Αλέκος_ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Καλή σας μέρα!Ήθελα να σας ρωτήσω το εξής: Χρησιμοποιώ το office word στα κείμενά μου και ενώ γράφων κανονικά, από ένα σημείο και μετά,που ακόμα δεν κατάφερα να προσδιορίσω πότε συμβαίνει,το πλήκτρο space λειτουργεί όπως ακριβώς και το delete!!!Αντί δηλαδή,να αφήνει κενό,απλά διαγράφει το επόμενο από τον κέρσορα γράμμα!Σας έχει τύχει ποτέ;Τι μπορεί να συμβαίνει;Η αλήθεια είναι ότι δεν κάνω κάτι διαφορετικό,να πεις ότι ενεργοποίησα μια τέτοια επιλογή και προκειμένου να σταματήσει να το κάνει,είμαι αναγκασμένος να επανεκκινήσω τον υπολογιστή μου!!!Μπορείτε να με βοηθήσετε;Ευχαριστώ πολύ!
varemarious Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 έχεις πατήσει το πλήκτρο insert για αυτό. δοκίμασε να το πατήσεις και πάλι μετά το space να δεις που επανέρχεται
Αλέκος_ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 έχεις πατήσει το πλήκτρο insert για αυτό. δοκίμασε να το πατήσεις και πάλι μετά το space να δεις που επανέρχεται Κι όμως δε θυμάμαι να το έκανα!Και δεν είναι μία φορά που μου συμβαίνει,αλλά συνέχεια!Το δοκίμασα κι έχεις απόλυτο δίκιο!!!Σ'ευχαριστώ πολύ!!
ApSiMan Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Κι όμως δε θυμάμαι να το έκανα!Και δεν είναι μία φορά που μου συμβαίνει,αλλά συνέχεια!Το δοκίμασα κι έχεις απόλυτο δίκιο!!!Σ'ευχαριστώ πολύ!! Μπορεί να πατηθεί καταλάθος (κ έτσι γίνεται τις περισσότερες φορές), ή πριν ανοίξεις το word ή οποτεδήποτε. Μπορείς να το ελέγχεις και από το word, στην γραμή κατάστασης (κάτω κάτω που σου λέει σε ποια γραμμή κ στήλη είσαι, ποια σελίδα κλπ κλπ) αν βλέπεις να υπάρχει το σύμβολο ΑΝΤ (αντικατάσταση) ή OVR(over) στο ελληνικό κ στο αγγλικό office αντίστοιχα...
varemarious Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Κι όμως δε θυμάμαι να το έκανα!Και δεν είναι μία φορά που μου συμβαίνει,αλλά συνέχεια!Το δοκίμασα κι έχεις απόλυτο δίκιο!!!Σ'ευχαριστώ πολύ!! αν παρατηρήσεις το insert ειναι δίπλα στο enter..πατάς το enter απο κεκτημένη ταχύτητα και πατιέται καταλάθος και το insert και σου κάνει την ζημιά αυτή.
Αλέκος_ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 αν παρατηρήσεις το insert ειναι δίπλα στο enter..πατάς το enter απο κεκτημένη ταχύτητακαι πατιέται καταλάθος και το insert και σου κάνει την ζημιά αυτή. Έχω λάπτοπ και το πληκτρολόγιο είναι αλλιώς.Το insert είναι πάνω δεξία,γι'αυτό μου κάνει εντύπωηση.Εν πάσει περιπτώσει το θέμα είναι ότι βρέθηκε λύση...επιτέλους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.