zazik Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Αιντε λοιπον ας αρχινήξω τοσακωμο γιατί έχω καιρό να πλακωθώ εδώ μέσα.:lol: Κάθεστε λοιπόν και συζητάτε για ένα τελειωμένο θέμα....Η Μακεδονία , λεγότανε , λεγεται και θα λέγεται έτσι , σκοπιανή δηλαδή , όσο και να κωλοχτυπιέστε.Είναι ένα θέμα που για μένα έχει κλείσει οριστικα , εφόσων έχει ξεπουληθει εδώ και χρόνια. (Σημειωτεον ότι στο μεγάλο συλλαλητήριο της Αθήνας είχα οργανώσει γρουπάκι γυμνάσιο ακόμα και είχαμε κατέβει κάτω). Και λέω ότι έχει ξεπουληθει απο πολιτικης / οικονομικής άποψης. Θυμίζω απλά την ατάκα γνωστου πολιτικου " Σε 10 χρονια θα έχει ξεχαστει το θεμα" . Οπερ και εγένετω. Με λίγα λόγια , δώσε μου εμένα φθηνά εργατικά χέρια , να πάω όλες μου τις θυγατρικές μου στα Σκόπια , και εγώ σε βαυτίζω και Ελλαδα αμα γουσταρεις. Χαρακτηριστικά : Cosmote Macedonia * Μία μέρα που βρισκόμουν στην «Μακεδονία» για δουλειές έλαβα sms από την Cosmofon (Cosmote) «Καλή διαμονή στην Μακεδονία» * Η Cosmofon (Cosmote) είναι ελληνική εταιρία, η ονομασία «Μακεδονία» δεν τους ενοχλεί. Οι μπίζνες είναι μπίζνες. Πάνω από όλα το συμφέρον. Να υπενθυμίσουμε πως η Cosmofon είναι εταιρία που ανήκει (όπως τουλάχιστον οι ίδιοι γράφουν) 100% στην Cosmote και η Cosmote ανήκει σε ποσοστό 85,98% στον ΟΤΕ! Επομένως, το Ελληνικό δημόσιο μέσω των στρατηγικών του εταιριών (όπως το ίδιο τις αναφέρει) αναλαμβάνει να μάθει σε όλους τους επισκέπτες τους κράτους της Βαρδαρίας πως το σωστό όνομα δεν είναι FYROM αλλά "Μacedonia". Source : http://www.metopo.gr/article.php?id=3135 Διαβασέ το όλο αξίζει !! Τώρα , ας μπω στην θέση του Μέσου ΒορειοΕλλαδίτη που τον αφορα πολύ πιο άμεσα απο εμας . Και ειναι ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ. ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΜΕ : 700 ευρώ μισθο , και αν το βρει και αυτο Πτυχια και πανεπιστήμια για το πεος 14ωρα στην δουλεια ( ή δουλεία οπως θετε) Ακουει καθημερινα για σκανδαλα , μιζες , κουμπαρους , Βατοπεδια Ακουει καθημερινα για ληστείες , βιασμους ανηλίκων Γινεται χυλος το μυαλο του με όλα αυτα που του "σερβίρονται" και τον βομβαρδίζουνε καθημερινα με ραδιενεργεια μαλακιας Εχει σαν πρότυπο τον Μαρτακη Ζει σε μια κοινωνια μετρίων που τρωνε τους πραγματικά άξιους Παει σε μια δημόσια υπηρεσια και δεν εξυπηρετείται απο την καθεμια που ξύνει το πραγμα της] .....συνεχίζεται μέχρι αηδίας ....... .... Γεια σου ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ BIG ALEX ΣΟΥ !!! :cool::cool: Η σαπίλα δεν έιναι πίσω....είναι στο τώρα....συζητήστε λοιπόν πως θα λύσουμε όλα αυτά τα προβλήματα και τι μπορει να γίνει στην χώρα που ζουμε , και αφήστε τις ιστορικές μαλακιες ......... !!!!!!! Αυτα απο μένα ( προς το παρόν), όποιος θέλει να παίξουμε ξύλο θα είμαι online καμια ωρίτσα ακόμα. ΥΓ : Katerina_a_86 , δεν πήγαινε για σένα ότι το νινι χτενίζεται :lol:
