Προς το περιεχόμενο

Tεχνολογία Α' Λυκείου - Εργασία

*D@Rk P-yChO*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

βιογενετική ειπες

διαλέγεις εύκολα θέματα βλέπω

ανήνε τοτε γραψε για τα πυρινικά ....(ενεργια όχι οπλα)

πλάκα εκανα

προσωπικά κάνω μια εργασία για το cern με κειμενο βιντεο διαφανιες κτλ (αλλα δεν μου επιτρέπετε να δώσω αλλού υλικό)

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

όπα μαλλον σε μπερδεψα με τον προηγουμενο ή οχι τεσπα

Δημοσ.

μπορει κανεις τουλαχιστον ν με βοηθησει με λεξεισ κλειδια για ν ψαξω στο γοογλε? ξαναλεω τ θεεμα μου:βιογενετικη παρακαλω απαντηστε εχω μονο μια βδομαδα καιρο και ειμαι σε απογνωση

Δημοσ.
Καλό είναι μιας και έχεις πολύ χρόνο,να τη γράψεις στο χέρι την εργασία.Δηλαδή ο καθηγητής να δεί,ότι έχει μη-επιστημονικό ύφος,οτι έχει και τα λαθάκια του...γενικά μετράει πολύ να μη κάνεις copy-paste.Εγω πιστεύω οτι μόνο και μόνο επειδή θα τη γράψεις μόνος σου,θα πάρεις καλό βαθμό και θα εκτιμηθείς αρκετά!

20-30 σελιδες στο χερι? Μπρρρρρρρ....Τρέμω και μονο που το σκέφτομαι. Έχω να γραψω πάνω απο 10 γραμμες στο χέρι τουλάχιστον 10 χρόνια.:P Εξαιρουνται οι εξεταστικες οπου οποιος θελει το πιστευει αλλα έχω φυγει απο εξεταστικη γιατι όταν μου δωσανε τα θεματα (διοικηση ανθρω.πορων), όπως τα σκεφτομουνα, θα εγραφα 6 Α4 και το παρατησα και εφυγα γιατι βαριομουνα. Περα απο το οτι βαριεμαι, οταν εχω πολλα να γραψω, δεν προλαβαινω τη σκεψη μου με το χερι και ετσι ξεχναω τι θελω να γραψω. Ενω με το pc ειναι άλλο πραμα ;):P

Δημοσ.

the σαβιόρ (savior) is here

Αν πιάνεται, γράψε κανέναν αλγόριθμο (κάνα bubble sort ξέρω εγώ) και είσαι καλά. Δεν είναι ακριβός έρευνα αιχμής αλλά τι έρευνα να κάνεις στο Λύκειο... :-)

έλεος ρε 10 γραμμές? (και πολύ λέω) πολύ τσίπης είσαι

εγω ειχα κανει μια εργασια με θέμα : Η επίδραση των χαρακτηριστικων (χρώματα κτλπ) μιας φωτογραφίας στον χρόνο εκτύπωσης

φυσικά δεν κατάλαβες κανείς τπτ!! :)

ωραία θέμα. επίσης έχουν επίδραση και στο lifetime αυτής.

Θα ήθελα κάποιες ιδέες για την εργασία της τεχνολογίας στην α' λυκειου...

θα πρέπει να είναι ερευνητική εργασία για κάποιο θέμα ή να περιγράφει καποιο πείραμα,το οποίο έκανα (σε σχέση με την γεωπονια,την φυσική ή την μηχανολογία).

Όσοι έχετε κάνει μια τέτοια εργασία κάτι θα γνωρίζετε...

εγώ έκανα εργασία για τα τηλεσκόπια. είναι καλο θέμα. βεβαια ανήκει στην αστρονομία.

