι δύο υπολογιστές εχουν τις ίδιες ρυθμίσεις για το δικτυο.Τι μπορεί να φταίει?Το Router, το stickακι,εγώ,ο Βαλβέρδε ή μηπως η διοίκηση που αργησε να κάνει μεταγραφές?
poulinos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 δοκιμαζεις να κανεις reboot τον ρουτερ.δοκιμαζεις με αλλο stickaki.γενικως ξενικας δοκιμες με οτι μεσα εχεις για να δεις τι φτεει.μεχρι και το σεναριο αμα ηταν ανοιχτο το ασυρματο να μπεικε καποιος και να πειραξε κατι πχ να εκελισε τον dhcp στον ρουτερ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.