Προς το περιεχόμενο

Προβλημα Δισκου η Ubuntu

kostas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα,το Ubuntu μονο του σ'ενα δισκο 80GB μου κανει επανεκινησεις,χωρις λογο,εκανα [update-alternatives --config java],και ειναι αυτη [/usr/lib/jvm/java-6-sun/jre/bin/java] εβαλα το Ghost απο CD ,και ενανα check,του δισκου,δεν βρισκει τιποτα,επισης με τις επανεκινησεις ενεργοποιηθηκε και το αυτοματο check,δεν εδειξε κατι,δειτε το GParted Screenshot--dev-sdb - GParted.jpg .

Επισης,μεσω του Envy gtk,εχω τους drivers της ΑΤΙ [αυτοματη ανιχνευση].

Τωρα σας γραφω απο τον αλλο δισκο με τα XP,[ξεχωριστος,μονος του].

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δίνεις πολύ λίγες πληροφορίες. Τι εννοείς κάνει επανεκκινήσεις; Πότε; Όταν πάει να μπει στον X για παράδειγμα; Κλείνει με την μία ή εκτελεί τα "init" scripts; Το java πως μπαίνει στο όλο σκηνικό;

Ίσως φταίει το *Ubuntu.

Καλησπερα,το Ubuntu μονο του σ'ενα δισκο 80GB μου κανει επανεκινησεις,χωρις λογο,εκανα [update-alternatives --config java],και ειναι αυτη [/usr/lib/jvm/java-6-sun/jre/bin/java] εβαλα το Ghost απο CD ,και ενανα check,του δισκου,δεν βρισκει τιποτα,επισης με τις επανεκινησεις ενεργοποιηθηκε και το αυτοματο check,δεν εδειξε κατι,δειτε το GParted Screenshot--dev-sdb - GParted.jpg .

Επισης,μεσω του Envy gtk,εχω τους drivers της ΑΤΙ [αυτοματη ανιχνευση].

Τωρα σας γραφω απο τον αλλο δισκο με τα XP,[ξεχωριστος,μονος του].

Πόσο συχνές είναι οι επανεκκινήσεις ή πότε συμβαίνουν;

Μπορείς να δοκιμάσεις να παίξεις μόνο μς live CD και να μας πεις αν κάνει και εκεί επανεκκινήσεις; (τουλάχιστον να αποκλείσεις θέμα δίσκου).

Τα διαγνωστικά τρίτων εταιρειών δεν είναι αξιόπιστα (στους δίσκους). Μιλάω εκ πείρας. Δοκίμασε με το επίσημο διαγνωστικό της εταιρείας κατασκευής του δίσκου.

ενταξει,αυτα θα κανω,πρωτα με το cd του Ubuntu,και μετα θα ψαξω για το W.Digital,να ρωτησω,το live cd GParted,δεν εχει για ελεγχο του δισκου ? μονο για part ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...