Προς το περιεχόμενο

Tεχνολογία Α' Λυκείου - Εργασία

*D@Rk P-yChO*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Α ρε τεχνολογιααααααααα!!

Εγω ειχα κανει μια εργασια καμια 80 σελιδες οπου εξηγουσα (οσο γινοταν για λυκειο ε) τη λειτουργια της κεντρικης μοναδας του υπολογιστη!

Καπου μαλιστα την εχω και backup :P

Μαλιστα επειδη μου περισσευε και υλικο τους ειχα και Live show μπας και καταλαβουν τιποτα :P

Απο το τρακ της παρουσιασης θυμαμαι οτι δε μπορουσα να πω τη λεξη: διαμεταγωγη δεδομενων... Με τιποτα ομως!

Γιατι φιλε topic starter δε κοιτας σε κατι πιο χειροπιαστο, για να εχεις πληροφοριες? Εγω π.χ. ειχα πληροφοριες απο καμια 15 περιοδικα πληροφορικης που ειχα αγορασει ως τοτε...

Backup ακουσα ???? :lol:

Δεν ξερω παντως ακομα,θα το ψαξω το θεμα...:-)

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Backup ακουσα ???? :lol:

Δεν ξερω παντως ακομα,θα το ψαξω το θεμα...:-)

εχω κι εγω απο την εργασια μου του πρωτου ετους

conception et realisation d'un ethylometre==> ερευνα και κατασκευη ενος αλκοτεστ με μια μικρουλα δυσκολια. ειναι 25+ σελιδες στα γαλλικα:lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.
εχω κι εγω απο την εργασια μου του πρωτου ετους

conception et realisation d'un ethylometre==> ερευνα και κατασκευη ενος αλκοτεστ με μια μικρουλα δυσκολια. ειναι 25+ σελιδες στα γαλλικα:lol::lol::lol::lol::lol:

Χαχα :-D...για ποιο λογο στα γαλλικα ομως ??:rolleyes:

Δημοσ.
γτ δεν ειμαι σε ελληνικο πανεπιστημιο:-)

Ααα...:-)

Τεσπα,θα κανω και γω καμια αναζητηση οσον αφορα το θεμα της εργασιας...

Ενδιαφερομαι αρκετα και για καποια εργασια με βαση τους η/υ...:-)

Δημοσ.
οι φακες ειναι για το δημοτικο σορρυ κιολας αλλα εγω τοτε τα εκανα αυτα, μου ειχε γινει ολοκληρο φυτο

Kι εγώ απο εκεί το θυμήθηκα....:-D

Δημοσ.

εγω ειχα κανει μια εργασια με θέμα : Η επίδραση των χαρακτηριστικων (χρώματα κτλπ) μιας φωτογραφίας στον χρόνο εκτύπωσης

φυσικά δεν κατάλαβες κανείς τπτ!! :)

Δημοσ.

εγω θυμαμαι οτι ειχα κανει μια εργασια για τους νεους και τα fast food.καθε ποσο τρωνε και οι λογοι που τρωνε εκει.

Δημοσ.

Aφου θες μηχανολογία...ιστορικη αναδρομή και λειτουργία των επεξεργαστικών μονάδων(άρα μπορείς να γράψεις και για οποιαδήποτε συσκευή περιλαμβάνει επεξεργαστή,άρα βγάζεις χαλαρά 30 σελίδες).Ε,του πούστη αν δε πάρεις εσύ 20 με τοσο ενδιαφέρον θέμα(πρέπει να το υποστηρίξεις όμως,υλικό έχεις για πολλές σελίδες),δε θέλω να ξέρω ποιος θα πάρει...Καλό είναι μιας και έχεις πολύ χρόνο,να τη γράψεις στο χέρι την εργασία.Δηλαδή ο καθηγητής να δεί,ότι έχει μη-επιστημονικό ύφος,οτι έχει και τα λαθάκια του...γενικά μετράει πολύ να μη κάνεις copy-paste.Εγω πιστεύω οτι μόνο και μόνο επειδή θα τη γράψεις μόνος σου,θα πάρεις καλό βαθμό και θα εκτιμηθείς αρκετά!

Υγ:Aν θες σχεδιάγραμμα της εργασίας,η και υλικό,μπορώ να σε βοηθήσω!

Δημοσ.
Aφου θες μηχανολογία...ιστορικη αναδρομή και λειτουργία των επεξεργαστικών μονάδων(άρα μπορείς να γράψεις και για οποιαδήποτε συσκευή περιλαμβάνει επεξεργαστή,άρα βγάζεις χαλαρά 30 σελίδες).Ε,του πούστη αν δε πάρεις εσύ 20 με τοσο ενδιαφέρον θέμα(πρέπει να το υποστηρίξεις όμως,υλικό έχεις για πολλές σελίδες),δε θέλω να ξέρω ποιος θα πάρει...Καλό είναι μιας και έχεις πολύ χρόνο,να τη γράψεις στο χέρι την εργασία.Δηλαδή ο καθηγητής να δεί,ότι έχει μη-επιστημονικό ύφος,οτι έχει και τα λαθάκια του...γενικά μετράει πολύ να μη κάνεις copy-paste.Εγω πιστεύω οτι μόνο και μόνο επειδή θα τη γράψεις μόνος σου,θα πάρεις καλό βαθμό και θα εκτιμηθείς αρκετά!

Υγ:Aν θες σχεδιάγραμμα της εργασίας,η και υλικό,μπορώ να σε βοηθήσω!

Ευχαριστω πολυ...

θα περιμενω μεχρι το επομενο μαθημα,και θα σας ενημερωσω :-)

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

τα τότε 5 άτομα που ήμασταν στην ομάδα αποφασίσαμε να κάνουμε 5 πρότυπα για κρεμαστές γέφυρες με ελαχιστη χρήση υλικών.

όντας στον last χρόνο πολυκλαδικού το σχολειο είχε ακόμα εργαστήριο με τόρνους ktlp... οποτε κάναμε καλές κατασκευές...

τελικά η εργασία κατέληξε γιατί και οι 5 τρόποι ήταν λάθος :P αλλα το 20 το τσιμπήσαμε :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...