vazexlis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Γεια σας παιδιά. Προσπαθώ να τυπώσω pdf σε ασπρομαυρο. Δηλαδή σαν την δυνατότητα που έχει το Powerpoint να τυπώνει και να φέυγουν οι εικόνες από πίσω και τα σχήματα να τυπώνονται μάυρα όπω και τα γράμματα. Υπαρχει τρόπος με πρόγραμμα είτε με το Acrobat reader; Ευχαριστώ πολύ!
giostau Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 δε μπορείς απλά στις ιδιότητες του εκτυπωτή να επιλέξεις ασπρόμαυρη εκτύπωση? νομίζω ότι οι περισσότεροι εκτυπωτές σου δίνουν αυτήν την δυνατότητα...
cosmosfera Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Για ασπρομαυρο απο ιδιοτητες εκτυπωτη το καλυτερο. Τωρα αν θες να κρατησεις μονο τα κειμενο χωρις τα σχηματα μπορεις να κανεις save as text το φακελο στο acrobat που το σωζει σε txt και μετα να το εκτυπωσεις.
vazexlis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Τυπώνει από πίσω και τις εικόνες!!!! Εγώ θέλω μόνο κείμενο και μπορεί και κάποια σχήματα αλλά όχι το backround -----Προστέθηκε 25/9/2008 στις 06 : 59 : 00----- Επίσης να παραμείνει σε pdf μορφή Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον
De@th L0rd Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Οι φθηνοί εκτυπωτές και τα πολυμηχανήματα της HP στερούνται της επιλογής ασπρόμαυρης εκτύπωσης για ευνόητους λόγους...
parsifal Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 [OFFTOPIC] Είσαι σίγουρος γι' αυτό; Το δικό μου πολυμηχάνημα (HP6310) έχει επιλογή για χρήση μόνο του μαύρου cartridge... [/OFFTOPIC]
gfilippas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν νομίζω ότι υπάρχει εκτυπωτής χωρίς την επιλογή μονόχρωμης εκτύπωσης.
perkas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 μέσα απο το acrobat όταν πας file print στο κάτω μέρος του παραθύρου δεν έχει επιλογή print color as black?
vazexlis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Εννοώ να αφαιρεί τις εικόνες όπως κανει στο powerpoint. Οχι μονο να τυπωνει ασπρόμαυρα!!!! δηλαδη τις εικονες σε γκρίζο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.