tatos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπερα σας. το προβλημα που εχω ειναι το εξης: Εχω το Linksys Wag200 και προσπαθω να κανω καποια portforward σε 2-3 applications στα οποια αντιμετωπιζω μεγαλο latency. να προσθεσω επισης οτι για antivirus/firewall εχω το kaspersky internet security 2009. Τα ports που θελω να ανοιξω ειναι τα εξης:3724(warcraft) kai 28960(CoD) games στα οποια εχω μεγαλο lag. Τα settings λοιπον τα οποια κανω ειναι τα γνωστα δλδ. καρφωτες ip σε pc / router σωστες port στο applications&gaming tab του linksys και τελος στο kaspersky allow all to this applications+extra rule να αφηνει το port 3724 απο το firewall ! αφου λοιπον τα κανω ολα αυτα παρατηρω οτι τα ms μου ειναι σχεδον ιδια(με καποιο tweak εριξα λιγο το lag sto wow)! παω στο https://www.grc.com/x/ne.dll?bh0bkyd2 και οταν βαζω τα πορτ που θελω να δω αν γειναν forward μου τα βγαζει ολα Closed!! και στα test που εχει μου βγαζει ολο το συστημα stealth! ουτε ενα ανοιχτο port! εστειλα request στην kaspersky μηπως κατι γινεται λαθος και περιμενω απαντηση. παιζει να εχω καποιο help απο εδω? 4 μερες μου εχει σπασει τα νευρα...πιστευω οτι τα εχω δοκιμασει ολα... αυτα ολα σε windowsXP Pro sp3 full updated kai forthnet 2play. thanks anyway:-)
tsakonas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Απενεργοποιησες το UPNP στο linksys? δοκιμασες με το kaspersky εντελως κλειστο? οι servers ειναι ευρωπη?
tatos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Απενεργοποιησες το UPNP στο linksys? δοκιμασες με το kaspersky εντελως κλειστο? οι servers ειναι ευρωπη? ναι φιλε μου παντα κλειστο το εχω το upnp. και με το kaspersky κλειστο δοκιμασα και παλι τα ιδια... edit: ναι οι servers ευρωπη ειναι.
tsakonas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Για δοκιμασε ενα unistall του kaspersky και restart
tatos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 θελω να το κανω αυτο αλλα αφου πρωτα μου απαντησουν στο request. κατι αλλο δεν παιζει να ειναι ε? :/ γιατι αν ανοιξει χωρις kasperksy τη βαψαμε...δεν ειμαι να μενω χωρις antivirus.
tsakonas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δε χρειαζεται να περιμενεις.....το κανεις στα γρηγορα και βλεπεις αν οντως φταιει αυτο. Δε νομιζω να κολησεις τπτ σε 1-2 μερες ,αν δεν surfareis σε tsontosites...το linksys εχει καλο firewall
poulinos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 κατι αλλο δεν ειναι .το λινκσυς σιγουρα δεν εχει θεμα διοτι ειναι χιλιοδοκιμασμενο οτι παιζει.
tatos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 αυτο που μου απαντησαν παιζει??? the port is only showing open when it's used. also grc and other sites tests your router, so kaspersky has nothing to do with what grc says.
tsakonas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι φυσικα, απλα εχω δει αρκετες φορες να χρειαζεται ξηλωμα το kaspersky και μερικα αλλα...
poulinos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 den πιστευω να περιμενες και σοβαρη απαντηση.δυσκολο να σου απαντησουν ετσι απλα με μια προταση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.