Προς το περιεχόμενο

ConvertXtoDvd 3 και υπότιτλοι

batma11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους σας έχω το εξής πρόβλημα με το ConvertXtoDvd 3 βάζω σε μια ταινία ελληνικούς υπότιτλους με το ConvertXtoDvd και όταν βλέπω dvd οι υπότιτλοι πηγαίνουν πολύ γρήγορα σε σχέση με την ταινία τη να κάνω? Αυτό το πρόβλημα μου

συμβαίνει εδώ και 5 μήνες περίπου παλιότερα πήγαιναν πολύ καλά οι υπότιτλοι

τη μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ για κάθε απάντηση σας.

Δημοσ.

Δεν φταίει το convertX. Φταίνε οι υπότιτλοι. Όταν βλέπεις την ταινία σαν avi οι υπότιτλοι πάνε καλά ή κι εκεί τρέχουν;

Αν είναι έτσι να βρείς τους υπότιτλους για την έκδοση της ταινίας που έχεις και όχι ότι βρεθεί στον δρόμο σου (που λένε).

Δημοσ.

Αν δεν βρεις τους σχετικούς υπότιτλους πρέπει να συγχρονίσεις αυτούς που έχεις με την ταινία...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Πως κάνεις τις ρυθμίσεις είναι το ζητούμενο, π.χ. πως καθυστερείς τους υπότιτλους για 20 δεύτερα στο covnertx εννοείται

Δημοσ.

Κάνε ένα search θα βρεις προγ/τα που συγχρονίζουν τους υπότιτλους με την ταινία αν και πιο εύκολο να βρεις υπότιτλους για την συγκεκριμένη έκδοση.Μια και αναφέρθηκε δν θα βρεθεί καμιά άκρη με τους υπότιτλους που σταμάτησαν?:mad:

Δημοσ.
Πως κάνεις τις ρυθμίσεις είναι το ζητούμενο, π.χ. πως καθυστερείς τους υπότιτλους για 20 δεύτερα στο covnertx εννοείται

Αν δεν ξέρεις ακριβώς το σφάλμα χρόνου σε επίπεδο milisecond δεν θα καταφέρεις και πολλά.

Ακόμα και μισό δευτερόλεπτο να πέσεις έξω δεν σου χρησιμεύουν οι υπότιτλοι.

Περισσότερο σε κουράζουν παρά σε βοηθάνε.

Με το Subtitles Workshop μπορείς να συγχρονίσεις τους υπότιτλους με το βίντεο με μεγάλη ακρίβεια. Στο wiki του insomnia θα βρεις αναλυτικό οδηγό.

Δημοσ.

Εγω οταν θελω να συγχρονισω τους υποτιτλους πρωτα δοκιμαζω με το VobSub (το οποιο ετσι κι αλλιως εχω για εμφανιζονται οι υποτιτλοι κατα την αναπαραγωγη της ταινιας .avi) και αφου βρω τα milliseconds επεξεργαζομαι τους υποτιτλους με το Subtitile Workshop και μετα κανω δουλεια με το ConverXtoDvd. Δοκιμασε το ειναι αρκετα ευκολο.

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...