(αλλα επειδή είσαι καλο παιδί θα σου δώσω ένα θέμα στη φυσική που θα τους αφήσει άφωνους ;))

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

για σας ρε παιδια εχω ενα προβλημα στην εργασια τεχνολογιας εχω παρει ως θεμα καιρικες συνθηκες και επρεπε να καταγραφω για 3 μηνες θερμοκρασιες ροη του ανεμου κτλ και δεν εχω κανει τιποτα ως τωρα μηπω ξερετε που μπορω να βρω μια ετοιμη περιπου 20 σελιδες? και την αλλη δευτερα πρεπει να την εχω παραδωσει βοηθεια

Δημοσ.
20-30 σελιδες στο χερι? Μπρρρρρρρ....Τρέμω και μονο που το σκέφτομαι. Έχω να γραψω πάνω απο 10 γραμμες στο χέρι τουλάχιστον 10 χρόνια.:P Εξαιρουνται οι εξεταστικες οπου οποιος θελει το πιστευει αλλα έχω φυγει απο εξεταστικη γιατι όταν μου δωσανε τα θεματα (διοικηση ανθρω.πορων), όπως τα σκεφτομουνα, θα εγραφα 6 Α4 και το παρατησα και εφυγα γιατι βαριομουνα. Περα απο το οτι βαριεμαι, οταν εχω πολλα να γραψω, δεν προλαβαινω τη σκεψη μου με το χερι και ετσι ξεχναω τι θελω να γραψω. Ενω με το pc ειναι άλλο πραμα ;):P

Πώς σε καταλαβαίνω:-D Κάνω και κάτι γράμματα άλλο πράγμα:X

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

εμεις που πρεπει να κανουμε την εργασια κ πρεπει να παρουσιασουμε κ πειραμα μες στην ταξη τι να πω? Ελεος!

Δημοσ.
εμεις που πρεπει να κανουμε την εργασια κ πρεπει να παρουσιασουμε κ πειραμα μες στην ταξη τι να πω? Ελεος!

ελα ρε σιγα αυτα ειναι τα ωραια!:-)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
εχω κι εγω απο την εργασια μου του πρωτου ετους

conception et realisation d'un ethylometre==> ερευνα και κατασκευη ενος αλκοτεστ με μια μικρουλα δυσκολια. ειναι 25+ σελιδες στα γαλλικα:lol::lol::lol::lol::lol:

kalispera sas....

eimai mathiths A' lukeiou k th kanw mallon ergasia g t alkotest......

mhpws mporw n exw ligh voitheia g tn kataskeuh tou alkotest plz??????

Δημοσ.

Προσοχή: Από 1.1.2008, μηνύματα γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε ελληνικούς χαρακτήρες στα μηνύματα σας.

Δημοσ.
εχω κι εγω απο την εργασια μου του πρωτου ετους

conception et realisation d'un ethylometre==> ερευνα και κατασκευη ενος αλκοτεστ με μια μικρουλα δυσκολια. ειναι 25+ σελιδες στα γαλλικα:lol::lol::lol::lol::lol:

καλισπερα σας.....

ειμαι μαθητης της Α' λυκειου και σκεφτομαι ν κανω εργασια για το αλκοτεστ......

στο μονο που δυσκολευομαι ειναι η κατασκευη ενος αλκοτεστ....

μπορω να εχω λιγη βοηθεια plz:::::::::::::

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μπορει να μου δωσει κανεις ειδέες για το μαθημα τησ τεχνολογιας στι α λυκειου??

Πρεπει να κανω ενα ωροτιματολογιο για το θεμα ''μαθηματα'' και δυσκολευομαι!

Οποιαδηποτε βοηθεια ειναι καλη!!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Δε σε ενδιαφέρει κάτι συγκεκριμένο;

Εγώ είχα κάνει εργασία για το αερόστατο. Κατασκεύασα κι ένα τέτοιο φανάρι, το οποίο όπως πετούσε βρήκε πάνω στο σχολικό κτήριο, πήρε φωτιά και τρόμαξαν τα παιδιά στο διπλανό δημοτικό καθώς βλέπανε μια ιπτάμενη φλόγα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...