farfan Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Εχω τον HP Pavilion 9850ev και χθες οταν πηγα να τον ανοιξω μου εγαλε σε μια μπλε οθονη σφαλμα οτι τα windows δεν μπορουν να εκτελεστουν(δεν θυμαμαι ακριβως τι ελεγε).Του εκανα επανεκινηση αφου δεν μπορουσα να κανω κατι αλλο και ανοιξε μια χαρα. Σημερα οταν παω να τον ανοιξω γινονται στην αρχη ολα κανονικα αλλα στο σημειο που θα πρεπει να εμφανιστει η επιφανεια εργασιας μου μαυριζει η οθονη.Το αφηνω ετσι μηπως και γινει κατι αλλα η οθονη παραμενει μαυρη αν και το λαπτοπ λειτουργει.Το μονο που φαινεται ειναι το βελακι απο το ποντικι. Σας παρακαλω βοηθειστε με επειγοντως...
JIMBOAthens Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Kάνε boot με το recovery CD που έχεις και ακολούθησε τις οδηγίες για επιδιόρθωση των windows...
farfan Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Kάνε boot με το recovery CD που έχεις και ακολούθησε τις οδηγίες για επιδιόρθωση των windows... Δεν εχω κανενα CD...Την πρωτη φορα που ανοιξα το λαπτοπ εγκατασταθηκαν αυτοματα τα windows. -----Προστέθηκε 25/9/2008 στις 03 : 38 : 43----- Μπορω να βρω απο καπου το recovery cd ? Βλεπεται τοσο καιρο δεν ειχα φτιαξει δισκο επαναφορας και τωρα δεν μπορω να κανω τιποτα
blaxos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν εχω κανενα CD...Την πρωτη φορα που ανοιξα το λαπτοπ εγκατασταθηκαν αυτοματα τα windows. -----Προστέθηκε 25/9/2008 στις 03 : 38 : 43----- Μπορω να βρω απο καπου το recovery cd ? Βλεπεται τοσο καιρο δεν ειχα φτιαξει δισκο επαναφορας και τωρα δεν μπορω να κανω τιποτα αυτο το προβλημα εμφανιστικε χαρη σε ενα προγραμμα που περασες στο λαπτοπ που δεν ειναι συμβατο με τα vista ή προβλημα απο τις μνημες!αυτο που θα κανεις ειναι να το κανεις φορματ και να βαλεις τα driver απο την αρχη! http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?lc=el&dlc=el&cc=gr&lang=el&product=3744271& εγω προσωπικα οταν το πρωτοανοιξα το πατησα φορματ,εσβησα το παρτισιον του recοvery και εκανα εναν c 80gb και εναν d 170gb και κρατησα τα driver's..
farfan Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 αυτο το προβλημα εμφανιστικε χαρη σε ενα προγραμμα που περασες στο λαπτοπ που δεν ειναι συμβατο με τα vista ή προβλημα απο τις μνημες!αυτο που θα κανεις ειναι να το κανεις φορματ και να βαλεις τα driver απο την αρχη! http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?lc=el&dlc=el&cc=gr&lang=el&product=3744271& εγω προσωπικα οταν το πρωτοανοιξα το πατησα φορματ,εσβησα το παρτισιον του recοvery και εκανα εναν c 80gb και εναν d 170gb και κρατησα τα driver's.. Οντως φιλε αναγκαστηκα να κανω φορματ τελικα. Παντως δεν νομιζω να δημιουργηθηκε το προβλημα απο μη συμβατο προγραμμα.Τωρα για τις μνημες δεν ξερω τι να σου πω...
nasoula Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Εχω τον HP Pavilion 9850ev και χθες οταν πηγα να τον ανοιξω μου εγαλε σε μια μπλε οθονη σφαλμα οτι τα windows δεν μπορουν να εκτελεστουν(δεν θυμαμαι ακριβως τι ελεγε).Του εκανα επανεκινηση αφου δεν μπορουσα να κανω κατι αλλο και ανοιξε μια χαρα.Σημερα οταν παω να τον ανοιξω γινονται στην αρχη ολα κανονικα αλλα στο σημειο που θα πρεπει να εμφανιστει η επιφανεια εργασιας μου μαυριζει η οθονη.Το αφηνω ετσι μηπως και γινει κατι αλλα η οθονη παραμενει μαυρη αν και το λαπτοπ λειτουργει.Το μονο που φαινεται ειναι το βελακι απο το ποντικι. Σας παρακαλω βοηθειστε με επειγοντως... Να σου πω την αλήθεια εμένα αυτό μου το έκανε σε δυο περιπτώσεις: 1.Όταν είχε τύχει να σβήσω το pc έχοντας ξεχάσει ανοιχτό ένα πρόγραμμα και την επόμενη που πήγα να τον ανοίξω κόλλησε και μου έβγαζε μαύρη οθόνη,και 2.Επειδή είχα φουλάρει το δίσκο με διάφορα προγράμματα,εικόνες,παιχνίδια και άλλα,το σύστημα κόλλησε και μου έκανε πάλι αυτά τα παιχνιδάκια.. Εγώ θα σου πρότεινα αυτό που έκανα και εγώ: ένα γενικό format και μετά μια ανανέωση και θα είσαι εντάξει.. *η ανανέωση βοηθαέι πολύ στο να διαγραφτούν τελείως άχρηστα αρχεία και στα βάζει σε μια κατάταξη Ελπίζω να σε βοήθησα..
FatMellonMike Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Επειδή αυτό μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή και για πολλούς λόγους, πρέπει κανείς να είναι προνοητικός. Διαφορετικά το λιγότερο που μπορεί να του συμβεί είναι να χάσει χρόνο για να ξαναστήσει το λειτουργικό με όλα τα προγράμματα που χρησιμοποιεί και το χειρότερο να χάσει πολύτιμα δεδομένα. Το ελάχιστο που πρέπει να κάνει λοιπόν κανείς είναι το εξής: 1. Να χωρίσει τον δίσκο του σε δύο Partitions (C:\ και D:\), όπου στο ένα (C:\) θα φορτώσει το λειτουργικό και τα προγράμματά του και στο άλλο (D:\) όλα τα δεδομένα του. Έτσι σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο του κρασάρει το λειτουργικό, κάνοντας φορμάτ στον C:\ δεν θα χάσει τα πολύτιμα δεδομένα του. 2. Χρησιμοποιόντας κάποιο πρόγραμμα όπως το Acronis True Image ή το Drive Image ή το Norton Ghost, να κρατά ένα ενημερωμένο Image του δίσκου C:\ είτε στον δίσκο D:\ (αν υπάρχει αρκετός χώρος) είτε σε κάποιον εξωτερικό δίσκο. Έτσι σε περίπτωση που τα φτήσει ο C:\, το ξαναστήσιμό του όπως ήταν πριν με όλα τα προγράμματα και τις πληροφορίες δεν θα πάρει παραπάνω από 15 με 20 λεπτά. Αν ακολουθήσει κανείς τις παραπάνω οδηγίες, δεν έχει να φοβηθεί ποτέ, τίποτα.
P270 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 τα cd μπορεις να τα παραγγειλης χωρις καμια χρεωση απο τη HP
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.