*D@Rk P-yChO* Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Α ρε τεχνολογιααααααααα!!Εγω ειχα κανει μια εργασια καμια 80 σελιδες οπου εξηγουσα (οσο γινοταν για λυκειο ε) τη λειτουργια της κεντρικης μοναδας του υπολογιστη! Καπου μαλιστα την εχω και backup Μαλιστα επειδη μου περισσευε και υλικο τους ειχα και Live show μπας και καταλαβουν τιποτα Απο το τρακ της παρουσιασης θυμαμαι οτι δε μπορουσα να πω τη λεξη: διαμεταγωγη δεδομενων... Με τιποτα ομως! Γιατι φιλε topic starter δε κοιτας σε κατι πιο χειροπιαστο, για να εχεις πληροφοριες? Εγω π.χ. ειχα πληροφοριες απο καμια 15 περιοδικα πληροφορικης που ειχα αγορασει ως τοτε... Backup ακουσα ???? Δεν ξερω παντως ακομα,θα το ψαξω το θεμα...
evabb Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Backup ακουσα ???? Δεν ξερω παντως ακομα,θα το ψαξω το θεμα... εχω κι εγω απο την εργασια μου του πρωτου ετους conception et realisation d'un ethylometre==> ερευνα και κατασκευη ενος αλκοτεστ με μια μικρουλα δυσκολια. ειναι 25+ σελιδες στα γαλλικα:lol::lol:
*D@Rk P-yChO* Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 εχω κι εγω απο την εργασια μου του πρωτου ετους conception et realisation d'un ethylometre==> ερευνα και κατασκευη ενος αλκοτεστ με μια μικρουλα δυσκολια. ειναι 25+ σελιδες στα γαλλικα:lol::lol: Χαχα ...για ποιο λογο στα γαλλικα ομως ??
evabb Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Χαχα ...για ποιο λογο στα γαλλικα ομως ?? γτ δεν ειμαι σε ελληνικο πανεπιστημιο
*D@Rk P-yChO* Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 γτ δεν ειμαι σε ελληνικο πανεπιστημιο Ααα... Τεσπα,θα κανω και γω καμια αναζητηση οσον αφορα το θεμα της εργασιας... Ενδιαφερομαι αρκετα και για καποια εργασια με βαση τους η/υ...
deminho11 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 οι φακες ειναι για το δημοτικο σορρυ κιολας αλλα εγω τοτε τα εκανα αυτα, μου ειχε γινει ολοκληρο φυτο Kι εγώ απο εκεί το θυμήθηκα....
admin11111 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 εγω ειχα κανει μια εργασια με θέμα : Η επίδραση των χαρακτηριστικων (χρώματα κτλπ) μιας φωτογραφίας στον χρόνο εκτύπωσης φυσικά δεν κατάλαβες κανείς τπτ!!
joannito Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 εγω ειχα κανει με θεμα την σωστη σταση του ανθρωπου μπροστα στον η/υ και με επιασε 20 σελιδες πολυ καλη εργασια!!@@
lak10 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 εγω θυμαμαι οτι ειχα κανει μια εργασια για τους νεους και τα fast food.καθε ποσο τρωνε και οι λογοι που τρωνε εκει.
rotten crusader Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Aφου θες μηχανολογία...ιστορικη αναδρομή και λειτουργία των επεξεργαστικών μονάδων(άρα μπορείς να γράψεις και για οποιαδήποτε συσκευή περιλαμβάνει επεξεργαστή,άρα βγάζεις χαλαρά 30 σελίδες).Ε,του πούστη αν δε πάρεις εσύ 20 με τοσο ενδιαφέρον θέμα(πρέπει να το υποστηρίξεις όμως,υλικό έχεις για πολλές σελίδες),δε θέλω να ξέρω ποιος θα πάρει...Καλό είναι μιας και έχεις πολύ χρόνο,να τη γράψεις στο χέρι την εργασία.Δηλαδή ο καθηγητής να δεί,ότι έχει μη-επιστημονικό ύφος,οτι έχει και τα λαθάκια του...γενικά μετράει πολύ να μη κάνεις copy-paste.Εγω πιστεύω οτι μόνο και μόνο επειδή θα τη γράψεις μόνος σου,θα πάρεις καλό βαθμό και θα εκτιμηθείς αρκετά! Υγ:Aν θες σχεδιάγραμμα της εργασίας,η και υλικό,μπορώ να σε βοηθήσω!
*D@Rk P-yChO* Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Aφου θες μηχανολογία...ιστορικη αναδρομή και λειτουργία των επεξεργαστικών μονάδων(άρα μπορείς να γράψεις και για οποιαδήποτε συσκευή περιλαμβάνει επεξεργαστή,άρα βγάζεις χαλαρά 30 σελίδες).Ε,του πούστη αν δε πάρεις εσύ 20 με τοσο ενδιαφέρον θέμα(πρέπει να το υποστηρίξεις όμως,υλικό έχεις για πολλές σελίδες),δε θέλω να ξέρω ποιος θα πάρει...Καλό είναι μιας και έχεις πολύ χρόνο,να τη γράψεις στο χέρι την εργασία.Δηλαδή ο καθηγητής να δεί,ότι έχει μη-επιστημονικό ύφος,οτι έχει και τα λαθάκια του...γενικά μετράει πολύ να μη κάνεις copy-paste.Εγω πιστεύω οτι μόνο και μόνο επειδή θα τη γράψεις μόνος σου,θα πάρεις καλό βαθμό και θα εκτιμηθείς αρκετά!Υγ:Aν θες σχεδιάγραμμα της εργασίας,η και υλικό,μπορώ να σε βοηθήσω! Ευχαριστω πολυ... θα περιμενω μεχρι το επομενο μαθημα,και θα σας ενημερωσω
ellilili Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Θες μια έτοιμη με θέμα την αστρονομια και συγκεκριμένα το hst; Αν ναι πες με pm
Dark_son20 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 τα τότε 5 άτομα που ήμασταν στην ομάδα αποφασίσαμε να κάνουμε 5 πρότυπα για κρεμαστές γέφυρες με ελαχιστη χρήση υλικών. όντας στον last χρόνο πολυκλαδικού το σχολειο είχε ακόμα εργαστήριο με τόρνους ktlp... οποτε κάναμε καλές κατασκευές... τελικά η εργασία κατέληξε γιατί και οι 5 τρόποι ήταν λάθος αλλα το 20 το τσιμπήσαμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.