Thail Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 "Σφάλμα επαναφοράς δικτύου Το έγγραφο δεν περιέχει δεδομένα. Ο δεσμός σε αυτήν τη σελίδα διακόπηκε απρόσμενα κατά τη διαπραγμάτευση σύνδεσης ή τη μεταφορά δεδομένων. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε πρόβλημα δικτύου μεταξύ της σελίδας και του υπολογιστή σας." πως διωρθωνεται αυτο...???????????:confused::confused:
vassar Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 "Σφάλμα επαναφοράς δικτύου Το έγγραφο δεν περιέχει δεδομένα. Ο δεσμός σε αυτήν τη σελίδα διακόπηκε απρόσμενα κατά τη διαπραγμάτευση σύνδεσης ή τη μεταφορά δεδομένων. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε πρόβλημα δικτύου μεταξύ της σελίδας και του υπολογιστή σας." πως διωρθωνεται αυτο...???????????:confused::confused: Και σε εμένα συμβαίνει αυτό τις τελευταίες 2 μέρες και δε ξέρω γιατί... Η μόνη λύση που έχω βρεί είναι refresh (F5) και ξανά-refresh μέχρι να μου δείξει τη σελίδα.
xa xaxa Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 ίδιο πρόβλημα και εδώ είναι κανείς που να βρήκε λύση;; (σύνδεση vivodi αθήνα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.