Προς το περιεχόμενο

DVD recorder αποριες

Yperaspisths

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεχρι τωρα εχω ενα παλιο φθηνο samsung dvd player. Σκεφτομαι να παρω ενα dvd recorder για να γραφω ταινιες κ.τ.λ. Αυτο ειναι καλο? Toshiba RD-XS27 DVD Recorder (160GB) http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1090887&catalog=19&category=69977495&page=3

Το θεμα ειναι οτι μπορεις να γραψεις στο σκληρο μεχρι 270 ωρες. Μπορω π.χ ενω εχω γραψει 3 ωρες μια ταινια να επεμβω και να σβησω τις διαφημισεις και μετα να γραψω dvd δισκακι? Οποιος εχει ας ενημερωσει ,γιατι ειμαι ασχετος με dvd recorders

Δημοσ.

Καλό μου φαίνεται (και γω ψαχνω) αλλα δεν εχει δέκτη για ψηφιακα. Δεν ξερω αν ολοι μεθαυριο εκπεμπουν ψηφιακα (mega κλπ)

Να προσθεσω ερωτήσεις:

- Γραφει σήμα 720p; (16:9 με 1366x768 pixels; )

- Αν εχεις δορυφορικο αποκωδικοποιητή συνδεεται και γραφει απο αυτο;

- Οταν βλεπεις ταινια απο το DVD ο σκληρός δίσκος γυρίζει; (ισως κανει θορυβο)

Στο site της toshiba δεν μπορεσα να το βρω. Θα ειναι κατηργημενο.

Δημοσ.
Μπορω π.χ ενω εχω γραψει 3 ωρες μια ταινια να επεμβω και να σβησω τις διαφημισεις και μετα να γραψω dvd δισκακι? Οποιος εχει ας ενημερωσει ,γιατι ειμαι ασχετος με dvd recorders

Σε ενα Sony που εχω αλλα και παλαιοτερα σε εα LG γινεται αλλα εχει...μανουβρα.Χρονοβορο.

Δημοσ.

Ρε παιδια, αξιζει να παρεις dvd recorder με δέκτη DVB-T για τα ψηφιακα καναλια; Θα αλλαξουν τα καναλια σε ψηφιακα σύντομα;

Και αν ξερει κανεις το σήμα DVB-T τι εικόνα δίνει; Με ποσα pixels αναλυση; Δεν νομιζω να είναι high definition.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν το πήρες, πες μας αν γινεται edit. Mπορείς δηλαδή να κοβεις τις διαφημίσεις και μετα να γραφεις στο DVD από το σκληρό; Επίσης πες μας αν κανει θόρυβο. To περιεργο είναι οτι δεν το βρίσκω στο site της toshiba ούτε κανενα pdf με specs.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά μου το έφεραν δωρο. πολύ καλό τιούνερ καλή ποιότητα εικόνας, αθόρυβο για μένα, σπαστικό ότι δεν έχει ελληνικό μενού και ελληνικούς υπότιτλους στο ντιβεξ. Παίζει τους καρφωμένους στα ντιβεξ πάντως με λίγο ψάξιμο στις ρυθμίσεις. Φιπμγουερ απντειτ που βρίσκουμε αλήθεια όταν η τοσίμπα δεν το ξέρει καν ως μοντέλo;

Δημοσ.

Ελα ντε..

Εγω πηρα το samsung HR 773. Δεν γραφει καλα (στην καλη ποιοτητα κιολας) ουτε δειχνει απο το δεκτη του οπως η τηλεοραση. Το παω πισω. Και τις φωτογραφιες τις δειχνει με αναλυση τηλεορασης παρολο που πατας 1080p.

Αλλα ειχα βαλει στο ρευμα το toshiba στο καταστημα και εκανε περισσοτερο θορυβο απο το samsung που λιγο με ενοχλεί το dvd player.

Ξερει κανεις: για τελειο μηχανακι να παμε σε sony; Θελω να γραφει οπως δειχνει η tv και να μην ακουγεται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...