hariskar Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Μόλις εγκατέστησα την καινούρια κάρτα γραφικών Asus En 9800GT. Η οθόνη είναι Eizo S1932. Η μόνη επιλογή για το refresh rate είναι στα 60Hz, ενώ όσο χρησιμοποιούσα την onboard κάρτα γραφικών μπορούσα να επιλέξω μεταξύ 60 και 72Hz (και φυσικά επέλεγα 72). Γιατί τώρα δεν μπορώ να επιλέξω 72Hz; Έχω windows vista premium. Είναι φυσιολογικό αυτό; Μπορώ να κάνω κάτι; Ευχαριστώ!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 να φανταστώ ότι με την onboard ήσουν με d-sub ενώ τώρα με dvi-d? Normal κατάσταση...
hariskar Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 να φανταστώ ότι με την onboard ήσουν με d-sub ενώ τώρα με dvi-d? Normal κατάσταση... Ακριβώς. Τα 60Hz δεν είναι λίγα;; Όλες οι κάρτες τόσο έχουν; Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!
antonl Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Όπως είπε ο ThReSh αυτό οφείλεται στην ψηφιακή έξοδο της κάρτας και δε μπορείς να κάνεις κάτι γι αυτό. Εξάλλου δε νομίζω να παρατηρείς κάποιο flickering στην οθόνη. Επίσης νομίζω πως ο περιορισμός στη συχνότητα που αναφέρεις δεν έχει να κάνει τόσο με την κάρτα όσο με την οθόνη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 ναι είναι περιορισμός της οθόνης όχι της κάρτας γραφικών... σχεδόν όλες οι TFT με DVI-D δουλεύουν στα 60hz δεν είναι "λίγα"...μην τα συγκρίνεις με τα hz των CRT
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.