vassilis3 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν ήμουν ευχαριστημένος με τον 7 και έκανα το λάθος και έβαλα τον 8 βετα1 Τα πράγματα πήγαν από το κακό στο χειρότερο, δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ο υπολογιστής άρχισε να σέρνεται το ίδιο και explorer, γενικά ένα μπάχαλο, πέρασα στην βετα2 φαίνεται να παίζει καλύτερα άλλα πάλι όλα αργά, και κρασαρι πότε πότε κάνεις να έχει κάνει την ίδια πατατια με μένα? Y.G o chore φαίνεται να πηγαίνει καλα
pluss Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Και εγώ πριν μερικούς μήνες είχα βάλει το Internet Explorer 8 beta 1 και δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος, και στη συνέχεια το απεγκατέστησα. Πρόσφατα μπήκα στην ιστοσελίδα της Microsoft και είδα ότι είναι διαθέσιμο το Ελληνικό Internet Explorer 8 beta 2 και το εγκατέστησα και με έχει ικανοποιήσει αρκετά.
Manosdoc Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Πατατιά είναι να γνωρίζεις πως πρόκειται για beta και να γκρινιάζεις για κρασαρίσματα. Ενώ έχεις υπερσύγχρονο Firefox 3.0.2 stable.
MantiVersuS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Πατατιά είναι να γνωρίζεις πως πρόκειται για beta και να γκρινιάζεις για κρασαρίσματα.Ενώ έχεις υπερσύγχρονο Firefox 3.0.2 stable. όχι beta ειδικά όταν είναι microsoft.
vassilis3 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 όχι beta ειδικά όταν είναι microsoft. ναι ειδα και τους non beta ie 6 k 7 ενα μάτσο χάλια
pluss Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Το Internet Explorer 7 με έχει ικανοποιήσει, όσο για το 6, δεν θα το έλεγα.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.