Προς το περιεχόμενο

Congratulations Luck Winner = μηπως εγινα εκατομμυριουχος?‏

darksoho33

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου ηρθε το εξης email

This is to inform you that your email ID has qualified for the UKNational Lottery Year Ending online internet promotion which your emailID and 1000 email was pick at random by our online internet machine(Email Extractor ) which pick your email address and other mail fromall over the world as a participant of the Draw..Your have been approvedto claim the sum of One Million Pounds from the National Lottery.

και ποιο κατω εχει email και τηλεφωνο επικοινωνιας

Δημοσ.

δηλαδη ημαρτον για ποσο μας εχουν, ενταξει βασικα ειναι φυσιολογικο να ανοιγεις τα email σου καθε μερα και να βλεπεις τα εκατομμυρια που εχεις κερδισει. εχει καταντησει ρουτινα

Δημοσ.

Σήμερα είχα καμιά 10αριά τέτοια από διάφορες "λοταρίες"!!!!!!

Και ήταν ήρεμη μέρα!!!!!

Α και δεν έχω γίνει εκατομμυριούχος ακόμα!!!!!!!:lol::lol::lol:

• Super Moderators
Δημοσ.
εχει καταντησει ρουτινα

πράγματι έχει καταντήσει ρουτίνα να βλέπουμε τέτοια emails ΚΑΙ topics :P

Δημοσ.

Γεια σας.

Θα ηθελα λιγο τα φωτα σας!

Σορυ αν δεν ειναι η καταληλη περιοχη γιαυτο το θεμα αλλα τσεκαροντας τα email μου ειδα ενα περιεργο που προερχοταν απο καποια Microsoft Board και το οποιο λεει οτι και καλα κερδισα 1.000.000 λιρες και οτι πρεπει να στειλω σε μαι συγκεκριμενη διυεθυνση email με το ονομα μου διευθυνση χωρα ηλικια και επαγελμα..

Οπως καταλαβενεται θεωρησα οτι ειναι ενα αυτοματο μηνυμα το οποιο εινα ικατι σαν αστειακι και τελος παντων δεν υπαρχει περιπτωση να ισχυει κατι τετοιο.

Αυτο που εκανα ειναι να στειλω ενα e mail στη διυθυσνη που ελεγε γραφοντας μια φραση "ωραιο το αστειακι κλπ"

Και πριν λιγο μου ηρθε αλλο e mail απο το "Microsoft email Promotion office" σστο οποιο γραφει οτι κληρωθκηκε το e mail μουστο οποιο αντιστοιχουσε ενα ticket μου μεσα απο 125,000 sites απο οπου επελξαν email.:P

Και μαλιστα δινει τα στοιχεια τους που PO Box 1010Liverpool L70 1NL,

United Kingdom

και λεει το εξης

A certificate of prize claims and some vital documents will be sent along siade your winnings cheque.The documents to be sent are;

1.WINNING CERTIFICATE FROM MICROSOFT EMAIL PROMOTION TEAM:

2.WINNERS CHEQUE:

3.CLEAR SOURCE OF FUNDS CERTIFICATES(C.S.F.C.):

4.ANTI-TERRORISM CERTIFICATES(A.T.C):

5.CERTIFICATES OF ORIGIN OF FUNDS(C.O.F.):

και δινει και τα στοιχεια του Κουριερ που προκειται να μου το στειλουν και καλα!

Handling Agent:

RAPID DESPATCH COURIER SERVICE

Unit 7 McKay Trading Estate

Blackthorne Road

Colnbrook Berkshire SL3 0AH United Kingdom.

και μετα λεει αυτα

FULL NAMES OF BENEFICIARY:

RESIDENTIAL ADDRESS:

PHONE/FAX NUMBERS:

SEX:

COUNTRY:

μαλιστα αναφερει ονομα συγκεκριμενου προσωπου(Αγγλου) και το τηλεφωνο του για να ενημερωθω περισοτερο!:lol:

Προφανως ειναι Φαρσα ή διαφημιστικο τρικ ή απατη ή οτιδηποτε ετσι?Πως εινα ιδυνατον να μου λενε στελνονται ολα αυτα χωρις να εχω δωσει κανενα στοιχειο?

Προκειται για αυτοματο μηνυμα μαλον.

Τι εχετε να πειτε?Σας εχει τυχει και εσας κατι σχετικο?

Δημοσ.

Εγώ έχω να πώ οτι σε τέτοια άτομ αστηρίζονται και συνεχίζουν το spamming.

Πώς γίνεται να χαρίζουν λεφτά δεν το σκέφτηκες????

Δημοσ.

μαλακιες αυτο εχω να πω ελεος μην το πιστευετε αυτα!!!κανεις δεν ειναι τοσο καλος και ουτε σας αγαπαει για να σας χαρισει ετσι λεφτα!

Δημοσ.
Εγώ έχω να πώ οτι σε τέτοια άτομ αστηρίζονται και συνεχίζουν το spamming.

Πώς γίνεται να χαρίζουν λεφτά δεν το σκέφτηκες????

Κατσε χαλαρωσε λιγο.

Να διαβαζεις πρωτα τι γραφιε ο αλλος και μετα να απαντας.

Δεν ειδες οτι εγραψα οτι πορφανως προκειται για αστειακι, διαφημιστικο τρικ ή κατι σχετικο?

Το αν χαριζουν λεφτα ή οχι προφανως εμπεριεχεται στο συλογσμο μου οτι ειναι αστειακι.Αν δεν μπορεσες να το καταλαβεις λυπαμαι πολυ...

Οσο για το spamming εναταξει δεν ειμαι και intenret freak σαν εσενα (ευτυχως) για να εχω εντρυφησει και να μου καιγεται και καρφι για τετοιους ορους.λολ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...