komefesta Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 υπάρχει δωρεάν εφαρμογή μέσω διαδικτύου ώστε να κατεβάζω ταινίες δωρεάν? -----Προστέθηκε 25/9/2008 στις 08 : 48 : 56----- υπαρχει στο διαδικτυο δωραν εφαρμογη ωστε να μπορω να κατεβαζω ταινιες δωρεαν
melenegiorgo Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Το να κατεβαζεις ταινιες δωρεαν ειναι παρανομο... Δοκιμασε utorrent και googlare torrent
HamerZ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Συνήθως θες ένα download manager, όπως flashget που έχω εγώ, μέσο google αναζήτηση torrents ή λογαριασμό στο rapidshare και αναζήτηση πάλι μέσο google. Και στις 2 περιπτώσεις θα χρειαστείς για ικανοποιητική ποικιλία να εγγραφείς σε forums, δωρεάν συνήθως, και να βλέπεις links από εκεί. Τέλος και εγώ να πω πως ελάχιστα films είναι νόμιμα δωρεάν διαθέσιμα μέσο internet. Οπότε αναλαμβάνει ο καθένας την ευθύνη των πράξεών του.
21century Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Μπορεις να πάς στη ιστοσελίδα idmb.com αν το έγραψα καλα όπου πρόσφατα διανέμει νόμιμα δωρεάν ταινίες και εκπομπές μετά απο συμφωνίες...
chrispen Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 μόνο στους κάτοικους αμερικής ισχύει αυτό που λές 21century
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.