overnontas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ πάντως τζιμάρα μου όσο σε διαβάζω, τόσο εκτιμώ τους Κινέζους που ανακάλυψαν το μπαρούτι. οτι ναναι .... εδω ο κοσμος χάνεται και το νινι χτενιζετε και βαζει ζελε : " O μακεδονας Αλεξ".Αιντε ξεκωλατε μάγκες έχουμε συγχρονα προβλήματα........ ..κατα τη γνωμη μου απ'τα καλυτερα σχολια του thread.. αυτη η προγονολαγνεια μας εχει καταντησει γελοια και γραφικη... Οι αρχαιοι Ελληνες ο,τι εκαναν το εκαναν και προσφεραν στην ανθρωποτητα,οπως και ΟΛΟΙ οι πολιτισμοι κατα τη διαρκεια της ανθρωπινης ιστοριας..Ολοι ειχαν την ακμη και την αναποφεκτη παρακμη τους..τετοια ειναι η "φυση" τους.... Το θεμα ειναι εμεις σαν ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ τί ουσιαστικο εχουμε να προσφερουμε στο σημερινο πολιτισμο για να βαλουμε κι εμεις το λυθαρακι μας στην εξελιξη του Ανθρωπου..;;; Μαλλον τιποτα..(περα απο καποιους λιγους συμπατριωτες που μπορει να ξεχωρίσουν..)... ...εδω την ιστορια μας και τα δικια μας (οπου εχουμε πραγματικα) δε μπορουμε να υπερασπιστουμε οταν πρεπει, παρα μονο οταν ειναι να κανουμε φιγουρα πως εχουμε ενδοξο παρελθον επειδη γεννηθηκαμε στον ιδιο γεωγραφικο χωρο οπου καποτε ηκμαζε το ανθρωπινο γενος....{προσωπικα αμεσους προγονους μου θεωρω ολους τους Ελληνες πισω μεχρι εκεινους που αγωνιστηκαν κατα της τουρκοκρατειας...} αυτα απο εμενα και γενικως θα συμφωνησω με τη τελευταια απαντηση του zazik που ελπιζω να δωσει και ενα τελος σε αυτη τη βαρετη πληκτροφλυαρια
Houston Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 παρακαλώ…. παρακαλώ…. ησυχία στο ακροατήριο η Κατερνιώ έχει τον λόγο και να ετοιμάζεται ο τζιμάρας
ιονας Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Με ποιον τρόπο ο δυτικός πολιτισμός είναι άμεσο παιδί του ελληνικού, θες να μου εξηγήσεις; εδω αγαπητε γουιζυ με συνχωρεις αλλα εισαι λαθος.... η ενωση που ζεις λεγεται ευρωπη. οι πλανητες που βρεθηκαν και ονοματιστηκαν απο δυτικους εχουν ελληνικα ονοματα. το πολιτευμα της δημοκρατιας. μην σας ζαλιζω ομως και ενα παραδειγμα για τελος. αν πας στην πολη καρλοβυ βαρι στην τσεχια,μια πολη με σπα και θερμα νερα και τετοια ομορφα σε κεντρικο κτισμα οπου υπαρχει εκτονωση θερμου πιδακα θα δεις ενα ομορφο αγαλμα ασχετο με τα ελληνικης τεχνοτροπιας να γραφει υγεια στα αγγλικοελληνικα. ο δυτικος σε πολυ μεγαλο μερος του εχει βασεις ελληνικες. κατα τα αλλα καλα τα γραφεις.
