kid4computer Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλοι του insomnia χρειάζομαι τη βοήθειά σας!!! Λοιπόν ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Εχω έναν Acer Aspire 1800 laptop τριετίας και ξαφνικά δεν άνοιγε η οθόνη. Τον πήγα στην MDI στη Θεσσαλονίκη και μου είπαν πως έχει πρόβλημα η μητρική. Όμως για να την αλλάξουν ζητάνε 800 και ίσως λίγο παραπάνω ευρόπουλα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον έναν χρόνο παρουσίασε πρόβλημα στο chip τις κάρτας γραφικών. Τώρα αξίζει να τα πληρώσω ή να πάρω έναν καινούριο το πολύ στα ίδια χρήματα. Καταρχάς η γνώμη σας θα μου ήταν πολύ χρήσιμη!!! Για πιθανών καινούριο laptop: Τώρα δεν θέλω μεγάλες απαιτήσεις:λίγο απο όλα Δηλαδή εφαρμογές γραφείου και κανένα παιχνιδάκι που και πού. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
fotisutmost Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Γεια χου φίλε, είμαι κι εγώ δυστυχώς ένας κάτοχος ενός Acer 1804. Στους 15 μήνες άλλαξα μητρική στην MDI για 700 ευρώ (πριν 2 χρόνια). Η εν λόγω εταιρία με άφησε 2 μήνες χωρίς υπολογιστή, γεγονός που με δυσκόλεψε απίστευτα στη δουλειά μου. Εδώ και ένα μήνα, επίσης, ο υπολογιστής μια ανοίγει, μια δεν ανοίγει, άλλες φορές κάνει restart μόνος κτλ. Παρ'όλα αυτά δε μου περνάει καν από το μυαλό να ξαναμπώ στη διαδικασία και να έρθω σε επαφή με την MDI. Μάλλον θα πάει κατευθείαν για πέταμα. Τα λεφτά που θέλουν για motherboard δεν αξίζει να τα δώσεις. Με 900 ευρώ παίρνεις 17' toshiba με σούπερ προδιαγραφές. Επίσης, η νέα σειρά της dell, studio, φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα. Καλή τύχη!
kid4computer Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!!! Τώρα έχετε να μου προτείνεται κάποιον καλό σχετικά laptop κάπου στα 600-800Ε??
koprodogis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Αν και σε παω στο πανω οριο χρηματων που εβαλες απλα το HP PAVILION DV5-1020EV ειναι υπεροχο. Το δοκιμασα για καμια ωρα και απο βδομαδα θα το εχω για να το "ψαξω". Πουλα αν δε θες και το δισκο και μιας και εισαι παθων παρε και με 85 ευρω την επεκταση εγγυησης για να την κανεις 3ετη.
parsifal Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Κοίταξε και κάποιο entry level από Dell. Επίσημος συνεργάτης για λιανικές πωλήσεις είναι τα Multirama.
kid4computer Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και πάλι!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.