Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για MS Word

sdim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά,καλησπέρα.

Μια ερώτηση σχετικά με το MS Word 2003:

Θέλω να φτιάξω ένα έγγραφο,στο οποίο να υπάρχουν μερικές στάνταρ γραμμές,πάνω στις οποίες να μπορώ να γράφω πράγματα (με το πληκτρολόγιο,εννοείται),χωρίς όμως αυτές να μετακινούνται προς τα δεξιά,όπως γίνεται εάν βάλουμε τις γραμμές που μπαίνουν εύκολα με το πλήκτρο που είναι στο αριθμητικό πληκτρολόγιο πάνω από τα γράμματα,με σήμα τις δύο παύλες.

Μπορεί να γίνει αυτό;

Θέλω το έγγραφο αυτό να είναι με επέκταση φακέλλου που να διαβάζεται κυρίως από το Word,αλλά και από το Open Office.Οχι pdf,βέβαια.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Για την Αγγλική έκδοση την οποία έχω, ακολούθησε τις οδηγίες:

Format -> Tabs. Από την καρτέλα Tabs ορίζεις το Tab stop position σε mm (για αρχή ας είναι 40mm) και βάζεις όποιο leader θέλεις από τα 2,3,4.

Αν γράψεις μία λέξη και πατήσεις Tab, το κενό ανάμεσα από την λέξη που έγραψες και το τέλος του tab θα συμπληρωθεί από το leader που έχεις επιλέξει. Αν γράψεις και άλλους χαρακτήρες μέσα στα όρια του tab τότε το leader θα αντικατασταθεί από τους χαρακτήρες που έχεις πληκτρολογήσει.

Ελπίζω να βοήθησα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις,παιδιά.

thinlizzy:Κατάλαβα τι λες,αλλά γράφοντας επάνω στην παύλα του tab,δεν παραμένει η γραμμή από κάτω από τα γραμμένα.

gdp77:Ούτε καν ξέρω τι είναι αυτά...

Δημοσ.

Κάποιος φίλος πρότεινε να παίξω με τους πίνακες (tables).

Οντως,έφτιαξα τον πίνακα,και όρισα να φαίνονται μόνο οι κάτω γραμμές.

Δεν ξέρω εάν υπάρχει άλλος πιο ενδεδειγμένος τρόπος,αλλά αυτό είναι ΟΚ.

Το μόνο που δεν μπόρεσα,είναι να φαίνεται ότι τα γράμματα που γράφονται πάνω στις ορατές γραμμές,πατάνε σ'αυτές.Φαίνονται σαν να είναι στο ενδιάμεσο της γραμμής,αλλά δεν πειράζει.

Προς danaos:Ευχαριστώ για τα link.Θα τα δω και θα επανέλθω.

Δημοσ.

Το 2ο ήταν αρκετά χρήσιμο,αλλά δεν νομίζω ότι είναι ακριβώς αυτό που θέλω.

Χίλια ευχαριστώ,πάντως,για τον κόπο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...