Προς το περιεχόμενο

παραλαβη asus ati radeon 4870 512 mb

Nick_Iommi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

νομίζω χωρίς να είμαι 100% σίγουρος ότι η έκδοση που έχεις έχει καλύτερο cooler της asus για καλύτερες θερμοκρασίες ή τουλάχιστον έτσι γράφει το κουτί απο έξω!

Δημοσ.
δν βλεπω να λεει πουθενα στο κουτι κατι τετοιο..

παρόλα αυτά ισχύει αυτό που λέω το συγκεκριμένο cooler το χρησιμοποιεί η asus σε πολλές κάρτες αντί του στοκ...εγώ θα τη κράταγα πάντως μιας και για το στοκ cooler δεν έχουν ακουστεί τα καλύτερα...

Δημοσ.

παντως οποιος insomniac εχει παραλαβει την ιδια καρτα θελω να μ πει εντυπωσεις κ αν εχουν δοκιμαστει κ οι 2 ενδιαφερομαι να μαθω διαφορες...ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

καταρχην φιλε μου καλος ηρθες στο insomnia

κ καλοριζικη η καινουρια σου καρτα 4870

η καρτα που εχεις ειναι καλιτερη απ την απλη 4870 οπου εχει το e-shop!!!

δες εδω: http://ghznews.wordpress.com/2008/09/03/asus-eah4870-512mb-d5/

εγω θα χερομουνα αν μου εστελναν αυτη την εκδωση της καρτας ενω θα περιμενα την απλη!!!!

μην σε τρομαζει κατι φιλε μου......

Δημοσ.

Προσωπικά θα την κρατούσα/προτιμούσα μιας είναι αποδοτικότερο αυτό το σύστημα ψύξης (αν και ο ζεστός αέρας παραμένει στο κουτί). Επίσης σε μια παλιότερη υλοποίηση της Αsus με παρόμοιο/custom fan, δεν ήταν δυνατόν να ελέγξεις τις στροφές με κάποιο tool (δεν ξέρω αν ισχύει ή μας πειράζει αυτό στη συγκεκριμένη περίπτωση).

καταρχην φιλε μου καλος ηρθες στο insomnia[...]

Ας καλωσορίσουμε όλοι μαζί το νέο μέλος Hal9000.

Δημοσ.

Αν δεν σε ενδιαφέρει το overclocking αυτή η κάρτα με αυτό το cooler είναι καλή, προσφέρει καλύτερη ψύξη στον πυρήνα αλλά όχι καλή ψύξη στο σύνολο (μνήμες, mosfets), οπότε δεν προτείνεται για overclocking. Κατά τα αλλά καλή επιλογή κάρτας καλοδούλευτη.

• Super Moderators
Δημοσ.
καταρχην φιλε μου καλος ηρθες στο insomnia

είναι στο insomnia 2 χρόνια πριν έρθεις εσύ... ffs

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ για την ανταποκριση στις αποριες κ ανησυχιες:-)πως μπορω να ελενξω τις στροφες του ανεμιστηρα?να σημειωσω οτι δν εχω ολοκληρωσει την υλοποιηση του υπολογιστη της υπογραφης μου ακομη διοτι περιμενω απο μερα σε μερα τον 8500...στο λογισμικο της ati υπαρχει καποιο εργαλειο η χρειαζομαι κατι αλλο?

Επίσης σε μια παλιότερη υλοποίηση της Αsus με παρόμοιο/custom fan, δεν ήταν δυνατόν να ελέγξεις τις στροφές με κάποιο tool (δεν ξέρω αν ισχύει ή μας πειράζει αυτό στη συγκεκριμένη περίπτωση).

πως μπορω να ελενξω κατι τετοιο?

Δημοσ.

Τις στροφές του fan της κάρτας μπορείς να τις δεις και να τις αλλάξεις χρησιμοποιώντας το Rivatuner. Ρίξε μια ματιά στο guide που υπάρχει στην ίδια σελίδα για το πώς μπορείς να αλλάξεις την ταχύτητα του ανεμιστήρα (εφόσον υπάρχει λόγος).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...