Sta Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα σας, Μοιράζομαι την εμπειρία μου μαζί σας για να πάρετε τα μέτρα σας. Πριν κάποιο καιρό δε μπορούσα να μπω στο RS account μου και ζήτησα reset password και να μου αποσταλεί με e-mail το καινούριο password. Έτσι και έγινε, αλλά το φαινόμενο επαναλήφθηκε 2-3 φορές. Μία ωραία πρωία που ξαναζητάω reset password μου στέλνουν κωδικούς για 2 accounts! Η αλήθεια είναι ότι από επιπολαιότητα δεν έδωσα σημασία. Πριν 2 ημέρες λήγει το account μου. Εγώ βέβαια το είχα κάνει extend πριν 6 μήνες και για 1 χρόνο! Παίρνω τηλ. την εξυπηρέτηση πελατών και μου λένε ότι έχω πέσει θύμα hacking. Κάποιος επιτήδιος είχε ανακτήσει τον έλεγχο του δικού μου account και μου είχε "παραχωρήσει" ένα άλλο που έληγε πιο σύντομα. Το θέμα είναι ότι ήμουν στο τσακ να κάνω extend το account ενός τρίτου που μετά βέβαια θα μου το έπαιρνε και αυτό ως νόμιμος κάτοχος. Όλα αυτά αλλάζοντας το e-mail στα settings στην Premium Zone του RS! Για αυτό λοιπόν σας συνιστώ προσοχή και να ελέγχετε πάντα πότε λήγει το account σας και βέβαια τον login ID!
talisman Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα σας, Μοιράζομαι την εμπειρία μου μαζί σας για να πάρετε τα μέτρα σας. Πριν κάποιο καιρό δε μπορούσα να μπω στο RS account μου και ζήτησα reset password και να μου αποσταλεί με e-mail το καινούριο password. Έτσι και έγινε, αλλά το φαινόμενο επαναλήφθηκε 2-3 φορές. Μία ωραία πρωία που ξαναζητάω reset password μου στέλνουν κωδικούς για 2 accounts! Η αλήθεια είναι ότι από επιπολαιότητα δεν έδωσα σημασία. Πριν 2 ημέρες λήγει το account μου. Εγώ βέβαια το είχα κάνει extend πριν 6 μήνες και για 1 χρόνο! Παίρνω τηλ. την εξυπηρέτηση πελατών και μου λένε ότι έχω πέσει θύμα hacking. Κάποιος επιτήδιος είχε ανακτήσει τον έλεγχο του δικού μου account και μου είχε "παραχωρήσει" ένα άλλο που έληγε πιο σύντομα. Το θέμα είναι ότι ήμουν στο τσακ να κάνω extend το account ενός τρίτου που μετά βέβαια θα μου το έπαιρνε και αυτό ως νόμιμος κάτοχος. Όλα αυτά αλλάζοντας το e-mail στα settings στην Premium Zone του RS! Για αυτό λοιπόν σας συνιστώ προσοχή και να ελέγχετε πάντα πότε λήγει το account σας και βέβαια τον login ID! Και αφου το ειχαν καταλαβει γιατι δεν τους ρωταγες γιατι δεν σε ειχαν ενημερωσει Κατι αλλο τωρα. Εκει στην αμερικη τι γινεται με το Rapid το χρησιμοποιειται χωρις προβλημα η' υπαρχει κινδυνος απο τον big brother
Eleanaa-92 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 ε καλααααα...Αφου επιτηδες δεν εχουν διαμορφωσει ετσι την ασφαλεια του καθε λογαριασμου ενος χρηστη....Δεν τους νιαζει να στο hackepsoun..Θα παρεις αλλο..περισσοτερα χρηματα για αυτους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.