CLIORR Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπερα παιδες, πριν απο λιγο καιρο εκανα μια αναβαθμιση στο pc μου και μετα απο αυτην το pc αρχισε να <σερνεται>.... Η αναβαθμιση ειναι Μητρικη Gigabyte EP35C-DS3R Επεξεργαστης Core Duo 8400 Ram DDR2 1066 Transcend Axo 2x1Gb Το μεγαλυτερο μου προβλημα ειναι οτι αργει απελπιστικα μετα απο format να περασει τα windows...ειδικα τα vista (τουλαχιστων 2-3 φορες τον χρονο που ηθελα με τον παλιο επεξεργαστη ...amd 3000) και οταν περναω τα xp με ενα unzip μενει σχεδον κολλημενος και πρεπει να περιμενω να τελειωσει εστω για να γραψω .....στο msn) Aν Καποιος εχει την ιδια μητρικη ας μου γραψει καποιες ρυθμισεις που ισως εχει κανει στο bios... αλλιως δεν ξερω τι να κανω...ευχαριστω προκαταβολικα παιδια και καλη συνεχεια:-)
phanispal Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Οι drivers της μητρικής έχουν περαστεί σωστά; Ίσως να έπεσες σε ελαττωματική μητρική, αλλά αν δε μας πεις τι άλλο "παράξενο" έχεις δει, είναι δύσκολο να καταλάβουμε τι τρέχει...
CLIORR Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Μια χαρα εχουν περαστει, Ξερω οτι ειναι λιγο κουλο αυτο αλλα πιστευω οτι μπορει να ειναι κατι απλο πχ. καποια ρυθμιση στο BIOS αν δεν ειναι τοτε πακετο:eek:
teodkats Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Τι VGΑ έχεις; H Μητρικη Gigabyte EP35C-DS3R ειναι version 2.1;
CLIORR Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Ειναι 2.1 φιλε μου, καθε φορα που περναω τα vista και κανω restart μενω σε μαυρη οθονη, καπου ειχα διαβασει οτι μπορει να φταιει το bios γιαυτο, πραγματικα δεν ξερω τι να κανω....
sarakinos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Μήπως φταίει ο σκληρός?Δοκίμασε σε άλλον δίσκο...το είχα πάθει και γώ και ήταν ο δίσκος..αλλιώς μνήμες...υποθέσεις κάνω... ΥΓ:Τι τροφοδοτικό έχεις..
teodkats Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Ειναι 2.1 φιλε μου, καθε φορα που περναω τα vista και κανω restart μενω σε μαυρη οθονη, καπου ειχα διαβασει οτι μπορει να φταιει το bios γιαυτο, πραγματικα δεν ξερω τι να κανω.... Ρυθμησε τις μνήμες manual με timings 5-5-5-15 εχεις το F3 ή το F2 bios; Εμενα κανει τη μαυρη οθονη καθε 3 μερες Στο προβλημα το δικο μου πρεπει να παιζει ρόλο η καρτα γραφικών(8800 GT), γιατί οταν ειχα βαλει τους drivers απο το cd της καρτας εκανε συνεχεια επαναεκινησεις και καλητερεψε λιγο η κατασταση με τελευτεους drivers από nivdia. Δεν εχω βρει λυση για την μαυρη οθονη όμως..
CLIORR Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Eβαλα το την f3 εκδοση τοθ bios σημερα δεν εχω δει κατι να αλλαζει...., καπου διαβασα οτι καποιος στην επιλογη απο το bios SATA RAID/AHCI απο default disable, το εβαλε στο AHCI και εφτιαξε, το δοκιμασα αλλα αρχισα παλι τα κινεζικα...:cry: αν καποιος ξερει τι ειναι αυτο και αν βοηθαει ας help
darksoho33 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 φιλε μου εχω ακριβως την ιδια μητρικη, πες λιγο ποια καρτα γραφικων εχεις? τις μνημες πως τις εχεις τοποθετηση. εννοω ειναι dual channel? προσεξε γιατι η μητρικη παιρνει ddr2 ddr3 dual μπαινουν στο ιδιο χρωμα. οι μνημες σου τρεχουν στα 800 και οχι στα 1066. ο teodkats πιο πανω σου εχει βαλει τα timings. δεν πιστευω οτι εχει να κανει με το bios και θα πρεπει να εστιασεις αλλου το προβλημα.
CLIORR Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 εχω την 8800 gts 320mb της xfx, το κολλημα το τρωω αφου περασω το crack στα vista (η copia ειναι stadar καλη) μετα απο restart με αφηνει στο σημειο που bootαρει ο σκληρος η το dvd..... εχω κανει πανω απο 30 format και το μονο που μπορω να περασω ειναι xp.....εχω ξενερωσει απιστευτα πολυ:eek:
Giorgos860 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 το προβλημα ειναι στην 8800 ειχα και εγω το ιδιο προβλημα και το επεστρεψα και βρηκα την υγεια μου !πηγαινε το πισω.. ΥΓ¨¨αν το αγορασες απο eshop να περιμενεις το πσ σου μετα απο κανενα μηνα^^¨¨
teodkats Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 το προβλημα ειναι στην 8800 ειχα και εγω το ιδιο προβλημα και το επεστρεψα και βρηκα την υγεια μου !πηγαινε το πισω.. ΥΓ¨¨αν το αγορασες απο eshop να περιμενεις το πσ σου μετα απο κανενα μηνα^^¨¨ Την κάρτα την έχω πάει στο πλαίσιο και εκεί μου λένε ότι δουλεύει κανονικά?? τι πρόβλημα είχες; και τι κάρτα έβαλες; έχεις την ιδία μητρική;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.