Προς το περιεχόμενο

δυσκολία με IP κάμερα!

yiannakas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας

Θέλω να επιβλέπω την βοηθό του άρρωστου πατέρα μου, συνεπώς αγόρασα μια Level One IP κάμερα, την σύνδεσα στο D-link router της Forthnet και έβαλα το ίδιο port και στα settings της κάμερας και του router.

Δεν ξέρω μετά τι θα κάνω για να βλέπω απο το νετ την κάμερα.

Παρακαλώ βοηθήστε με, φεύγω την παρασκευή και πρέπει να το έχω φτιάξει ως τότε

χίλια ευχαριστώ

Δημοσ.
θα δεις σε ποια port παιζει η kamera και θα κανεις Port forward αυτην την θυρα στην ip που εχει η camera.προσοχη στα firewall του router

ευχαριστώ για την απάντησή σου, μπορεις όμως να μου δώσει με πιο λεπτομέρεια πως μπορώ να το κάνω αυτό..

και πάλι ευχαριστώ

Δημοσ.

μεσα στο μενου της cameras γραφει σε ποια πορτα παιζει.δεν ξερω ακριβως για την συγκεκριμενη καμερα.ψαξε το μενου της.εχω στησει μια λινκσυς και μια d link-στην λινκσυς ειχα κανει port forward μια θυρα μονο ενω στην παλια level one ειχα κανει μια ενω στην καινουρια level one ειχα κανει τρεις αλλα ειχα αναγκαστει να παρω την level one να μου πει ποιες θυρες διοτι δεν τις ειχε μεσα εκτος αν τις εγραφε στο manual ποθ δεν επεσε στα χερια μου ποτε.δεν ηταν δικια μου

Δημοσ.

έβαλα port το 8080, έφτιαξα και το dyndns, αλλά μπαίνει στο router με το dyndns. Βάζοντας στο τέλος το :8080 δεν γίνεται τίποτα, να αλλάξω πόρτα;

ευχαριστώ

Δημοσ.

δοκιμασε αλλη πορτα.το port forward να κανεις σωστα.να μην σε κοβει firewall.μην δοκιμασεις απο το ιδιο pc να μπεις στην camera σου ουτε απο αλλο pc που ειναι με την adsl σου.δεν πετυχενει.πες σε ενα φιλο

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

οταν θα θες να δεις την καμερα απεξω θα πρεπει να την δεις σε καποια Ip και σε καποια πορτα.αν τωρα δεν εχεις κανει port forward δεν θα δεις τιποτα εκτος αν ο φιλος μας εχει δικτυο με πραγματικες ip που αμφιβαλλω.

Δημοσ.

και αυτο που λες εσυ θα πρεπει να ορισει στην camera μεσα στο μενου της σε ποια πορτα θα παιξει.συνηθως δεν βαζουμε 80 για να βλεπεις τον ρουτερ εκει.

Δημοσ.

αν είχε δίκτυο με πραγματικές ip δεν θα ρώταγε εδώ νομίζω :P

βασικά για αρχή από το εσωτερικό τοπικό του δίκτυο η camera παίζει ?

ας δούμε αν την έχει σετάρει σωστά για αρχή και μετά του λέμε πως να κάνει και το forward να μας πει και ποιο ρούτερ έχει γιατί αλλιώς δεν βλέπω να βγαίνει άκρη εδώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...