Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το τροφοδοτικό του laptop

sarisn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

προχθές το βράδυ έκανε πάλι το θαύμα της η ΔΕΗ... κόπηκε για κλάσματα του δευτερολέπτου το ρεύμα και επανήλθε, με αποτέλεσμα όμως να μου καεί το τροφοδοτικό του laptop... (εννοώ το καλώδιο, όχι το ίδιο το laptop). To laptop δουλεύει, ευτυχώς, κανονικότατα με τη μπαταρία. Η ειρωνία είναι ότι την ώρα του... ατυχήματος, το είχα συνδεδεμένο στο UPS :-( και η ασφάλεια του UPS είχε γίνει χίλια κομμάτια...

Με μια ματιά που έριξα στο Πλαίσιο, είδα ότι οι τιμές στα καλώδια είναι αρκετά υψηλές, της τάξης των 100+ ευρώ... έλεος δηλαδή. Αυτό που έδινε η Toshiba ήταν ένα LiteOn. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω το ίδιο ή κάποιο παρεμφερές τέλος πάντων αλλά να υποστηρίζεται από το laptop μου και να μην χάσω και την εγγύηση?

Φλασιά!!! Μιας και ανέφερα την εγγύηση... το είχα αγοράσει τον Δεκέμβριο του 2007, λέτε να με καλύπτει η εγγύηση και να μου το αλλάξουν δωρεάν από την αντιπροσωπεία???

Δημοσ.

απο την toshiba και μαλλον θα το περασουν εγγυηση ρωτα τους αν και δεν καταλαβαινω τι λες με το καλωδιο

Δημοσ.

Μην κανεις κανα λαθος και αναφερεις τη λεξη ρευμα και οτι η δεη και μπαμπλα μπλα.

Πηγα να το ανοιξω και διαπιστωσα οτι δεν φορτιζει φταιει πες το τροφοδοτικο ή μηπως δεν κανει καλη επαφη το βυσμα που τουλαχιστον φαινεται να κουμπωνει καλα!!

Πες κατι τετοιο για να στο αλλαξουν γιατι αλλιως ζορικα.

Κατα τα αλλα μπορεις ενετα να βρεις ενα τροφοδοτικο ειτε απο ελλαδα ειτε απο ebay με κανα 30αρι ευρω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...