Sellers Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε παιδιά τι κακό είναι αυτό. Μιλάμε ότι οι σχολικές/πανεπιστημιακές προμήθειες έχουν φτάσει στα ύψη. Πήγα σε γνωστό βιβλιοπωλείο της Θεσ/νίκης για ένα απλό τετράδιο για την σχολή το οποίο και πλήρωσα ούτε λίγο ούτε πολύ 8 ευρώ. Μαζί με αυτά, επειδή η αδερφή μου θα ξαναδώσει Lower και θα κάνει ιδιαίτερα κατεβήκαμε με την δασκάλα να αγοράσουμε τα βιβιλία τα οποία έκαναν 25 έκαστος, 20 το βιβλίο του καθηγητή, και παραγγέλνουμε κι ένα βιβλίο listening το οποίο κάνει κι'αυτό 25 ευρώ. Σύνολο 95. Και πηγαίνουμε να πάρουμε σήμερα το βιβλίο και μας πληροφορούν ότι το cd δεν βρίσκεται μέσα και πρέπει να το παραγγήλουμε ξέχωρα άλλα 18 ευρώ. Δηλαδή για τον Θεό, τι μπορεί να χρειάζομαι ένα βιβλίο listening χωρίς το cd? Σύνολο δηλαδή 100+. Και να φανταστείτε πήραμε τα φθηνά. Κοινώς δηλαδή τα ξενόγλωσσα βιβλία στα ύψη. Το αφεντικό μου που έχει τρία παιδιά πλήρωσε φέτος για τσάντες, βιβλία αγγλικών και τετράδια ούτε λίγο ούτε πολύ 1000 ευρώ.
Chrisxxx Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Koλες Α4 και ντοσιε. Εκτος οτι ειναι πιο βολικα απο ενα τετραδιο μπορεις να κρατησεις αυτα που θελεις και σε καποια σειρα. οσο για τα βιβλια των Αγγλικων εχεις δικιο... Θα μπορουσαν να βγαλουν εκδοσεις σε φθηνο χαρτι αλλά φαινεται θιγονται συμφεροντα.
livewire Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Γλουπ! Είχα χάσει επαφή με αυτά τα σκηνικά την τελευταία 10ετία. Τρέλα. Παραγγέλνω φαγητό και συντονίζομαι για τη συνέχεια. Κανονίστε.
georgemarios Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 γ@μησε τα, δωρεαν παιδεια σου λενε........
cassidy Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Τα βιβλία αυτά τσέκαρες μήπως αν υπάρχουν σε amazon, book depository και τα σχετικά; Eίναι πράγματι τόσο ακριβά ή εδώ φουσκώνουν τις τιμές;
evabb Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 τετραδιο 8 ευρω; και παραπονιεμαι που εδω τα "ΑΤΟΜΑ" κανουν 5 (μαρκα ειναι αυτο και ειναι πολυ πρακτικα σαν σπιραλ αλλα τα φυλλα μπαινβγαινουν οπου θες), αμα παντως βρεις κανα καλο μαγαζι δεν ειναι να το αφησεις τωρα για τα αγγλικα.ε τι να κανουμε αναγκαιο κακο
Typhoon Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ πήρα προχθές 2 τετράδια, 2 ευρώ το καθένα. Μου φαίνεται αδιανόητο να είναι τόσο ακριβά στην Ελλάδα. Πάντως κρίνοντας από εμένα όταν ήμουνα μικρός, η μητέρα μου ξόδευε ίσα με 4χ τα λεφτά που πραγματικά χρειαζόντουσαν για σχολικές προμήθειες.
Chrisxxx Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 τετραδιο 8 ευρω; και παραπονιεμαι που εδω τα "ΑΤΟΜΑ" κανουν 5 (μαρκα ειναι αυτο και ειναι πολυ πρακτικα σαν σπιραλ αλλα τα φυλλα μπαινβγαινουν οπου θες), αμα παντως βρεις κανα καλο μαγαζι δεν ειναι να το αφησεις τωρα για τα αγγλικα.ε τι να κανουμε αναγκαιο κακο Μagic clips και εγω τα χρησιμοποιουσα μεχρι να ακολουθησω τη πατεντα με τις Α4 και τα ντοσιε...
evabb Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 κι εγω το ιδιο γτ ειναι πολυ βαρος να εχεις ενα τετραδιο για καθε μαθημα
De@th L0rd Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Υπάρχει και η λύση να παραγγέλνουμε απέξω.Αλλά από πού;
evabb Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Υπάρχει και η λύση να παραγγέλνουμε απέξω.Αλλά από πού; εγω παντως απο τουρκους αγοραζω πια σε κατι κακοφημες συνοικιες. τις καλυτερες τιμες και τα ιδια πραματα που εχουν και στα κυριλε μαγαζια στην ελλαδα κοιταχτε για κινεζους και πακιστανους δεν μπορει ολο και κατι θα εχουν.
Sellers Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Τα βιβλία αυτά τσέκαρες μήπως αν υπάρχουν σε amazon, book depository και τα σχετικά; Eίναι πράγματι τόσο ακριβά ή εδώ φουσκώνουν τις τιμές; Σκέφτηκα να τα ψάξω, αλλά βαρέθηκα ρε συ. Σκέφτηκα να ψάξω μπας και μπορούμε να τα κατεβάσουμε κι'όλας αλλά λέω τώρα, ποιος ξέρει αν βρούμε αυτά που θέλαμε. Α ναι, και οι μπύρες βοηθάνε πολύ στην εξέλιξη του τόπικ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.