Προς το περιεχόμενο

SUPER MINI...

zetov

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδες... θέλω να αγοράσω ένα δώρο στην κοπελιά μου είμαι ανάμεσα στα 3 παρακάτω super mini laptops αλλά θα ήθελα τις γνώμες σας. Απο εφαρμογές δν θέλει πολλά πράγματα κανενα word excel και λίγο internet...

Asus EEEPC900-WF016X Windows XP

LG X110-L.A711HS

Acer Aspire ONE A150X Sapphire Blue

προσωπικά καταλήγω προς το acer τι λέτε?

Δημοσ.

Aν πας για eeePC προτίμησε το 901. Aν έχεις περιθώριο με τα χρήματα Αsus 1000H.

Γιατί άφησες απέξω το Multirama HT-Netbook? Κατά την άποψή μου από τις καλύτερες προτάσεις...

Δημοσ.
Γεια σας παιδες... θέλω να αγοράσω ένα δώρο στην κοπελιά μου είμαι ανάμεσα στα 3 παρακάτω super mini laptops αλλά θα ήθελα τις γνώμες σας. Απο εφαρμογές δν θέλει πολλά πράγματα κανενα word excel και λίγο internet...

LG X110-L.A711HS

Η επιλογή είναι προφανής: LG.

Δημοσ.

Μια από τα ίδια. Από τα τρία που παραθέτεις θα επέλεγα το LG. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα πήγαινα για το 1000H.

Πάντα σε λευκό, έτσι;

Δημοσ.

LG X110-L.A711HS

Λοιπόν, χθές σου απάντησα λίγο βιαστικά.

Η γνώμη μου είναι η εξής:

ASUS 16Gb: Το είχα πάρει τον Αύγουστο, το κράτησα 3 μέρες και το χάρησα στο βαφτηστήρι μου να παίζει. Ο 16ρης SSD δίσκος είναι απελπιστικά αργός για να υποστηρίξει λειτουργικό. Κυριολεκτικά σέρνεται. Ατέλειωτες ώρες αναμονής για να μπουτάρει.

Στην κατηγορία αυτή τα μόνα μηχανάκια που παίζουν σωστά είναι αυτά που έχουν built-in μνήμη στην MoBo όπως τα μοντέλα με τα 12 Gb (4+8) και τα 20 Gb (4+16) που αν τους φορτώσεις κάποια Lite έκδοση των Windows πάνε σφαίρα.

Aλλά και πάλι δεν θα στα συνιστούσα διότι λόγω του μικρού μεγέθους του πληκτρολογίου θα βλαστημίσεις από τα λάθη που θα κάνεις στην πληκτρολόγηση.

ACER: Καλύτερο μηχανάκι, αλλά εγώ αποφεύγω την ACER γενικώς λόγω αντιπροσωπίας στην Ελλάδα. Με είχαν ταλαιπωρίσει αφάνταστα στο παρελθόν και τους το ανταποδίδω δυσφημόντας τους όπου και όπως μπορώ (όλα εδώ πληρόνονται - η καλή φήμη χτίζεται σιγά σιγά).

Και για του λόγου το αληθές, ρίξε και μια ματιά εδώ:

http://www.e-pcmag.gr/forum/index.php?showtopic=32249

http://www.myphone.gr/forum/archive/index.php/t-43411.html

http://www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=18331

http://www.laptopforum.gr/showthread.php?t=1214

κα

LG: Εκτός του ότι έχει τις πλέον εργονομικές διαστάσεις (προσωπική μου άποψη βέβαια) για netbook (10'' οθόνη και 260mm πλάτος που σημαίνει πληκτρολόγιο μεγέθους 92% του κανονικού γεγονός που επιτρέπει την πληκτρολόγηση με τυφλό σύστημα), έχει 160 Gb σκληρό δίσκο, 2 χρόνια εγγύηση, ήχο SRS WOW HD, Trusurround XT και σε περίπτωση που σ' ενδιαφέρει UMTS/HSDPA 3G Module που δεν το έχω βρεί σε κανένα άλλο netbook.

Δημοσ.
Ξεχάσατε το Advent ρε παιδιά! Ρίξε μια ματιά εδώ, ολόκληρο thread :)

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=274825

O φίλος δεν ρώτησε για το Advent, γιαυτό δεν του είπα και την γνώμη μου.

Έχει τα εργονομικά πλεονεκτήματα του LG, είναι 50 - 100 € φθηνότερο και 200 gr ελαφρύτερο από το LG πάντα, αλλά ο ήχος του είναι για τα μπάζα και δεν διαθέτει HDSP 3G Module.

Και μια και τα πιάσαμε όλα, υπάρχει και το ASUS eee PC1000H το οποίο είναι 50€ ακριβώτερο από το LG διαθέτει τα εργονομικά πλεονεκτήματα που διαθέτει και το LG, έχει μπαταρία 6-cells για μεγαλύτερη αυτονομία, Draft n κάρτα WiFi (Atheros για όσους εντρυφούν στο aircracking) αλλά ζυγίζει και 1,5 φορά περισσότερο.

Για το HP Mininote δεν μπορώ να εκφράσω άποψη γιατί δεν έχω ασχοληθεί μαζί του.

Δημοσ.

Ασυζητητί το LG το οποιο δεν περίμενα να έρθει τόσο γρήγορα στην Ελλάδα σε ελκυστική τιμή και με έξτρα δυνατότητες. Ο δίσκος του μάλιστα λέει πολλά...

Δημοσ.

Επειδή έψαξαν στο πλαίσο αλλά δεν βρήκα πολλες λεπτομέρεις για την μπαταρία του LG είναι σίγουρα 6 κυψελών παιδιά και επίσης μπορει να ανανεωθεί άνετα η μνήμη του όπως και στο eepc?

Δημοσ.
Επειδή έψαξαν στο πλαίσο αλλά δεν βρήκα πολλες λεπτομέρεις για την μπαταρία του LG είναι σίγουρα 6 κυψελών παιδιά και επίσης μπορει να ανανεωθεί άνετα η μνήμη του όπως και στο eepc?

Κανείς δεν ξέρει ακόμα τίποτα.

Αναμονή ....

Δημοσ.

Μην το σκεφτεσαι και πολυ!

Πανε για το LG!

Το acer μπορει να ειναι λιγακι πιο ομορφο αλλα το LG eιναι φορτομενο με πολλα περισοτερα πραγματα απο τα υπολοιπα!

160GB!!! 3G, bluetooth! 1.3 webcam

και το συμαντικοτερο: 2 χρονια εγγυηση ενω τα αλλα εχουν 1!!!!!!!!

Μπορει η κοπελα να μην θελει και πολλα απο ενα Η/Υ αλλα γιατι να μην τα εχει ολλα!?

και την επομενη φωρα παρ'της δωρο και ενα εξωτερικο dvdrw και θα ειναι ευτιχησμενη (εγω τουλαχιστον θα ημουν!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...