kavaliotis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Γεια χαρα σε ολους! Ο φιλος μου ο Ζαχαριας που μενει προσωρινα στην μακρινη Γερμανια (1 ωρα με το αεροπλανο ;-) ) εχει ενα συγκροτημα (τους Inner Axis) και εχει ετοιμασει ενα τραγουδι που θα διαγωνιστει μαζι με πολλα αλλα για να μπουνε στο soundtrack της ταινιας " Punisher:Warzone". Για να γινει αυτο, πρεπει το τραγουδι να γινει γνωστο και να ακουστει πολυ, οποτε οποιος θελει παταει στο λινκ παρακατω και ακουει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το τραγουδι, αλλιως η ψηφος δεν θα μετρησει. Ευχαριστω! Το λινκ ειναι : http://ihm-ip.clearchannel.com/cc-common/artist_submission/player.html?art=197436 Καλη επιτυχια Ζαχο!
Artline111 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 τι να πω ρε φιλε ασ τον βοηθησουμε !!! να παει και στην γιουροβιζιον!!!
Panahs Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Λυπάμαι αλλά δεν κατάφερα να το ακούσω ολόκληρο. Και δεν φταίγανε μόνο τα φωνητικά...
kavaliotis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Λυπάμαι αλλά δεν κατάφερα να το ακούσω ολόκληρο. Και δεν φταίγανε μόνο τα φωνητικά... Δεν ζητησα απο καποιον να του αρεσει κιολας! Εννοειται τα γουστα ειναι γουστα! Εμενα παντως μου αρεσει πολυ!
AFANIS_ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 α)γιατί δεν είναι το τοπικ στο "Μουσική"?? β)αρνητική ψήφο έχει??
DJ_XLR8 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Το άκουσα! Δεν ακούω heavy metal, ωστόσο για το είδος της μουσικής μου φαίνεται πολύ καλό κομμάτι, μ' αρέσει και το γεγονός ότι σε heavy metal τραγούδι υπάρχουν φωνητικά που ο τραγουδιστής έχει καλή φωνή και δε γκαρίζει! Μπράβο τους! Με την ευχή μου να μπει στο OST.
mindtrapper Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Από πότε είναι 1 ώρα η Γερμανία με το αεροπλάνο; Το άκουσα πάντως, μέτριο είναι. Δεν ξέρω, μου φαίνεται ερασιτεχνικός ο ήχος τους.
Cristina Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Καλή τύχη στα παιδιά! Το άκουσα! Δεν ακούω heavy metal, ωστόσο για το είδος της μουσικής μου φαίνεται πολύ καλό κομμάτι, μ' αρέσει και το γεγονός ότι σε heavy metal τραγούδι υπάρχουν φωνητικά που ο τραγουδιστής έχει καλή φωνή και δε γκαρίζει! Μπράβο τους! Με την ευχή μου να μπει στο OST. Δεν έχει όλη η metal brutal vocals. Το αντίθετο θα έλεγα.
DJ_XLR8 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Καλή τύχη στα παιδιά! Δεν έχει όλη η metal brutal vocals. Το αντίθετο θα έλεγα. Που να ξέρω κι εγώ ο άμοιρος..!! Είμαι αλλουνού παππά ευαγγέλιο ως προς τη μουσική...! Πάντως να πάνε καλά τα παιδιά!!
Cristina Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Που να ξέρω κι εγώ ο άμοιρος..!! Είμαι αλλουνού παππά ευαγγέλιο ως προς τη μουσική...! Πάντως να πάνε καλά τα παιδιά!! Για να συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλον! Το ότι μετά που το άκουσα, άνοιξα ξανά τη σελίδα για να δω τον counter και αυτός δεν έδειξε +1, σημαίνει πως δεν με μέτρησε ή απλώς καθυστερεί να ανανεώσει τις ψήφους;
kavaliotis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Για να συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλον! Το ότι μετά που το άκουσα, άνοιξα ξανά τη σελίδα για να δω τον counter και αυτός δεν έδειξε +1, σημαίνει πως δεν με μέτρησε ή απλώς καθυστερεί να ανανεώσει τις ψήφους; Ισως να θελει να ξαναπατας το λινκ απο την αρχη! PS: Που χαθηκες?!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.