katerina_a_86 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Ωραία το πανηγύρι ξεκινά.Βάλτε όλοι coca cola και πατατάκια. Αιντε λοιπον ας αρχινήξω τοσακωμο γιατί έχω καιρό να πλακωθώ εδώ μέσα.:lol: Κάθεστε λοιπόν και συζητάτε για ένα τελειωμένο θέμα....Η Μακεδονία , λεγότανε , λεγεται και θα λέγεται έτσι , σκοπιανή δηλαδή , όσο και να κωλοχτυπιέστε.Είναι ένα θέμα που για μένα έχει κλείσει οριστικα , εφόσων έχει ξεπουληθει εδώ και χρόνια. (Σημειωτεον ότι στο μεγάλο συλλαλητήριο της Αθήνας είχα οργανώσει γρουπάκι γυμνάσιο ακόμα και είχαμε κατέβει κάτω). Και λέω ότι έχει ξεπουληθει απο πολιτικης / οικονομικής άποψης. Θυμίζω απλά την ατάκα γνωστου πολιτικου " Σε 10 χρονια θα έχει ξεχαστει το θεμα" . Οπερ και εγένετω. Με λίγα λόγια , δώσε μου εμένα φθηνά εργατικά χέρια , να πάω όλες μου τις θυγατρικές μου στα Σκόπια , και εγώ σε βαυτίζω και Ελλαδα αμα γουσταρεις. Μας λες ότι το θέμα ξεπουλήθηκε.Δεν διαφωνώ. Πέρα από αυτό εσένα σου αρέσει που ξεπουλήθηκε?Γιατί εγώ αυτό καταλαβαίνω. Επίσης το θέμα έχει χαθεί όχι μόνο εταιριων αλλά και λόγω της βούλησης των μεγάλων δυνάμεων. Source : http://www.metopo.gr/article.php?id=3135 Διαβασέ το όλο αξίζει !! Τώρα , ας μπω στην θέση του Μέσου ΒορειοΕλλαδίτη που τον αφορα πολύ πιο άμεσα απο εμας . Και ειναι ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ. ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΜΕ : 700 ευρώ μισθο , και αν το βρει και αυτο Πτυχια και πανεπιστήμια για το πεος 14ωρα στην δουλεια ( ή δουλεία οπως θετε) Ακουει καθημερινα για σκανδαλα , μιζες , κουμπαρους , Βατοπεδια Ακουει καθημερινα για ληστείες , βιασμους ανηλίκων Γινεται χυλος το μυαλο του με όλα αυτα που του "σερβίρονται" και τον βομβαρδίζουνε καθημερινα με ραδιενεργεια μαλακιας Εχει σαν πρότυπο τον Μαρτακη Ζει σε μια κοινωνια μετρίων που τρωνε τους πραγματικά άξιους Παει σε μια δημόσια υπηρεσια και δεν εξυπηρετείται απο την καθεμια που ξύνει το πραγμα της] .....συνεχίζεται μέχρι αηδίας ....... .... Γεια σου ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ BIG ALEX ΣΟΥ !!! :cool::cool: Η σαπίλα δεν έιναι πίσω....είναι στο τώρα....συζητήστε λοιπόν πως θα λύσουμε όλα αυτά τα προβλήματα και τι μπορει να γίνει στην χώρα που ζουμε , και αφήστε τις ιστορικές μαλακιες ......... !!!!!!! Το να παρατήσουμε για χάρη των εσωτερικών ζητημάτων τα προβλήματα της εξωτερικής πολιτικής δεν το θεωρώ σοβαρό.Ας λυθούν και τα δύο. Επίσης το θέμα δεν είναι μόνο ιστορικό.Αλλά και μόνο ιστορικό να ήταν βασικός κανόνας της διπλωματίας είναι να μην χαρίζεις το παραμικρό.
