kostasdg Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Φιλοι γεια σας και καλο χειμωνα Αγορασα απο την PCTOOLS μεσω διαδικτυου το προγραμμα REGISTRY MECHANIC . Ακολουθωντας τισ οδηγιες ,εκανα εγκατασταση η οποια ολοκληρωθηκε. Ομως παρα τισ προσπαθειες που εκανα με 3 επανεκκινησεις και ξανα εγκατασταση δεν μου εβγαλε ενα πινακακι με το οποιο θα εκανα REGISTER συμπληρωνοντας κωδικους κλπ.Εχετε καμμια ιδεα για να λυσουμε το προβλημα ; (Εστειλα γραπτη αναφορα στην εταιρεια και περιμενω απαντηση) Ευχαριστω Κωστας Υ.Γ Δεν ειμαι σιγουρος αν εστειλα την ερωτηση μου σε σωστο θεμα ;
micos000 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Μπήπως στο μενού Help? Συνήθως εκεί το έχουν το registration ή αν τελειώσει το time trial. EDIT: Να σε ρωτήσω και κάτι. Το Registry Mechanic σου τρέχει κανονικά; Το κατέβασα από το site της pctools και μου λέει Unicode systems currently not supported. Εσένα σου ανοίγει; Σύμφωνα με το forum τους, δεν υποστηρίζονται τα Ελληνικά για Non Unicode εφαρμογές και πρέπει να αλλάξεις τις ρυθμίσεις σε US English. 'Ετσι όμως επιρεάζονται και άλλα πράγματα, όπως η προβολή υπότιτλων σε ταινίες avi. Απ' ότι λένε μόνο μέχρι την έκδοση 6.0.0.780 δουλεύει σε Ελληνικά συστήματα.
kostasdg Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ REGISTRY MECHANIC .MOY BΓAZEI KAI MENA ΤΟ ΙΔΙΟ : Unicode systems currently not supported.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ;
TirkaS Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Ακριβώς το ίδιο και με μένα στην έκδοση 8! Τι γίνεται ρε παίδες; Να πάμε σε άλλο registry cleaner?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.