Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή Ψύκτρας-Πρόβλημα

Land_Of_Banania

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα πριν λίγο μια αλλαγή στην ψύκτρα του q6600. Έβαλα την Scythe Ninja 2 αλλά οι θερμοκρασίες είναι υψηλές. Κάτι έγινε λάθος. Έχει idle 50+ αλλά όταν πιέζω την ψύκτρα πάνω στην mb πέφτουνε κατακόρυφα σε 30+. Τι μπορώ να κάνω εφόσον αυτό γίνεται ενώ έχει κουμπώσει κανονικά? Μήπως χρειάζεται περισσότερη πάστα ανάμεσα στο cpu και την ψύκτρα? Μια βοήθεια παίδες plz, έχω απογοητευθεί-απελπιστεί.

• Moderators
Δημοσ.

Σιγουρα εχει κουμπωσει κανονικα...Εγω τη πρωτη φορα που εβαλα ψυκτρα στο 775 socket τη κουμπωσα σωστα με τη 3η... και νομιζα καθε φορα οτι την ειχα κουμπωσει σωστα...

Παστα πρεπει να υπαρχει ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΣΑΑΑ να κανει ενα στρωμα και ΟΧΙ παραπανω.

Δημοσ.

Δίκιο είχες τελικά. Δεν είχε κουμπώσει κανονικά αν και δεν κουνιότανε καθόλου. Την έβγαλα και την ξανατοποθέτησα και τώρα όλα καλά. Ενώ πριν είχε πάει μέχρι και 68 σε idle (!!!) τώρα δουλεύει μια χαρά σε 30+ idle και 45 περίπου που είδα σε load. Tnx georgeman :)

• Moderators
Δημοσ.

Μονο που ξεχασα ενα ερωτηματικο στο τελος της πρωτης προτασης πριν, με συγχωρεις.

Αλλα χαιρομαι που λυθηκε το προβλημα :-)

Δημοσ.

Ρε παιδιά μετά την Thermalright Ultra 120 Extreme η επόμενη καλύτερη είναι η Scythe Ninja 2;

Ρωτάω επειδή άλλο 34Ε κι άλλο 56Ε (+ ~5Ε για ανεμιστήρι).

Να προτιμήσω την Scythe Ninja 2 ή μπας και παίζει και καμια άλλη;

Η Xigmatek HDT-S1284 είναι κατώτερη και από τις 2 προαναφερθείσες;

Δημοσ.

Χμμ αν και πρέπει να είναι και αυτή καλή, έλεγα να πάω σε κάποια που το ανεμιστήρι θα φυσάει στα πλάγια την ψύκτρα και όχι από πάνω όπως η Scythe Cooler Zipang και η Big Typhoon 120 VX που έχω τώρα, καθώς έχω ακούσει οτι είναι αποτελεσματικότερες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...