Thail Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 καλησπεριζω...λοιπον... εδω και κατι μερες δε μπορω να αλλαξω το προφιλ μου στο hi5 μπορω να δω,να γραψω και να διαγραψω τα interests και αυτα αλλα οταν παταω save ειναι σαν να μην εχω αλλαξει τπτ!ακομα και στα journal entries δε μπορω ουτε να τα επεξεργαστω ουτε να τα διαγραψω ουτε να προσθεσω κατι επισης,ουτε theme μπορω να αλλαξω......... ....εστειλα email στο hi5 support αλλα μου λενε μα...ες.... ...βοηθεια?
Vatos_locos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 κάτσε να κατέβουμε Σύνταγμα τώρα όλοι με μια μπλούζα "insomnia" να κάνουμε πορεία για το κόλλα 5 στείλτε τους ένα mail και πες τους το ρε man
Thail Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 κάτσε να κατέβουμε Σύνταγμα τώρα όλοι με μια μπλούζα "insomnia" να κάνουμε πορεία για το κόλλα 5 στείλτε τους ένα mail και πες τους το ρε man μα τους εστειλα...και δε μου ειπαν τιποτα..! :confused:
kaiowas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Καλα το hi5 γενικα ειναι ολο ενα μεγαλο bug. Και μενα μου γινοταν αυτο με το edit αλλα μετα απο καποιο σημειο εφτιαξε μονο του. Τα ιδια ειχα και στις φωτος που οι μισες δεν δειχνανε για αγνωστο λογο οπως και τα friend requests που δειχναν (και ακομα δειχνουν) οτι εχω 1 friend request ενω δεν υπαρχει τιποτα. Παρατα το και κανε profile σε κανα αλλο, υπαρχουν αρκετα πιο ενδιαφερον site στο ιδιο στυλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.