ΠάρηςΓ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Ο Τoshiba μου Α100 Satellite παρότι εξωτερικά φθείρεται εύκολα έχει αντέξει αρκετά ζόρια.Εχει πέσει απο το δευτερο όροφο,εχει πέσει σε νερό,ηταν σε μια τσαντα ανοιχτή και καθώς είχε πάει να την πιάσει ο πατέρας μου το τιναξε κανα χιλιόμετρο μακριά.Εχει παθει μπόλικα πραγματα αλλά δουλεύει ακόμα. Ομως πέρα απο ενα προβλημα που δε λύνετε με την οθόνη(Εχει πιάσει βρωμιά απο πισω ακόμα και μια τρίχα μικρή φαίνετε!) το ασημί έχει ξεθωριάσει σε κάπια σημεία που ακουμπάνε τα χέρια και εχει γινει μαύρο.. Για αυτό λοιπόν σκέφτομαι να το βάψω αφού επιδιορθωσα και μερικά σπασμένα πλήκτρα. Τι είδους χρώμα να χρησιμοποιήσω;Λογικά σε σπρευ αλλα δε ξερω το ειδος.Ακρυλικο λέει;
tectonator Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Σχόλιο 1ο: Έλεος....Δείξε και εσύ λίγη αγάπη στο laptop σου... Μπορείς! Σχόλιο 2ο: Γιατί δεν κοιτάς κάτι σαν αυτό P.S. To sticker to επέλεξα στη τύχη!
million_voices Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 ηταν σε μια τσαντα ανοιχτή και καθώς είχε πάει να την πιάσει ο πατέρας μου το τιναξε κανα χιλιόμετρο μακριά o πατερας σου ειναι μηπως ο Hulk?:-D ζητας απλα χρωμα για πλαστικο σε σπρει
ΠάρηςΓ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Ο Hancock είναι. Καλή ιδέα για τα αυτοκόλητα για πίσω! Θα πάω να δω για χρωμα για πλαστικο λοιπον,τι χρώμα λέτε να βάλω; Αυτο ειναι κατι που μιαζει πολυ σε αυτο που εχω.Φανταστείτε το ασημί να εχει μαυρίσει μπροστα (δεν ειναι βρωμια το έχω καθαρό πολύ(αρχικα ετσι νομιζα και πηγα να βαλω γυαλόχαρτο και το κανα χειροτερο....)) P.S Δοκιμασα ενα ακρυλικο που είχα σε ενα σημείο αλλα γυαλίζει τωρα και δε ξέρω!
mkyprian Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 ρε φιλε....ελπιζω να μας κοροιδευεις...σοβαρα εχω ριξει τρελλο γελιο.. για να μην πω κ τπτ βαρετο και να με σβισουν απο το φορουμ οτι εχεις στη κατοχη σου να το αγαπας και μην βαψεις το λαπτοπ,επδ αποτι καταλαβα πρεπει νασαι καπως ατσαλος,σορρυ κιολας. φανταζομε οτι κ αν το βαψεις σιγουρα δεν εχεις σκεφτει να το αποσυναρμολογισεις το λαπτοπ για να το κανεις αυτο. η καλυτερη λυση ειναι το αυτοκολλητο. και τελος ελπιζω να μας κοροιδευεις.
IOANNOYA Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Βρε φίλε δεν ξέρω αν σοβαρολογείς με το να βάψεις το λαπτοπ αλλά αν ναι προτείνω πινέλο για να αποφύγεις το να βάψεις τα πλήκτρα, οθόνη, υποδοχές usb κτλ με το σπρέι αν και η λύση με το αυτοκόλλητο είναι η καλύτερη !
