P270 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 αν βαψεις με χρωμα που κανει απομιμισει μεταλου παρε χρωματα odel masters τα οποια αφου τα βαψεις την επομενη το τριβεις με μαλακο πανι και εχει τελεια εμφανισει στην συνεχεια το περνας με βερνικη για τα συγκεκριμενα χρωματα και ολα οκ αλλα πρεπει να καλυψεις παρα πολλα σημεια αλλιως το ξεχνας για ασταρι ψεκασε με 1000 υγρο στοκο και αυτο απο τα καταστηματα μοντελισμου
clevercitizen Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 ρε φιλε καποια πραγματα τα κανεις και δεν τα σκεφτεσε? με το γυαλοχαρτο του τοιχου ρε φιλε ??????????????????????????????????????????????????? ειναι οτι πιο χοντρο υπαρχει. Διαφωνώ κάθετα! Αυτά είναι τα χοντρά: .Εχει πέσει απο το δευτερο όροφο,εχει πέσει σε νερό,ηταν σε μια τσαντα ανοιχτή και καθώς είχε πάει να την πιάσει ο πατέρας μου το τιναξε κανα χιλιόμετρο μακριά. Ρε φίλε, εδώ έχεις κυριολεκτικά βασανίσει το μηχάνημα, η εμφάνιση του σε πειράζει? Εφόσον το έχεις ρίξει σε νερό και δεν "πνίγηκε" ρίχτο σε ένα κουβά με αρτέξ να ξεμπερδεύεις....
panosfx Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Φίλε μου κάνε μου μια χάρη....Θύμησε μου να μην σου δανείσω ποτέ το λάπτοπ μου :-D Πάντως θα συμφωνήσω με τον φίλο στο απο πάνω πόστ...αφού άντεξε τόσα μην κάθεσαι και το αποσυναρμολογείς.Πάρε τον αερογράφο και ρίχτου...ρίξε και λίγο στόκο στο σημείο που το έγδαρες με το γυαλόχαρτο κι είσαι κομπλέ.
dimpa16 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Περνα του ενα χερι πλαστικο, με το ρολο και εισαι ετοιμος. Αν βαριεσαι, βουτα το στον κουβα με την μπογια και αστο να στεγνωσει για μια ωριτσα. Εισαι απαιχτος μεγαλε !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.