jason_rethymno Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ δε θα έπερνα ρούχα στην ηλικία σου ,γιατί μέτα απο λίγο καιρό δε θα μου έκαναν
Harkon Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 -αν σαρεσει η μπαλα, παρε εισητηριο για καποιον αγωνα τσουλου κ πανε δες τον. αν παρεις κ πατερα η κολλητο κ τους κερασεις ακομα καλυτερα. -αν παιζεις, παρε κανα αθλητικο και μια μπαλα. οχι αλλα ηλεκτρονικα, βγητε εξω!! -παρε δωρο στους γονεις σου κ στην αδερφη σου -κανε παρτυ στους φιλους σου -παρε ποδηλατο -πληρωσε τα σχολικα σου εξοδα (οσα φτανουν) και κρατα 5 ευρω να ξαναπαιξεις στοιχημα. -αν δεν σκεφτεις τπτ καλυτερο και δεν τα εχεις πραγματικα αναγκη, πανε δωσε τα καπου που τα εχουν πραγματικα. θα νιωσεις αλλος ανθρωπος μετα. το να παρεις ρουχα "μαρκας" μου ακουγεται καπως εμενα του παππου μπροστα στα χρονια σου αλλα δικα σ ειναι τα λεφτα δεν μ πεφτει λογος περα της γνωμης που ζήτησες
world_observer Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Όντως, 270? είναι το ιδανικό ποσό να το φας σε ολιγοήμερες διακοπές. Μπορείς να πας εδώ κοντά Βαλκάνια, αλλά και Γερμανία στην Οκτόμπερφεστ, Πολωνία, ή Αυστρία για Σκί! Αξίζει τον κόπο. Έρε να μην είχα την κωλοσχολή....
egalps Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 ... κερδισα 270 ευρο.....δυστηχος δεν ξερω τι να τα κανω...τι να ψωνισω??:-D:-D Εγώ πάλι το αντίθετο.Ξέρω τι θέλω να ψωνίσω αλλά δεν έχω λεφτά.
kabamaru21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Αγόρασε βενζίνη σήμερα και πούλα την αλλη πέμπτη...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Αθήνα - Βερολίνο 11-17 Νοέμβρη (πρώτες ημερομηνίες που μου ήρθαν) 217 ευρώ πηγαινέλα. εντιτ, οκ, 14, όχι Βερολίνο. Ρε συ στα 14 να το στείλουμε Βερολίνο? Δεν θα γυρίσει ΠΟΤΕ πίσω! Εδώ εγώ ενήλικος πήγα για πρώτη φορά και μετά δεν υπήρχε επιστροφή... Χωρίς μια δόση τουλάχιστον μια φορά το χρόνο, έχω πρόβλημα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.