Προς το περιεχόμενο

Αγορά laptop...Τι προτείνετε??

mayrozjack

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα laptop, σε λογική τιμή, που θα είναι όμως και ενας άξιος αντικαταστάτης του desktop pc μου... Είδα το Toshiba P300-134 με 900? και 17άρα οθόνη, και μου άρεσε...Ποια η γνώμη σας? Έχετε κάτι καλύτερο να προτεινετε??:-)

Δημοσ.

το toshiba μια χαρά...και σα μάρκα

απλά ρε παιδί μου η 17ρα οθόνη δεν είναι...λιγάκι μεγάλη για laptop?

τη γνωμη μου λέω

εγώ θα σε συμβούλευα να πάρεις ένα λαπτοπ εστω και με 2 ίντσες μικρότερη οθ'όνη.εκτός και αν δε το θες για φορητό αλλά να κάθεται στο σπίτι :-)

αν θες να κάθεται στο σπίτι δε το συζητώ οτι θα ξαναπάρεις desktop

τώρα για πιο μικρό που σου είπα μπορείς να δεις αν θες αυτό ή αυτό

κατά τη γνώμη μου η hp είναι πολύ καλύτερη (προσωπική άποψη) και δεν έχω δουλέψει και ποτέ σε acer

υ.γ.μη με φάτε για αυτά που είπα περι μαρκών :lol: προσωπική γνώμη

υ.γ. number 2...όσο για την οθόνη αν επιμένεις σε 17ρα είναι δικαίωμα σου και δε μπορώ να κάνω κάτι...εκτός και αν θες να παίζεις παιχνιδάκια.αλλά δε νομίζω επειδή τώρα να παίξεις παιχνίδι σε λάπτοπ δε λέει....εγώ επιμένω οτι το λαπτοπ είναι λαπτοπ.δλδ οταν βγαίνουμε για καφέ να μπορούμε να το έχουμε μαζί μας.η 17ρα οθόνη πιστεύω οτι θα σε κουράσει πολύ

Δημοσ.

Απλά είμαι φοιτητής, και το θέλω για να βλέπω και καμια ταινια, να παιζω κανένα παιχνίδι (για την οθόνη το λεω), αλλα και να μπορώ να τον πάρω μαζί μου αν χρειαστεί κάπου (γιατι θέλω laptop)... Είμαι λίγο περίεργος το ξερω...:-) Anyway...ευχαριστώ πολύ!!

Δημοσ.

ναι καταλαβαίνω απόλυτα...αν και δεν είμαι φοιτητής :lol:(αλλά μαθητής :-()

είναι λίγο μπέρδεμα.τώρα παιχνιδάκια σε λαπτοπ...δε λέω οτι δε θα τα σηκώνει.απλά δε θα εχεις το τέλειο αποτέλεσμα

τα παιχνιδάκια θα τα παίζεις σε καφετέριες ή μόνο στο σπίτι?ή θα το κουβαλάς και σε κανένα φίλο σου όταν πηγαίνεις κανενα βράδυ?

και πόσα περίπου μπορείς να διαθέσεις?(χρήματα εννοώ)

αν πάλι επιμένεις σε toshiba και σε μεγάλη οθόνη για δες και αυτό

Δημοσ.

το τελευταιο toshiba φιλε μου,επειδη θελω να παρω και γω λαπτοπ με τα ιδια λεφτα,η καρτα γραφικων του μπορει να σηκωσει games τυπου call of duty 4 και crysis?

Δημοσ.

άμα θες παιχνιδάκια πάρε κανα psp...ή στην τελική κανα desktop...laptop με 17" δεν λέει...δεν είναι και τόσο εύκολο να μεταφερθεί...(πάντα σύμφωνα με την ταπεινή μου γνώμη)

τα παιχνιδάκια πάντως μπορείς να τα παίζεις και σε 15,4"δεν είναι κ τόσο μεγάλη διαφορά η οθόνη. καλό θα είναι να κοιτάξεις να έχει καλή κάρτα γραφικών(τα toshiba αν και είναι καλά δεν φημίζονται για τη κάρτα γραφικών σου...

εγώ θα σου πρότεινα ένα laptop της ΗP για ταινίες(το 'χω κ γώ κ είμαι απόλυτα ικανοποιημένη)..κ είναι το Ηp pavilion dv6845ev

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900381 (με Blu-Ray Ram σε οπτικό δίσκο)

και έναν άλλο με καλή κάρτα γραφικών πάλι της ΗP για τα παιχνίδια σου

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900390 (με nVidia, οι καλύτερες κάρτες γραφικών)

Υ.Γ αν αγοράσεις HP απο τα e-shop να πάρεις κ την επέκταση εγγύησης μόνο με 85?(από 1 σε 3 έτη) κ φυσικά δεν θα κλαις τα λεφτάκια σου εαν πάθει κάτι το laptop σου(χτύπα ξύλο)

ελπίζω να σε βοήθησα κάπως,

καλή σου αγορά....!!!

Δημοσ.
Δες και αυτό που σου στέλνω σε pm..!

Εμείς δεν κάνει να το δούμε ?

---------------------------------------------------

* Να έχει μπαταρία 8 cell.

* intel με 45 nm

* hd 250gb και πάνω (sata 5400)

* Εγγύηση 1+2 χρόνια ή 2+2 ακόμη καλύτερα.

* Και πριν το πάρεις δέστο. Η οθόνη σου αρέσει όπως δείχνει, αν ναι πάρτο.

* Οσο για 17 ή 15 οθόνη, εγώ αγοράζω 17 επειδή θέλω full πληκτρολόγιο.

Δημοσ.

Γνώμη μου είναι να πας σε ένα κατάστημα και να ζητήσεις να σου ανοίξουν τα λάπτοπ που θές, να δεις τις οθόνες, το περιβάλλον και να αποφασίσεις τί σου ταιριάζει, τί σου κάθεται πιο καλά στα μάτια σου. Κι εγώ πέρσυ ήθελα να πάρω λάπτοπ με 17αρα οθόνη γιατί είχα συνηθίσει από του desktop. Καμία σχέση όμως... Με το που κοίταξα ορισμένες 17άρες (17,1 για την ακρίβεια) μου φάνηκαν εντελώς απαίσιες (ίσως έφταιγε και η μάρκα που είδα, acer νομίζω ήταν).Οι 15,4 ίντσες μπορεί να σου ακούγονται λίγες αλλά αν τις δείς απο κοντά νομίζω ότι θα μείνεις αρκετά ικανοποιημένος + γλυτώνεις και ορθοπεδικό γτ αν κουβαλάς 17αρι pc τότε θα πιαστούν οι όμοι σου...

Παιχνίδια+ταινίες με το δικό μου(fs xi 2428) βλέπω άνετα(8600m gs+15,4 οθόνη). Ενδεικτικά το crysis σε medium γραφικά πάει μια χαρά.

Σκέψου επίσης ότι το λαπτοπ το έχεις κοντά σου λόγω του ότι οθόνη και πληκτρολόγιο είναι "ένα".

Γενικότερα η συμβουλή μου είναι να τσεκάρεις απ το νετ 3-4 υποψήφια μηχανήματα και να πας σε ένα κατάστημα να τα δείς από κοντά και έπειτα να διαλέξεις.... Μην αγοράσεις στα τυφλά από κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα χωρίς να έχεις δουλέψει τα μηχανήματα, έστω και για 5 λεπτά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...