Προς το περιεχόμενο

Wiki article για Debian/Linux-generic tips - Συζήτηση

parsifal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκίνησα να γράφω μερικά tips στο νήμα Debian. Μια πρώτη επαφή, αλλά:

1. Δεν είναι εκεί ο κατάλληλος χώρος, από τη στιγμή που υπάρχει και το Insomnia Wiki

2. Κάποια δεν είναι Debian-specific, αλλά δουλεύουν και σε άλλες διανομές με ορισμένες τροποποιήσεις

Θα ήθελα να συζητήσουμε για την προοπτική να δημιουργηθούν ένα ή δύο νέα Wiki articles που να καλύπτουν το θέμα. Πώς πιστεύετε ότι θα μπορούσαν να οργανωθούν; Με κατηγορίες tasks π.χ; Υπάρχει διάθεση για συμμετοχή; Προτείνετε ερωτήσεις που πιστεύετε ότι θα έκανε ένας αρχάριος και θα μπορούσαν να καλυφθούν με παρόμοια tips. Και όποιες άλλες σχετικές ιδέες να συζητήσουμε, φυσικά ευπρόσδεκτες.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη συμμετοχή σας

parsifal

Δημοσ.

Πολύ καλή ιδέα :-D

Προσωπικά ως αρχάριος δεν έχω πολλά να προσφέρω, αλλά θεωρώ την προσπάθεια αξιόλογη μιας και θέλω να ασχοληθώ περισσότερο με debian και πιστεύω αυτά που θα καταγραφούν θα με βοηθήσουν αρκετά. Τέλος να σου επισημάνω πως το link που δίνεις για το "Debian μια πρώτη επαφή" δεν εμφανίζεται σωστά :P

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=272386

Δημοσ.

Έχεις δίκιο για το link, διορθώθηκε.

Αφού θεωρείς εαυτόν αρχάριο: αν θες, γράψε μερικά πραγματάκια που σε δυσκόλεψαν ή σε δυσκολεύουν ακόμη και τώρα, μήπως φτιάξουμε σιγά-σιγά μία λίστα κοινών ερωτήσεων!

Δημοσ.

λοιπον εγω θα πρωτεινα topic ονοματι debian's tutorials οπου ο καθανας θα γραφει το προβλημα που αντιμετπισε και τη λυση που βρηκε

σιγουρα οι λυσεις θα ειναι the debian way και οχι ταρζανιες

πιο συγκεκριμενα the debian way=δινω καθαρη λυση και δεν ξανα ασχολουμε ποτε με αυτο το προβλημμα

επισης καλο θα ειναι να αναγραφουμε αρχιτεκτονικη και branch (stable testing sid)

βεβαια καποιος θα πρεπει να εποπτευση αυτο το topic (=apoikos)

επιπλεων καλο θα ηταν και ενα παραλληλο topic οπως debian's tutorials discussions οπου θα συζητονται τα υποβληθεντα tutorials ωστε το κεντρικο na einai καθαρο και σενιο ετοιμο για χρηση

-----Προστέθηκε 4/10/2008 στις 11 : 38 : 57-----

αφηνω στον αποικο την πρωτοβουλια να ανοιξει τα topics kai δεν τα ανοιγω εγω διοτι η συνδρομη του ειναι αναγκαια(και επιπλεων θα απαιτηθει να αφειερωσει χρονο που ειναι δικος του )

Δημοσ.

κατι σχετικο.

Ισως θα ηταν χρησιμο ενα thread κατι σαν oftopic λινουξ thread

Θελω πχ να ρωτησω αν εχει χρησιμοποιησει κανεις την ταδε ασυρματη καρτα και τι chipset εχει,να μην ανοιγεται καινουριο θεμα

για πειτε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...