jimarass Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 ..κατα τη γνωμη μου απ'τα καλυτερα σχολια του thread.. αυτη η προγονολαγνεια μας εχει καταντησει γελοια και γραφικη... Οι αρχαιοι Ελληνες οτι εκαναν το εκαναν και προσφεραν στην ανθρωποτητα,οπως και ΟΛΟΙ οι πολιτισμοι κατα τη διαρκεια της ανθρωπινης ιστοριας..Ολοι ειχαν την ακμη και την αναποφεκτη παρακμη τους..τετοια ειναι η "φυση" τους.... Το θεμα ειναι εμεις σαν ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ τί ουσιαστικο εχουμε να προσφερουμε στο σημερινο πολιτισμο για να βαλουμε κι εμεις το λυθαρακι μας στην εξελιξη του Ανθρωπου..;;; Μαλλον τιποτα..(περα απο καποιους λιγους συμπατριωτες που μπορει να ξεχωρίσουν..)... ...εδω την ιστορια μας και τα δικια μας (οπου εχουμε πραγματικα) δε μπορουμε να υπερασπιστουμε οταν πρεπει, παρα μονο οταν ειναι να κανουμε φιγουρα πως εχουμε ενδοξο παρελθον επειδη γεννηθηκαμε στον ιδιο γεωγραφικο χωρο οπου καποτε ακμαζε το ανθρωπινο γενος....{προσωπικα αμεσους προγονους μου θεωρω ολους τους Ελληνες πισω μεχρι εκεινους που αγωνιστηκαν κατα της τουρκοκρατειας...} ΕΣύ δηλαδή που συμπέρανες ότι διαφωνούμε με όσα λες??
katerina_a_86 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 ..κατα τη γνωμη μου απ'τα καλυτερα σχολια του thread.. αυτη η προγονολαγνεια μας εχει καταντησει γελοια και γραφικη... Οι αρχαιοι Ελληνες οτι εκαναν το εκαναν και προσφεραν στην ανθρωποτητα,οπως και ΟΛΟΙ οι πολιτισμοι κατα τη διαρκεια της ανθρωπινης ιστοριας..Ολοι ειχαν την ακμη και την αναποφεκτη παρακμη τους..τετοια ειναι η "φυση" τους.... Το θεμα ειναι εμεις σαν ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ τί ουσιαστικο εχουμε να προσφερουμε στο σημερινο πολιτισμο για να βαλουμε κι εμεις το λυθαρακι μας στην εξελιξη του Ανθρωπου..;;; Μαλλον τιποτα..(περα απο καποιους λιγους συμπατριωτες που μπορει να ξεχωρίσουν..)... ...εδω την ιστορια μας και τα δικια μας (οπου εχουμε πραγματικα) δε μπορουμε να υπερασπιστουμε οταν πρεπει, παρα μονο οταν ειναι να κανουμε φιγουρα πως εχουμε ενδοξο παρελθον επειδη γεννηθηκαμε στον ιδιο γεωγραφικο χωρο οπου καποτε ακμαζε το ανθρωπινο γενος....{προσωπικα αμεσους προγονους μου θεωρω ολους τους Ελληνες πισω μεχρι εκεινους που αγωνιστηκαν κατα της τουρκοκρατειας...} Είναι κακό να προασπίζεται κάποιο κράτος τα συμφέροντα του? -----Προστέθηκε 25/9/2008 στις 11 : 59 : 11----- παρακαλώ…. παρακαλώ….ησυχία στο ακροατήριο η Κατερνιώ έχει τον λόγο και να ετοιμάζεται ο τζιμάρας Αντε ακομα δεν έβαλες τα γίδια στο μαντρί? Πες μας κι εσυ τιποτα για το θέμα.
