Ozone Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 αυτο το καταστημα ειναι διπλα στο σπιτι μου. ειδα την προσφορα και τρελαθηκα. τη πιστευεται? στη κυπρο οι πωλισεις μακ ειναι χαλια και αναγκαζονται να τα δοσουν οσο οσο. η εγγυιση ειναι 12 μηνες μονο χωρις δυνατοτητα επεκτασης. λετε να το αρπακσο? ειναι καλη ευκαιρια ετσι? θα το συνδεσω με τη νεα μου samsung 2253bw και θα ειναι τρελα! επισης με τον 1.83 θα μπορω να βλεπω χωρις προβλημα HD σε 1080 ? θα θελω 2gb ram ομως. http://www.technica.com.cy/cyprus/apple-mac-mini_470 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 πλάκα μας κάνουν??? πάρε και ένα για το αμάξι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 φιλε το κατάστημα είναι λευκωσία? αν μπορείς δώσε λίγες info σε ένα pm.ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mxantho Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Αν κατάλαβα καλά δε στέλνουν Ελλάδα.. Συνεπώς πρέπει να πάω στο "Αναγνωστήριο της Ιατρικής" και βρώ κάποιον να το φέρει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ozone Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 να προχρισω δηλαδη? μαζι με την αναβαθμιση μνημης και dvd rom και σκληρου στις 7200 ποσο θα κατσει? η καλυτερα να περιμενω να φτινισει το ποιο νεο μοντελο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Και το νέο μοντέλο ''Apple Brick'' απ'ότι φαίνεται θα τα σπάει!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mxantho Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Και το νέο μοντέλο ''Apple Brick'' απ'ότι φαίνεται θα τα σπάει!!!!! υπάρχει κανένα καλό Link Να διαβάσουμε; Μόνο κάτι ..rumor links έχω δει... -----Προστέθηκε 26/9/2008 στις 12 : 40 : 01----- Αν υπάρχει κανένας Κύπριος available ας στείλει κανένα pm! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ozone Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 παιδια αν παρω το συγκεκριμενο και αγορασω μνημη 2γιγκα και του κανω και αναβαθμιση με το dvd rw του υπολογιστη μου θα δουλεουν ? η θελει συγκεκριμενα μοντελα dvdrw? το δουλεψε κανεις σας? ειναι γρηγορο? αξιζει? ειναι η ποιο φθηνη προσφορα στο ιντερνετ που εχω δει!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Να ξέρεις ότι χάνεις την εγγύηση αν βάλεις μόνος σου την μνήμη. Το dvd rw αν είναι slim και slot τότε κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ozone Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 εδω στη κυπρο μονος σου τη βαζεις μιας και δεν εχει τεχνικους που να ανοιγουν τα αππλε . εκτος και αν το αφισεις αθηκτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orfeus Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Για να αλλαξεις μνημη ειναι γελοιο.Δυο βιδες ολες και ολες. Στανταρ θες μνημη τη μεγιστη αλλα και επεξεργαστη καλυτερο.Το HD θελει διπηρυνο και δυνατο.Τα 720ip θα στα παιζει οκ,αλλα στα 1080 θα σου κολλαει λογω επεξεργαστη.Υπαρχει σχετικο θεμα στο φορα. Παντως τιμη σουπερ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosCS Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 υπάρχει κανένα καλό Link Να διαβάσουμε; Μόνο κάτι ..rumor links έχω δει... -----Προστέθηκε 26/9/2008 στις 12 : 40 : 01----- Αν υπάρχει κανένας Κύπριος available ας στείλει κανένα pm! Αν μου παρεις κι εμένα ένα να στο φέρω τα Χριστούγεννα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Για να αλλαξεις μνημη ειναι γελοιο.Δυο βιδες ολες και ολες.Στανταρ θες μνημη τη μεγιστη αλλα και επεξεργαστη καλυτερο.Το HD θελει διπηρυνο και δυνατο.Τα 720ip θα στα παιζει οκ,αλλα στα 1080 θα σου κολλαει λογω επεξεργαστη.Υπαρχει σχετικο θεμα στο φορα. Παντως τιμη σουπερ... Είσαι σίγουρος ότι είναι μόνο δύο βίδες για να αλλάξεις την μνήμη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Είσαι σίγουρος ότι είναι μόνο δύο βίδες για να αλλάξεις την μνήμη; Βασικά αν είναι σαν το παλιό G4 μίνι, τότε δεν θες καμία βίδα. Απλώς ξεκουμπώνεις το καπάκι από πάνω, και είσαι φάτσα φόρα με τα ram modules. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gedgr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Πάντως το 1.83 Core 2 Mac Mini παίζει ΤΕΛΕΙΑ 1080p με το PLEX! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.