Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Ευχαριστώ dali13g! Θα το δοκιμάσω, και αν λειτουργήσει και αυτό, θα είμαι πιστεύω 100% κομπλέ! Όμως μου προέκυψε κάτι άλλο που με ανησύχησε. Όταν φεύγω, αφήνω ανοιχτό το Skype. Γυρίζοντας, βρήκα το παρακάτω παράθυρο: Δε θα το έκανα θέμα, αλλά αυτό που με ανησυχεί ιδιαιτέρως, είναι πως φαίνεται σαν να έχω γράψει και εγώ πράγματα! Δηλαδή αυτό το (nod) 8-) είναι γραμμένο από εμένα (και μπορώ φυσικά να το σβήσω ή ξέρω 'γω να πατήσω enter και να το στείλω). Αυτό δε σημαίνει ότι κάποιος "μπήκε" στον mac μου και έγραψε κάτι αντί για μένα; Πρόσφατα άκουσα ότι τα Mac στην πραγματικότητα είναι λιγότερο ασφαλή από τα Windows (ή το ίδιο τέλος πάντων), απλά κανείς δεν ασχολείται. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί κάποιος να μπαίνει στο Mac μου σχετικώς άνετα; Μήπως χρειάζομαι προστασία τελικά; Το πιο σημαντικό απ' όλα είναι το πως κατάφερε να γράψει πράγματα αντί για μένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Ευχαριστώ dali13g! Θα το δοκιμάσω, και αν λειτουργήσει και αυτό, θα είμαι πιστεύω 100% κομπλέ! Όμως μου προέκυψε κάτι άλλο που με ανησύχησε. Όταν φεύγω, αφήνω ανοιχτό το Skype. Γυρίζοντας, βρήκα το παρακάτω παράθυρο: Δε θα το έκανα θέμα, αλλά αυτό που με ανησυχεί ιδιαιτέρως, είναι πως φαίνεται σαν να έχω γράψει και εγώ πράγματα! Δηλαδή αυτό το (nod) 8-) είναι γραμμένο από εμένα (και μπορώ φυσικά να το σβήσω ή ξέρω 'γω να πατήσω enter και να το στείλω). Αυτό δε σημαίνει ότι κάποιος "μπήκε" στον mac μου και έγραψε κάτι αντί για μένα; Πρόσφατα άκουσα ότι τα Mac στην πραγματικότητα είναι λιγότερο ασφαλή από τα Windows (ή το ίδιο τέλος πάντων), απλά κανείς δεν ασχολείται. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί κάποιος να μπαίνει στο Mac μου σχετικώς άνετα; Μήπως χρειάζομαι προστασία τελικά; Το πιο σημαντικό απ' όλα είναι το πως κατάφερε να γράψει πράγματα αντί για μένα. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Να πήρε κάποιος τον έλεγχο το θεωρώ σχεδόν αδύνατο. Όχι γιατί δεν γίνεται, αλλά γιατί δεν θα κάτσει κανείς να μπει στο pc οποιουδήποτε απλού χρήστη. Το ότι σου στείλανε μήνυμα δεν είναι αφύσικο. Πήγαινε στις ρυθμίσεις του chat στο Skype και τσέκαρε την επιλογή να δέχεσαι μηνύματα μόνο από την λίστα επαφών σου. Στο θέμα με τον δική σου υποτιθέμενη απάντηση, μήπως κάποιος άλλος στο σπίτι το έγραψε και δεν το κατάλαβες ή δεν στο είπε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Καμία περίπτωση να το έγραψε κάποιος άλλος. 0% εγγυημένα. Δε μ' ενδιαφέρει ότι μου μίλησε ένας άσχετος. Έχει ξανασυμβεί, δε καίγομαι κιόλας. Συμβαίνει μια φορά το εξάμηνο. Αλλά με προβληματίζει φοβερά η ιστορία με το κειμενάκι που έγραψα "εγώ". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Καμία περίπτωση να το έγραψε κάποιος άλλος. 0% εγγυημένα. Δε μ' ενδιαφέρει ότι μου μίλησε ένας άσχετος. Έχει ξανασυμβεί, δε καίγομαι κιόλας. Συμβαίνει μια φορά το εξάμηνο. Αλλά με προβληματίζει φοβερά η ιστορία με το κειμενάκι που έγραψα "εγώ". Άλλαξε κωδικό στο account του skype σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Καλή σκέψη Thresher. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mxantho Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Κάτι αντίστοιχο έχω δει στο MSN messenger μιας γνωστής μου και σε PC... Τελικά ήταν trojan. Από αυτά τα χαζά που μεταφέρονται μέσω msn.. Δεν λέω πως είναι το ίδιο θέμα αλλά.... μοιάζει.. Απλά στην περίπτωση που λέω εγώ έκανε post κανονικά το μήνυμα δεν το έγραφε απλά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.