zazik Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Ωραία το πανηγύρι ξεκινά.Βάλτε όλοι coca cola και πατατάκια.Μας λες ότι το θέμα ξεπουλήθηκε.Δεν διαφωνώ. Πέρα από αυτό εσένα σου αρέσει που ξεπουλήθηκε?Γιατί εγώ αυτό καταλαβαίνω. Επίσης το θέμα έχει χαθεί όχι μόνο εταιριων αλλά και λόγω της βούλησης των μεγάλων δυνάμεων. όχι , δεν μου αρέσει , απλα you have to face reality. Update : 'οπως λέει και το άσμα του Παπακωνσταντίνου: " Μα το ντερμπι ειναι στημένο , και απο πριν ξεπουλημένο , και συ πνίγεσαι με δίχρωμα κασκόλ" Πέταξτε λοιπον το κασκόλ της Ιστοριας και κοιταχτε λίγο το σήμερα. Το να παρατήσουμε για χάρη των εσωτερικών ζητημάτων τα προβλήματα της εξωτερικής πολιτικής δεν το θεωρώ σοβαρό.Ας λυθούν και τα δύο. Επίσης το θέμα δεν είναι μόνο ιστορικό.Αλλά και μόνο ιστορικό να ήταν βασικός κανόνας της διπλωματίας είναι να μην χαρίζεις το παραμικρό. Αμα εσύ θές να αδυνατίσεις ( παραδειγμα ε δεν σε λέω χοντρη..χεχε ) πρότου δεν αλλάζεις τα "μέσα " σου και μετα το "έξω" σου? You change what is inside first ....απλα...όταν μέσα είναι μπουρδελο , ΤΙ περιμένεις να είναι το έξω? Απλα τα πραγματα...πρωτα γινόμαστε χωρα με 50 κιλα @@ και μετα κάνουμε μαγκιες στην εξωτερική πολιτικη. ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΓΡΙΕΥΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΑΒΑΤΑΡ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΥΓΚΕΡ...ΝΤΑΞΞΞ ???? :devil::lol:
Chrisxxx Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2335049&postcount=54 Αυτη την ιστορικη ανακριβεια που προσπαθουν να περασουν οι Σκοπιανοι πρεπει να "πολεμησουμε" απο σεβασμο και μονο στην ιστορικη αληθεια.
ιονας Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Αιντε λοιπον ας αρχινήξω τοσακωμο γιατί έχω καιρό να πλακωθώ εδώ μέσα.:lol: Κάθεστε λοιπόν και συζητάτε για ένα τελειωμένο θέμα....Η Μακεδονία , λεγότανε , λεγεται και θα λέγεται έτσι , σκοπιανή δηλαδή , όσο και να κωλοχτυπιέστε.Είναι ένα θέμα που για μένα έχει κλείσει οριστικα , εφόσων έχει ξεπουληθει εδώ και χρόνια. (Σημειωτεον ότι στο μεγάλο συλλαλητήριο της Αθήνας είχα οργανώσει γρουπάκι γυμνάσιο ακόμα και είχαμε κατέβει κάτω). Και λέω ότι έχει ξεπουληθει απο πολιτικης / οικονομικής άποψης. Θυμίζω απλά την ατάκα γνωστου πολιτικου " Σε 10 χρονια θα έχει ξεχαστει το θεμα" . Οπερ και εγένετω. Με λίγα λόγια , δώσε μου εμένα φθηνά εργατικά χέρια , να πάω όλες μου τις θυγατρικές μου στα Σκόπια , και εγώ σε βαυτίζω και Ελλαδα αμα γουσταρεις. Χαρακτηριστικά : Source : http://www.metopo.gr/article.php?id=3135 Διαβασέ το όλο αξίζει !! Τώρα , ας μπω στην θέση του Μέσου ΒορειοΕλλαδίτη που τον αφορα πολύ πιο άμεσα απο εμας . Και ειναι ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ. ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΜΕ : 700 ευρώ μισθο , και αν το βρει και αυτο Πτυχια και πανεπιστήμια για το πεος 14ωρα στην δουλεια ( ή δουλεία οπως θετε) Ακουει καθημερινα για σκανδαλα , μιζες , κουμπαρους , Βατοπεδια Ακουει καθημερινα για ληστείες , βιασμους ανηλίκων Γινεται χυλος το μυαλο του με όλα αυτα που του "σερβίρονται" και τον βομβαρδίζουνε καθημερινα με ραδιενεργεια μαλακιας Εχει σαν πρότυπο τον Μαρτακη Ζει σε μια κοινωνια μετρίων που τρωνε τους πραγματικά άξιους Παει σε μια δημόσια υπηρεσια και δεν εξυπηρετείται απο την καθεμια που ξύνει το πραγμα της] .....συνεχίζεται μέχρι αηδίας ....... .... Γεια σου ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ BIG ALEX ΣΟΥ !!! :cool::cool: Η σαπίλα δεν έιναι πίσω....είναι στο τώρα....συζητήστε λοιπόν πως θα λύσουμε όλα αυτά τα προβλήματα και τι μπορει να γίνει στην χώρα που ζουμε , και αφήστε τις ιστορικές μαλακιες ......... !!!!!!! Αυτα απο μένα ( προς το παρόν), όποιος θέλει να παίξουμε ξύλο θα είμαι online καμια ωρίτσα ακόμα. ΥΓ : Katerina_a_86 , δεν πήγαινε για σένα ότι το νινι χτενίζεται :lol: οκ.για την προγονατρια το εχουνε ξεφτιλισει το θεμα.και οντως εμεις οι νεοελληνες τον πινουμ.... οπως τα γραφεις. ακου τωρα μια ιστορικη μαλακια πολυ καλη. τα μαρμαρα του παρθενωνα αφου δεν τα εχουμε πλεον λογω οτι μας τα εκλεψαν συμφωνα με το δικο σου σκεπτικο να τους τα δωσουμε. ωραιος και μπραβο σου. δε γαμιετε γιατι να τσακωνομαστε για την ιστορια μας???????? δεν συμφωνο.
katerina_a_86 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 όχι , δεν μου αρέσει , απλα you have to face reality. Άμα δεν σου αρέσει μην παραπονιέσαι λοιπόν αν ασχολούμαστε με το θέμα. Τι θα πει να φεις ριάλιτι,γιατί να παρατήσουμε το θέμα και να μην επιδιώξουμε να κερδίσουμε ότι μπορούμε?Χάρες θα κάνουμε? Αμα εσύ θές να αδυνατίσεις ( παραδειγμα ε δεν σε λέω χοντρη..χεχε ) πρότου δεν αλλάζεις τα "μέσα " σου και μετα το "έξω" σου? You change what is inside first ....απλα...όταν μέσα είναι μπουρδελο , ΤΙ περιμένεις να είναι το έξω? Απλα τα πραγματα...πρωτα γινόμαστε χωρα με 50 κιλα @@ και μετα κάνουμε μαγκιες στην εξωτερική πολιτικη. ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΓΡΙΕΥΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΑΒΑΤΑΡ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΥΓΚΕΡ...ΝΤΑΞΞΞ ???? :devil::lol: Αυτά δεν τα εκλαμβάνω ως σοβαρή πρόταση εξωτερικής πολιτικής. Όσο για τις απειλές μπορώ να χρησιμοποιήσω κι εγώ μαστίγιο αν χρειαστεί.
Houston Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Όσο για τις απειλές μπορώ να χρησιμοποιήσω κι εγώ μαστίγιο αν χρειαστεί. φοβηθήκαμαι . Αντε ακομα δεν έβαλες τα γίδια στο μαντρί? Πες μας κι εσυ τιποτα για το θέμα. μη με κάνεις να την σηκώσω...
zazik Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 () παρενθεση.....πως μου την σπανε τα ατομα που κάνουνε ενα ολοκληρο ποστ σε quote για να πούνε 5 λέξεις..... πωπω πως με εκνευριζουνε......... Τζαμπα χώρος στην Database δηλαδη .........:rolleyes:
katerina_a_86 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 μη με κάνεις να την σηκώσω http://www.lakewoodconferences.com/direct/dbimage/50234103/SM_Sexy_Whip.jpg Μην με κάνεις να το σηκώσω κι εγώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.