Monster15184 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Εκανα install το K-lite codec 301f, βαζω τους ελληνικους υποτιτλους και μου βγαζει αλλους χαρακτηρες (περιεργους) μου πεταει το εξης μυνημα Encoding drop down list γνωριζει κανενας πως μπορω να διορθωσω το προβλημα μου. Ευχαριστω
guardianx71 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ θα πρότεινα να βγάλεις το klite και να βάλεις αυτό : http://www.cccp-project.net
Monster15184 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 το εχω βολευτη αυτο το προγραμμα
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Πώς ακριβώς σχετίζεται η ερώτησή σου με προγραμματισμό?
empement Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Πώς ακριβώς σχετίζεται η ερώτησή σου με προγραμματισμό? Όντως είναι άσχετο... Εκανα install το K-lite codec 301f, βαζω τους ελληνικους υποτιτλους και μου βγαζει αλλους χαρακτηρες (περιεργους) μου πεταει το εξης μυνημα Encoding drop down list γνωριζει κανενας πως μπορω να διορθωσω το προβλημα μου. Ευχαριστω Στο notification area της taskbar πρέπει να εμφανίζεται ένα εικονίδιο με όνομα DirectVobSub όταν ανοίγεις κάποια ταινία, νομίζω από εκεί μπορείς να διορθώσεις το πρόβλημά σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.