elvisjedi Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 δεν ξερω κατα ποσο ειναι σοβαρο το ποστ ή οχι αλλα αν θες να βαψεις το λαπτοπ σου ο πιο σωστος τροπος ειναι να το λυσεις, να περασεις ασταρι σπρευ τα πλαστικα, μετα το χρωμα που θες και μετα σπρευ βερνικι. μονο ετσι θα εχεις ωραιο και σωστο αποτελεσμα
kotetsi Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 http://forum.eeeuser.com/viewtopic.php?id=45090 Διάβασε τι θα χρειαστείς για ενα καλό αποτέλεσμα.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Σοβαρά μιλάω ίσως με μια δόση υπερβολής σε μερικά σημεία.Σε πιο κατάστημα πρέπει να απευθυνθω για να πάρω αυτά; ασταρι σπρευ τα πλαστικα, μετα το χρωμδα που θες και μετα σπρευ βερνικι. Εκει που υπάρχει ακρυλικό πρέπει να το ξύσω με γυαλοχαρτο; Δηλαδή καθαρίζω την επιφάνεια που θελω να βάψω αφου εχω σκεπάσει με τενία-χαρτι κτλ τα πληκτρα κτλ.Μετα ριχνω σπρευ αστάρι;Μετά χρωμα τι ίδους χρώμα ζητάω;Δε θέλω να γυαλίζει πάντως κατι θελω να πετυχω υφη πλαστικου καπως μαλακού σαν να εχει ασημοσκονη καπως σε σκουρο μπλε καπως .Και τελος το βερνικι σπρευ που χρειάζεται ; Αν δε το βαλω υπαρχει προβλημα; Ευχαριστω για τις απαντησεις
mkyprian Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 φιλε μου τωρα σοβαρα....μην το βαψεις μονος δεν εξιζει η ολη διαδικασια και δεν θα πετυχει ωραια το αποτελεσμα. τα σπρει ειναι ερασιτεχνικες δουλειες... με το αυτοκολλητο και ποιο ευκολη 8α ειναι η διαδικασια και πιο ομορφο θα ειναι. παρε πολλα αυτοκολλητα ετσι ωστε να τα κοψεις οπως θες και να καλυψεις ολο το λαπτοπ,ετσι θα γινει ομορφο. τωρα αν κατσεις να το τριψεις,να κανεις ασταρι να το βαψεις και μετα να βαλεις και λακα(ετσι τη λεμε στη κυπρο) μειωνονται οι πιθανοτητες επιτυχιας γιατι δεν γινονται σωστες δουλειες με τα σπρει,δεν ριχνουν παντα σταθερη ποσοτητα,ουτε και με την ιδια ρευστοτητα/διαλυτοτητα. τωρα αν θες να πειραματιστεις καντο. θα ηθελα να στειλεις φωτογραφια να δω το αποτελεσμα μολις το βαψεις και θα ηθελα να το δω και μετα απο 2 μηνες,θα αποκολλατε η μπογια απο πανω και θα γεμιζει και το λαπτοπ μπογιες και θα γεμισει και μεσα το πληκτρολογιο... σοβαρεψου λιγο. μονο με κομπρεσορο γινονται τετοιες δουλειες.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Είμαι πολυ σοβαρός.Απλά δε μου αρεσε η εικονα του λάπτοπ.Τωρα οσο αφορά τα αυτοκολητα δεν ξερω πως θα φαίνονται μπροστα δε το θεωρω πολυ καλη ιδεα για μπροστα.Πολυ χαρτοκοπτικη. Οσο για το βάψιμο θα το ρισκάρω πιστεύω να καταφερω κατι και θα ανεβάσω φωτο. Εχω εναν αερογραφο αλλά απο αυτούς που πέρνουν μπουκάλι για αέρα.
tectonator Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Είμαι πολυ σοβαρός.Απλά δε μου αρεσε η εικονα του λάπτοπ.Τωρα οσο αφορά τα αυτοκολητα δεν ξερω πως θα φαίνονται μπροστα δε το θεωρω πολυ καλη ιδεα για μπροστα.Πολυ χαρτοκοπτικη.Οσο για το βάψιμο θα το ρισκάρω πιστεύω να καταφερω κατι και θα ανεβάσω φωτο. Εχω εναν αερογραφο αλλά απο αυτούς που πέρνουν μπουκάλι για αέρα. Το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα καλύτερο από το να το βάψεις με σπρέυ.... Τώρα εάν πιάνει το χέρι σου δοκίμασε με τον αερογράφο... :fear:
mayrozjack Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Συμφωνώ με τον mkyprian, ότι μόνο με πιστόλι και κομπρεσερ θα κανεις σωστη δουλεια... Αλλα επειδη τις γουσταρω πολυ τετοιες τρέλες σου λέω να το δοκιμάσεις... Απλά κάνε πρώτα μια πολύ καλή και σωστη προετοιμασία... Αν το κάνεις σωστά δεν θα 'χεις πρόβλημα... ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΦΟΡΗΤΟΣ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!!!! (Συγγνώμη για τις φωνές... )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.