Panos83 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπερα σε ολο το forum.Ας παραθεσω κ εγω την απορια μου.Εχω domain και static ip και θελω να αντιστοιχησω αυτη την Ip στο domain μου.Πιθανοτατα σε καποιο host πιστευω.Το ερωτημα μου ειναι τι εγγραφη πρεπει να κανω στα DNS μου κ αν χρειαζεται να κανει κατι ο provider μου.Ευχαριστω εκ των προτερρων για τις απαντησεις σας
nske Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Αν θέλεις να φτιάξεις hostname που να οδηγεί στην διεύθυνση δε χρειάζεται να κάνει κάτι ο ISP σου, απλά φτιάχνεις στον DNS server ένα A record με όνομα το hostname και περιεχόμενο τη διεύθυνση. Αν δε χρησιμοποιείς δικό σου DNS server αλλά του registrar μέσω του οποίου έκανες register το domain, τότε λογικά θα σου δίνει τη δυνατότητα μέσω κάποιου administration panel να φτιάξεις τα records που θέλεις. Αν θέλεις να ορίσεις Reverse DNS record για τη διεύθυνση (όπως π.χ. θέλει σε αυτό το θέμα) τότε θα πρέπει να επικοινωνήσεις με τον ISP μιας και αυτός έχει το authority για τη διεύθυνση στο in-addr.arpa. domain. Για λεπτομέριες δες εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.