Προς το περιεχόμενο

Παραβίαση Λειτουργικού από Ιο?

efi22preb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Vatos, μην παίρνεις κι όρκο και καλύτερα χαμήλωσε το...ποσοστό, γιατί το ξέρεις ότι τα άτιμα τα Win (μεταξύ κομπιουτεράδων ειλικρίνεια) δεν πιάνονται από πουθενά :

Πριν λίγες μέρες, σε pc που βόσκει εδώ, όλα ποστάρουν κανονικά, και με το που μπαίνει win ΠΑΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙ το πληκτρολόγιο...Τί έγινε ρε παιδιά λέω; Τεσπά αφού μου έσπασε μια μάντρα, πώς μου 'κοψε και πήγα στο dev manager, και πώς πάλι μου 'κοψε, κι ενώ ήταν κανονικά εγκατεστημένο (typical m/s keyb) λέω ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΑΡΑ ΜΟΥ να επαναεγκαταστήσω driver για πληκτρολόγιο. Ε πριν ξεκινήσει, μου πετάει μια ριάπαπα ότι μοιράζεται λέει θύρες με το mouse και του μπογιατζή τον κόπανο και θα έχω πρόβλημα μετά, το γράφω κανονικά, driver update, reboot, και -ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΝΤΕΨΑΤΕ

...δούλευε κανονικά (πλέον) το keyb και φυσικά ΚΑΙ το μάους (δεν πέρασε η τρομοκρατία).

ΚΑΛΟ ; ; ;

Μπορεί λοιπόν να τραβάει κανένα ζόρι ο driver για το πληκτρολόγιο ρε συ Έφη, τί να πω, δοκίμασε να κάνεις επανεγκατάσταση του driver (καθόλου απίθανο μια και το πισί είναι πειραγμένο από ιό).

Κατά τ' άλλα, σαν πολύ τη ζαλίζουμε ρε παιδιά με διάφορες ιστορίες, όχι λάιβ σιντί, κι έλα στο Σύνταγμα να σου δείξω πώς θα το φτιάξεις, αλλά δε θυμάμαι που είναι το Σύνταγμα και ιστορίες για άγριες αρκούδες, και δεν είναι καθόλου περίεργο αν μετά απ' όλ' αυτά έχει μπλοκάρει η κοπέλα και δεν κάνει ούτε τα μισά που της έχουν προταθεί.

Κάνε μάνα μου ένα online scan που λέγαμε, τα μαμούνια που έχει μαζέψει ο πισής ΔΕΝ θα το εμποδίσουν μιας και δεν θα είναι εγκατεστημένο το antivirus, κι ό,τι βρει αυτό είτε θα το σβύσει, είτε σου υποδείξει σε ποιό σιχτιροφάκελο βρίσκεται για να μπορέσεις να το σβύσεις με τα χεράκια σου μέσα από το safe mode.

*δεν είπα να κάνεις τσιγάρα αντί μπλεξοτανίλ, τσιγάρο είπα ; )

Δημοσ.

όι ρε, κάτσε στη θέση σου, δεν είπα αυτό, απλά να, τα @!#^!@^ τα win είναι απρόβλεπτα. ΔΕΝ ξέρω τί διάλο ζόρι τραβάει και της πετάει "keyboard error" πριν αρχίσει scan (...δεν έχω καταλάβει ΚΑΝ αν τυχόν ΕΧΕΙ και πρόβλημα με το που μπαίνει win, με το keyb) (δε πλοτ θίκενς μπδγ, αν ΔΕΝ έχει πρόβλημα το πληκτρολόγιο, κι απλά της πετάει αυτό το μήνυμα ως "δικαιολογία" για να μην...κάνει scan το avast).

Tεσπα, χέρια ψηλά κι όλα τα φτάνω, έλα να πάμε απ΄τα Windows πιο πάνω...Γνώμη μου να κάνει κι ένα online scan και βλέπουμε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...