batma11 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα σε όλους σας έχω το εξής πρόβλημα με το ConvertXtoDvd 3 βάζω σε μια ταινία ελληνικούς υπότιτλους με το ConvertXtoDvd και όταν βλέπω dvd οι υπότιτλοι πηγαίνουν πολύ γρήγορα σε σχέση με την ταινία τη να κάνω? Αυτό το πρόβλημα μου συμβαίνει εδώ και 5 μήνες περίπου παλιότερα πήγαιναν πολύ καλά οι υπότιτλοι τη μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ για κάθε απάντηση σας.
micos000 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν φταίει το convertX. Φταίνε οι υπότιτλοι. Όταν βλέπεις την ταινία σαν avi οι υπότιτλοι πάνε καλά ή κι εκεί τρέχουν; Αν είναι έτσι να βρείς τους υπότιτλους για την έκδοση της ταινίας που έχεις και όχι ότι βρεθεί στον δρόμο σου (που λένε).
giogr4 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Αν δεν βρεις τους σχετικούς υπότιτλους πρέπει να συγχρονίσεις αυτούς που έχεις με την ταινία...
ppatatas70 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Πως κάνεις τις ρυθμίσεις είναι το ζητούμενο, π.χ. πως καθυστερείς τους υπότιτλους για 20 δεύτερα στο covnertx εννοείται
GRECTORAS Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Κάνε ένα search θα βρεις προγ/τα που συγχρονίζουν τους υπότιτλους με την ταινία αν και πιο εύκολο να βρεις υπότιτλους για την συγκεκριμένη έκδοση.Μια και αναφέρθηκε δν θα βρεθεί καμιά άκρη με τους υπότιτλους που σταμάτησαν?
micos000 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Πως κάνεις τις ρυθμίσεις είναι το ζητούμενο, π.χ. πως καθυστερείς τους υπότιτλους για 20 δεύτερα στο covnertx εννοείται Αν δεν ξέρεις ακριβώς το σφάλμα χρόνου σε επίπεδο milisecond δεν θα καταφέρεις και πολλά. Ακόμα και μισό δευτερόλεπτο να πέσεις έξω δεν σου χρησιμεύουν οι υπότιτλοι. Περισσότερο σε κουράζουν παρά σε βοηθάνε. Με το Subtitles Workshop μπορείς να συγχρονίσεις τους υπότιτλους με το βίντεο με μεγάλη ακρίβεια. Στο wiki του insomnia θα βρεις αναλυτικό οδηγό.
mihachris Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Εγω οταν θελω να συγχρονισω τους υποτιτλους πρωτα δοκιμαζω με το VobSub (το οποιο ετσι κι αλλιως εχω για εμφανιζονται οι υποτιτλοι κατα την αναπαραγωγη της ταινιας .avi) και αφου βρω τα milliseconds επεξεργαζομαι τους υποτιτλους με το Subtitile Workshop και μετα κανω δουλεια με το ConverXtoDvd. Δοκιμασε το ειναι αρκετα ευκολο.
newfather Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 κανένα καλό free Που να κάνει ότι και το convertx υπάρχει?
micos000 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 κανένα καλό free Που να κάνει ότι και το convertx υπάρχει? DVD Flick. The Film Machine.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.