sotos_2002 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά καλησπέρα, θέλω να διαθέσω μέχρι 270 ευρώ για να πάρω μια οθόνη TFT 22''. Οι μάρκες που με ενδιαφέρουν είναι SAMSUNG και LG. Αρχικά είχα στον μάτι αυτή από SAMSUNG αλλά μετά είδα ότι υπάρχει αυτή. Από LG έχω δει αυτή. Eσείς τι μου προτίνετε να αγοράσω; Αν έχετε να προτίνετε κάτι εκτός απ' αυτές τις 3 πολύ ευχαρίστως να σας ακούσω Ευχαριστώ πολύ!
phanispal Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Αν και δεν ξέρω τι παίζει με τη Δυναμική Αντίθεση, (3000:1 η 2232BW και 8000:1 η 2253BW) εγώ μάλλον θα έπαιρνα την 2232BW. Κι οι 2 φαντάζομαι (κι έχω ακούσει) ειναι πολύ καλές. Για την LG δεν ξέρω κάτι...
sotos_2002 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Bασικά έχω ακούσει ότι η δυναμική αντίθεση δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο, σημασία έχει η τυπική που όλες η οθόνες έχουν 1000:1. Όσο για την 2232BW ήμουν έτοιμος να την αγοράσω και πήγε το πλαίσιο και την αφαίρεσε από το site... Και από e-shop δεν θέλω να αγοράσω λόγω της χάλια εξυπηρέτησης στο service(σε ζητήματα εγγυήσεων)
phanispal Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι, αυτό εννοείται, εγώ απλά σου είπα ποια παίζει να επέλεγα ασχέτως από που θα την έπαιρνα... Οπότε λογικά πας για την 2253BW.
sotos_2002 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Τελικά είμαι ανάμεσα σε αυτή και αυτή. Η πρώτη είναι και Tv και έχει περισσότερες θύρες input απ' ότι η 2η αλλά σαν χαρακτηρηστικά καλύτερη είναι η 2η. Εσείς ποια μου προτίνετε;
mohic4n Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 1. Η φωτεινοτητα. Εκφραζεται σε cd/,m^2. Οσο περισσοτερο φως στο δωματιο που θα εχεις την οθονη τοσο μεγαλυτερη πρεπει να ειναι και η τιμη της φωτεινοτητας. 2. Η αντιθεση. Ο λογος αντιθεσης ευθυνεται για την ποιοτητα του μαυρου και λευκου χρωματος. Οσο μεγαλυτερος, τοσο καλυτερη η αποικονηση των χρωματων. 3. Χρονος αποκρισης. Οσο μικροτερος ειναι τοσο το καλυτερο (παιζει μεγαλο ρολο σε ταινιες, παιχνιδια). Αυτα σε γενικες γραμμες
sotos_2002 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 1. Η φωτεινοτητα. Εκφραζεται σε cd/,m^2. Οσο περισσοτερο φως στο δωματιο που θα εχεις την οθονη τοσο μεγαλυτερη πρεπει να ειναι και η τιμη της φωτεινοτητας. 2. Η αντιθεση. Ο λογος αντιθεσης ευθυνεται για την ποιοτητα του μαυρου και λευκου χρωματος. Οσο μεγαλυτερος, τοσο καλυτερη η αποικονηση των χρωματων. 3. Χρονος αποκρισης. Οσο μικροτερος ειναι τοσο το καλυτερο (παιζει μεγαλο ρολο σε ταινιες, παιχνιδια). Αυτα σε γενικες γραμμες Σ' έυχαριστώ για τις πληροφορίες, μερικά απ' αυτά δεν τα γνώριζα. Το δωμάτιο που θα την χρησιμοποιήσω δεν είναι ιδιαίτερα φωτεινό... Εγώ έχω μια κλίση προς την LCD-TV αλλά μόνο και μόνο λόγω των πολλών εισόδων που έχει(και άρα πολλών χρήσεων) και επιπλέον έχει και τηλεκοντρόλ, αν διάλεγα όμως από άποψη τεχνικών χαρακτηρηστικών θα έπερνα το monitor. Οι διαφορές μεταξύ των δύο θα είναι μεγάλες; Εσύ μιας και φένεται να γνωρίζεις αρκετά ποια θα μου πρότινες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.