Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 φλασάρισμα ΠΡΟΒΛΗΜΑ !

myst77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα...

πήρα σήμερα τη κονσόλα με BENQ drive και τη πήγα σε ένα φίλο για flashάρισμα

έφτιαξε ένα USB stick με το iPROP στο pc του (Intel controller) και το βάλαμε σε ένα άλλο pc που έχει via controller (με αυτό είχε flashάρει και το δικό του XBOX). Όταν έμπαινε στο πρόγραμμα από το DOS έβγαζε fail τη στιγμή που θα ξεκινούσε το flash.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν χρειάζεται να γίνει ΚΑΙ η δημιουργία του USB stick στο PC που έχει VIA controller και όχι απλά να γίνει το flashάρισμα σε αυτό

ευχαριστώ

Δημοσ.

Ακριβώς myst77, πρέπει να γίνει στο ίδιο pc με την via κάρτα, για να δώσει τις σωστές πληροφορίες για την διεύθυνση κτλ. της via . Μέσα στο iprep δηλαδή, στο Sata Info, θα επιλέξεις τον VIA controller και αναλαμβάνει το iprep από εκεί και πέρα.

Πάντα όμως στον ίδιο υπολογιστή.;)

Δημοσ.

...σε συνέχεια των παραπάνω...

δοκιμάστηκε σε μητρική με VIA 8237 (με αυτή είχε γίνει πετυχημένο φλασάρισμα σε toshiba) αλλά πάλι το iprep δεν έχει τον συγκεκριμένο controller στη λίστα με τις επιλογές του και όταν δοκιμάζω το flash με το USB stick βγάζει failed αφού δώσω το s/n της συσκευής και είναι έτοιμο να ξεκινήσει.

μπορεί κάποιος να πει τι πρέπει να προσέξω ή αν υπάρχει άλλος τρόπος/πρόγραμμα;

...καίγομαι, έχω ανοιχτή τη κονσόλα και κάθεται δυο μέρες στο σπίτι του φίλου :) :)

ευχαριστω

Δημοσ.
...σε συνέχεια των παραπάνω...

δοκιμάστηκε σε μητρική με VIA 8237 (με αυτή είχε γίνει πετυχημένο φλασάρισμα σε toshiba) αλλά πάλι το iprep δεν έχει τον συγκεκριμένο controller στη λίστα με τις επιλογές του και όταν δοκιμάζω το flash με το USB stick βγάζει failed αφού δώσω το s/n της συσκευής και είναι έτοιμο να ξεκινήσει.

μπορεί κάποιος να πει τι πρέπει να προσέξω ή αν υπάρχει άλλος τρόπος/πρόγραμμα;

...καίγομαι, έχω ανοιχτή τη κονσόλα και κάθεται δυο μέρες στο σπίτι του φίλου :) :)

ευχαριστω

Για Benq θες το τελευταίο iprep 1.7 κάτι ή το 1.6 με το κατάλληλο αρχείο definitions νομίζω - αν έχεις παλιά έκδοση δεν κάνει δουλειά παρά μόνο με Samsung...

Δημοσ.

...αυτός ο φίλος που έχει τη κονσόλα μου λέει ότι δοκίμασε το iprep 1.7.

μπορεί κάποιος να μου δώσει link για να κάνω download κάτι δοκιμασμένο; ας μην είναι και το iprep. αν είναι και κάτι που φλασάρεται από οποιοδήποτε chipset τότε ακόμα καλύτερα

ευχαριστω :)

Δημοσ.

για το BENQ χρειαζεσαι VIA 6421 η το προγραμμα Dosflash 1,5-1,6 beta που δουλευει πλεον με ολες τις μητρικες για περισσοτερες πληροφοριες μπες και διαβασε τους οδηγους απο εδω http://www.360-gr.com

Δημοσ.

τελικά όλα OK

χρησιμοποίησα την έκδοση 101 006 του iprep (κάτι άκουσα για bug με BenQ στην 101 007) και αφού έκανα το USB stick μετά του πέρασα από πάνω τα αρχεία της έκδοσης 1.03 του DOSflash

Τη πρώτη φορά στο φλασάρισμα κόλησε, το δοκίμασα πάλι και μετά έγινε OK! :) :)

ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...