Προς το περιεχόμενο

καινουριο κινητο νοκια ή κατι αλλο

Mr V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια αυτες τις μερες θα αγορασω καινουριο κινητο και δεν εχω αποφασισει ακομα ποιο.μετα απο πολυ ψαξιμο εφτασα στο συμπερασμα οτι τα νοκια ειναι απο τα καλυτερα και ειδα ποιες συσκευες μ αρεσουν και ειμαι μεταξυ νοκια ν81 και ν82 τα ειδα και τα 2 απο κοντα.το ν81 μ αρεσει πιο πολυ και εχει πολυ ανωτερο ηχο αλλα δεν εχει σχεδον καθολου καλη καμερα και gps.αντιθετα το ν82 εχει ολα αυτα αλλα ειναι πολυ ογκοδης και δεν μου φαινεται βολικο....

πειτε μου την γνωμη σας και προτεινετε κατι αν θελετε

ps:υπαρχει θεμα μειωσης των τιμων στα μεσα οκτοβρη ή θα παραμεινουν ως εχουν?

Δημοσ.

Φιλε μου εγω ειμαι κατοχος ενος Ν82 το κινητο ειναι εργαλειο δεν παιζεται.Αρνητικα του ειναι ο ηχος και η χαμηλη φωτεινοτητα οθονης σε σχεση με αλλα κινητα Νοκια.Η τιμη σου σιγουρα θα πεσει καθοτι έρχονται τα Ν79,Ν85,Ν96.Οποτε να δεν βιαζεσαι μεσα στον οκτωβρη σιγουρα θα υπαρχει σημαντικη μειωση τιμης.Το Ν81 θα ελεγα να το ξεχασεις :P

Δημοσ.

Παιδια σημερα αγωρασα το νοκια ν81 8gb απο πλαισιο....

το κινητο ειναι φοβερο εχει καταπληκτικα ηχεια και η οθονη του ειναι πολη φωτεινη.....

το μονο μειονεκτημα ειναι οτι τα κουμπια ειναι λιγο κοντα αλλα πισετυω θα τα συνηθισω...

ξερει κανεις κανα προγραμμα να του περασω?ή κατι το οποιο ειναι καλο?

Δημοσ.

Ναι βάλε το Core Player που παίζει πολλά αρχεια βιντεο και ήχου και δεν κάνει σπασίματα όπως το Real Player και βάλε ALON MP3 Dictaphone έχει για καλύτερη ηχογραφηση και ρυθμίζεις πιο καλά τον ισοσταθμιστή.

Δημοσ.

Είχα και εγώ το N81 σε μπλε για περίπου 2 μήνες.

Έχοντας μόλις φύγει από ένα Motorola slider (Ζ3) το slide του Nokia μου φαινότανε γελοίο, σαν παιχνίδι από παζάρι μου έκανε παρά σαν συσκευή Nokia.

Τα κουμπιά του επίσης ήταν δύσχρηστα, και στον ένα μήνα σαν να έτριζε η συσκευή, όταν πατούσα τα πάνω πλήκτρα. Επίσης μου φαινότανε πολύ παχουλό και τελείως άβολο στην τσέπη μου.

Ευτυχώς βρήκα και το πούλησα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...