geioannou Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 προταση για ευχρηστο και πολυ ελαφρη ftp client
alexzzz Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 FileZilla ή FireFTP αν χρησιμοποιείς firefox.
geioannou Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 το ειχα σκεφτει και εγω αλλα ειμαι φιλος του explorer (να λειπουν τα σχολια)
parsifal Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Ο FileZilla που προτάθηκε είναι standalone πρόγραμμα. Δεν είναι και ο πιο απλός σε interface (ένας σωρός menus και επιλογές), αλλά σίγουρα αρκετά πλήρης. Από κατανάλωση πόρων πάει αρκετά καλά, δε θα δημιουργήσει θέμα ακόμη και σε παλιό PC...
AbreLosOjos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Ρίξε μια ματιά και στο i.ftp αλλά μην περιμένεις και πολλά. Μάλλον στο filezilla θα καταλήξεις.
geioannou Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Από κατανάλωση πόρων πάει αρκετά καλά, δε θα δημιουργήσει θέμα ακόμη και σε παλιό PC... σημαντικη παρατηριση μιας και αυτο ειναι που με ενδιαφερει παρα πολυ. δεν εχω παλαιο μηχανημα, καθε αλλο, απλος το εχω φορτωσει αρκετα και δεν θελω να παρα...παρακανω. ειχα δουλεψει στο παρελθον και το cute ftp. σε σχεση με το fillezila τι λεει ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.