Προς το περιεχόμενο

pci-e ver.1 και vga

Eloy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω 2 asus mboards τα p5kpl-vm και p5vd2-mx... Φτηνιάρικα matx που κάνουν καλή δουλειά μέχρι τώρα σε 2ουσες εργασίες με 2 gf6200...

Θέλω να αναβαθμίσω όμως τις κάρτες γραφικών... Τα mboards μάλλον πρέπει να έχουν pci-e ver.1... Θα μπορούσαν να υποστηρίξουν μία κάρτα γραφικών nvidia της σειράς 7,8 ή 9 ? ή κάποια από τις τελευταίες ati ? Γιά τα οικονομικά μοντέλα τους πάντα... Η μήπως αυτά θέλουν pci-e ver.2 ?

Δημοσ.

Προς γνώσιν.

Μητρικές με chipset της Via έχει παρατηρηθεί να έχουν ασυμβατότητα με κάρτες γραφικων pci-e 2.0.Το πρόβλημα οφείλεται στα <<βλαμένα>> chip της Via βέβαια.

Εγώ έχω μια τέτοια μητρική και είχα πρόβλημα με την 8800GT μου,δεν έδειχνε εικόνα..Έκανα αρκετά μεγάλη έρευνα και με ένα bios update στην κάρτα γραφικών λύθηκε το πρόβλημα, πράγμα που δεν είναι δύσκολο αλλά όχι και απλό.ΔΕΝ έκανα απλό bios update, έστειλα mail στην κατασκευάστρια εταιρία της κάρτας και μου έστειλαν ειδικό bios για την ασυμβατότητα.

Η 2η μητρική που έχεις διαθέτει chipset Via, οπότε αν είναι τσέκαρε με καμιά κάρτα από κανά φίλο σου να δεις τι παίζει..

Δημοσ.
Προς γνώσιν.

Μητρικές με chipset της Via έχει παρατηρηθεί να έχουν ασυμβατότητα με κάρτες γραφικων pci-e 2.0.Το πρόβλημα οφείλεται στα <<βλαμένα>> chip της Via βέβαια.

Η 2η μητρική που έχεις διαθέτει chipset Via, οπότε αν είναι τσέκαρε με καμιά κάρτα από κανά φίλο σου να δεις τι παίζει..

Θα το τσεκάρω... Εχω διαβάσει για ασυμβατότητες, αλλά δεν ήξερα αν αληθεύουν ή οφείλονται σε ελλειπείς γνώσεις (bios, τροφοδοσία, κλπ) αυτού που έκανε το στήσιμο... Γι'αυτό και η αρχική ερώτησή μου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...