dxunt Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Γεια σας, Ξερετε κανενα free προγραμμα για να κλειδωνω φακελους? Οχι να τους εξαφανιζει.Κατεβασα το Folder lock αλλα αυτο δημιουργει δικο του φακελο και βαζω εκει τι θελω.Και επισης αν ειναι δυνατον να ειναι free γιατι αλλιως θα εχει οριο χωρητικοτητας. Ευχαριστω.
tsakonas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Μπορεις με το winrar να κανεις απλα store(αν ειναι μεγαλο και δε θες συμπιεση), με password
alexzzz Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτό που έχω βρει για αυτή τη δουλειά (και πίστεψε με το έχω ψάξει πάρα μα πάρα πολύ) είναι το Universal shield το οποίο δεν είναι free. Όλα τα υπόλοιπα είτε κάνουν άλλο φάκελο, είτε partition, δεν δουλεύουν και σε 1 συνάντησα και blue screen όταν πήγαινα να σβήσω άσχετο φάκελο.
dxunt Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Οχι,δεν τα θελω συμπιεσμενα.Κατεβασα χθεσ μια αλλη εκδοση του folder lock το οποιο ηταν παλι μουφα!Πηγα να το κανω uninstull και δεν γινοταν με τιποτα.Τελικα εκανα format και ηρεμησα! Ευχαριστω για τη βοηθεια παντως.
johnykim Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 format για ενα προγραμμα που δεν εκανε απεγκατάσταση?
dxunt Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Μα δεν εφευγε με τιποτα...Ουτως η αλλως μιση ωρα δουλεια ηταν.
flik Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Είχα δοκιμάσει κάποτε ένα, νομίζω ήταν το lock folder xp, Κάπως έτσι. Και έκανε αυτό που ζητάς, εμφάνιζε κανονικά τον φάκελο, αλλά ζητούσε κωδικό σε κάθε διπλό κλικ πάνω του. Μόλις είδα οτι δεν λειτουργεί στα vista.
dxunt Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 ναι για xp βρηκα και εγω.Μεγαλο παλουκι τα vista!
tempo Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 χρησιμοποιώ σε XP αρκετό καιρό τώρα χωρίς προβλήματα το Folder Guard. Κάνει αυτό που ζητάει ο φίλος, κλείδωμα όποιου φακέλου θέλουμε.....δείτε το.
looperx Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Τα συγκεκριμένα προγράμματα λειτουργούν και μέσω δικτύου? Αν έχω ένα φάκελο κοινόχρηστο μπορώ να τον κλειδώσω και να τον ανοίγω από όποιο pc θέλω βάζωντας τον κωδικό?
fantomas3004 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Όποιος επιχειρήσει να κλειδώσει με τον folder lock κάποιον φάκελλο εκτός απο τον κύριο που αποθηκεύει τα κλειδωμένα αρχεία ο φάκελος εξαφανίζεται και μόνο μετά απο απεγκατάσταση του προγράμματος απο τον Πίνακα Ελέγχου μπορεί να εμφανιστεί ξανά. Επιπλέον όλοι οι folder lock που κατεβαίνουν απο το δίκτυο είναι δοκιμαστικοί 30 μέρες ή 30 προσπάθειες μετά σου ζητάνε να τους αγοράσεις, όποιος επιχειρήσει να ξαναφορτώσει την δοκιμαστική αναγνωρίζει το πρόγραμμα την ΙΡ και το απαγορεύει δέν αξίζει τον κόπο. Με τα Vista και τις αλλαγές χρηστών λύνονται όλα τα προβλήματα.
random Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Dirlock θα εμπιστευτείς τα αρχεία σου σε ενα freeware πρόγραμμα, που δεν εχει καν help file, και ο δημιουργός του δεν έχει ενα site* της προκοπής για documentation και βοήθεια ; * (εγώ τουλαχιστον, με αναζήτηση 5 λεπτών, δεν βρήκα, εκτος απο κατι blogs, και ενα gmail account) περισσότερα λεπτά δεν διαθέτω, πάω παρακάτω, σε άλλες λύσεις) χρησιμοποιώ truecrypt, αλλα μαλλον δεν κάνει ακριβώς αυτά που ζητάει Οχι να τους εξαφανιζει ....αλλα αυτο δημιουργει δικο του φακελο και βαζω εκει τι θελω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.