Προς το περιεχόμενο

8 giga ram σε windows vista 32 bit

maxioner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα πριν απο 2 μέρες απο το e-shop ενα pc με 8 giga ram. Αλλά είχα ζητήσει να μου βάλουν 64 bit

στο μαγαζί μου πρότειναν 32 bit....

Στις ιδιότητες του υπολογιστή γράφει πώς έχει 8 giga ram...αλλα όταμ ανοιξα το task manager σαν φυσική μνήμη γράφει 3325 mb ram και σαν page file 6000 περίπου, όταν για

για παράδειγμα έπαιζα το crysis και ανοιξα τον task manager η μνήμη που χρισιμοποιοταν

ήταν στο 69% και χρησιμοποιούσε 2,67 gia ram περίπου.Tα windows vista 32 bit που έχω αναγνωρίζουν και τα 8 giga ram?????Γίατι απο όσο ξερω τα 32 bit αναγνωρίζουν μεχρι 3,5 giga περίπου και στο task manager μου βγαζει τοσο..... Μου κανανε βλακεία στο e-shop

η τρέχει κατι αλλο που δεν ξερω .

Δημοσ.

απο την αλλη βρε παιδια εγω με 32bit vista μου αναγνωριζει ολη την μνημη

και τα 4 γιγα τουλαχιστον αυτο δειχνη στις ιδιοτητες .

Δημοσ.

δλδ τι να πω στο e-shop?????βλάκες ειναι μου που βάλανε 32 bit και 8 giga ram!! ????ο ίδιος που μου έβαλε τα 8 giga μου είπε να βάλω και τα 32 bit!!!!

-----Προστέθηκε 25/9/2008 στις 10 : 17 : 48-----

και μένα στις ιδίοτητες λέει 8 giga ΑΛΛΑ στο task manager μονο τα 3250..... !

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι λόγω του SP1, 64bit memory addressing...

αλλά για να αξιοποιηθούν από τα windows πρέπει να έχεις 64bit

αλλιώς θα κάθονται και πάλι

Δημοσ.

Αλλα αναγνωριζει και αλλο εκμεταλλευεται-χρησιμοποιει...

Δημοσ.
δλδ τι να πω στο e-shop?????βλάκες ειναι μου που βάλανε 32 bit και 8 giga ram!! ????ο ίδιος που μου έβαλε τα 8 giga μου είπε να βάλω και τα 32 bit!!!!

Ω ναι, απλά καλά είναι να μην εμπιστεύεσαι πάντα τον κάθε πωλητή... από τη μια μπορεί να θέλει απλά να πουλήσει κάτι άχρηστο (όπως 8gb ram που αμφιβάλλω αν θα αξιοποιήσεις ποτέ...) από την άλλη μπορεί να είναι άσχετος όπως στην περίπτωσή του συγκεκριμένου.

Δημοσ.

να το πας πίσω και να το πετάξει στο κεφάλι του :P που θέλει να λέγετε και τεχνικός/πωλητής :P εύχομαι να τα διαβάζουν κάτι τέτοια τουλάχιστον μπας και βάλουν μυαλό

Δημοσ.

Σε πήρε στο λαιμό του και ευθύνεται πλήρως.

Τώρα όσον αφορά την επιστροφή των 32bit και αγορά των 64bit σίγουρα θα υπάρξει ένα θέμα με το ότι έχουν ενεργοποιηθεί ήδη μια φορά για το pc σου, οπότε... Ας τους να το λύσουν αυτοί. Από λάθος τους προέκυψε η όλη ανωμαλία...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...