Προς το περιεχόμενο

Msn και windows Μessenger

De@th L0rd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα ενώ είμαι στο msn(windows live) messenger μου πετάει ένα pop-up(scroll) στο στύλ του παλιού windows messenger στο system tray και συνήθως γράφει αυτό που στέλνω σε μία επαφή μου.Το κακό είναι ότι το antivirus δεν έχει δείξει τίποτα oυτε το antispyware.Αλλά πριν λίγο έστειλα ένα μήνυμα και ήρθε πίσω ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.Μου έλεγε κιολας ότι η επαφή μου δεν έχει την δυνατότητα λήψεως μηνυμάτων με δόνηση γιατι χρησιμοποιεί μια παλιότερη έκδοση του messenger.Ήταν δηλαδή σαν να ήμουν συνδεμένος με τον εαυτό μου...

EDIT:

Είχε loggarei η κοπέλα μου στο παλιό το Μessenger με το δικό της λογαριασμό,αλλά δεν μπορώ να καταλάνω πως λειτουργούσαν και τα 2 μαζί και logαραν και ταυτόχρονα το ένα με τον δικό μου λογαριασμό και το άλλο με το δικό της .Πήγα και το έσβησα χειροκίνητα το παλιό αφού βρήκα το process αλλα νομίζω στο restart ξαναεμφανίζεται.Υπάρχει κάποιος τρόπος να το σβήσουμε μόνιμα;

Δημοσ.
απο το add/remove-->add/remove Windows Components(στοιχεία των windows).

Το έχω προσπαθήσει αλλά αυτή η διαδικασία πολλές φορές αποτυγχάνει και κάποια στιγμή το ξαναβλέπεις κάπου να βολτάρει.Και δεν είναι και ο πιό πρακτικός τρόπος απεγκατάστασης αυτό με τα check γιατί μπερδεύει... :X

Δημοσ.

...τότε βγάλ' το απ΄το start/run/msconfig/startup/msmsgs. Να μην ξεκινάει δλδ με τα Windows.

To ότι το απεγκαθιστάς όμως και ξαναφυτρώνει, ίσως να σημαίνει ότι έχεις κάποιο πρόβλημα με το registry ( ; ) (με τον δίσκο ; )και κάθε τόσο αντικαθίσταται με παλαιότερο ( ; ) (έχε το κατά νου αυτό...)

Δημοσ.
...τότε βγάλ' το απ΄το start/run/msconfig/startup/msmsgs. Να μην ξεκινάει δλδ με τα Windows.[..]

Ωραίος φίλε.Μου είχε γίνει μπάστακας ο messenger στην εκκινηση...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...